انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: طراحی وب  (دفعات بازدید: 4725 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
طراحی وب
« : 05 آذر 1395، 01:59 ب‌ظ »
سلام ممنون از راهنماییهاتون :oops:
یه برنامه مشابه dream viewer ویندوز که بشه باهاش برنامه نویسی وب کرد که autocomplete داشته باشه و از php , java , html , css , ajax پشتیبانی کنه و محیط گرافیکی قابل قبولی داشته باشه بهم معرفی می کنید لطفا؟
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
پاسخ : طراحی وب
« پاسخ #1 : 05 آذر 1395، 02:21 ب‌ظ »
brackets

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 05 آذر 1395، 03:27 ب‌ظ »
Vim :)

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #3 : 05 آذر 1395، 04:51 ب‌ظ »
atom :)
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 05 آذر 1395، 05:24 ب‌ظ »
هیچ کدوم بهتر از همونی که معین جان معرفی کردن، نیستن.  :)
غیر از Vim بقیه‌ی ادیتورها (IDE رو کلا قبول ندارم!) فقط برای چند روزی جالب هستن. به نظرم کارا بودن مهم‌تر از جالب بودن هست.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #5 : 05 آذر 1395، 05:32 ب‌ظ »
هیچ کدوم بهتر از همونی که معین جان معرفی کردن، نیستن.  :)
غیر از Vim بقیه‌ی ادیتورها (IDE رو کلا قبول ندارم!) فقط برای چند روزی جالب هستن. به نظرم کارا بودن مهم‌تر از جالب بودن هست.  ;)
اموزشش توی نت هست بخصوص اموزش‌های علیرضا که توی وب سایت‌ش بری میبینی

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #6 : 05 آذر 1395، 06:12 ب‌ظ »
بابا تا  سابلیم تکست هست این  ادیتور ها  کیلو چندن :D

اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 آذر 1395، 09:35 ب‌ظ »
بابا تا  سابلیم تکست هست این  ادیتور ها  کیلو چندن :D
نه خیرم  ;D
واجب رو ول کنی و مستحب رو بچسبی؟  :D
واجب‌هاشون Emacs و Vim هست. بقیه دیگه مستحب و بعضی حتی مکروه! دیده شده حتی برنامه هایی که حرام هستن  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #8 : 06 آذر 1395، 01:01 ق‌ظ »
شما vim و emacs رو امتحان کن و خودت قضاوت کن می خوای باهاشون بمونی یا نه.. وگرنه option بعدی atom هست..
به نظر من vim شما فقط طرز کار با کلیداشو بلد باشی به درد می خوره.. ینی insert mode و normal mode بعد باید بری از یه ادیتور دیگه استفاده کنی بیش تر وقت ها و توش از شبیه ساز vim استفاده کنی اگه دوست داشتی..
چون vim به خودی خود به نظر من انتخاب درستی شاید نباشه که آدم کلی روش وقت بذاره و customize کنه که آخرش چی..؟ ادیتوری که از bidi پشتیبانی نمی کنه.. آقا دیگه این سال 2016 پشتیبانی نکردن از bidi واقعا اعتماد آدمو به یه ادیتور می آره پایین.. حداقل می تونی بری emacs نصب کنی روش یه evil mode نصب کنی اون موقع هم emacs رو داری که هم تحت ترمینال باهاش می شه کار کرد و هم gui داره و تازه می تونی به روش vim هم باهاش کار کنی به کمک همین evil mode.. تازه همین emacs هم همچین تعریفی نداره پشتیبانیش از زبان فارسی.. باید کلی سر و کله بزنی و customize کنی.. چون کلی باگ در مورد bidi دارن پلاگیناش..
اگه صرفا بحث ویرایش فایل تحت ترمینال با vim و این جور چیزا هست خوب اوکی صرفا کلیدا و دستورای اساسیشو بلد باشی خوبه مگه چن وقت یه بار لازمت می شه حتما تحت ترمینال فایل ویرایش کنی و گزینه ی دیگه ای در اختیارت نباشه..
راستی می تونی atom رو هم نصب کنی atom هم مث emacs برای حالت vim پلاگین داره و مث emacs هم خیلی قابل توسعه هست و کلی پلاگین داره.. راحت تر هم هست.. یه مشکلی که atom ولی داره سنگین تر بودنش هست نسبت به این یکی ها.. و این که شاید یه سری ویژگی های جالب تو emacs داشته باشی که تو atom نداشته باشی.. (و البته بالعکس..)
من خودم بعد مدت ها سر و کله زدن.. فعلا دو تا ادیتورم emacs و atom هست.. (برای طراحی وب atom هم خیلی خوبه هم خیلی آسونه..) گاهی هم همین scratch خود elementary os کافیه.. شاید خواستی spacemacs رو هم امتحان کنی.. همون emacs رو برداشتن evil mode رو بهش اضافه کردن و کلی چیز دیگه..
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1395، 01:03 ق‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #9 : 06 آذر 1395، 01:41 ق‌ظ »
هر جا صحبت از IDE میشود همیشه یکی از گزینه های روی میز eclipse است...

به نظر بنده Aptana studio نیز IDE بدی نیست. البته بنده آن را نمیپسندم، به علت اینکه کلا به IDE هاییکه برای چندین زبان مختلف کانفیگ شده اند اصلا علاقه ای ندارم. به هر حال ممکن است سلیقه ی شما متفاوت باشد، یکی از موارد پیشنهادی اصلی برای توسعه ی نرم افزارها تحت زبانهای تحت وب همین گزینه است
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #10 : 06 آذر 1395، 02:01 ب‌ظ »
اکلیپس  چرت  ترین  و مزخرف ترین  IDE هست که  تاحالا باهاش کار کردم  با  اون  قیافه  نچسبش :|

جاست  سابلیم  !

پشتیبانی از سین تکس تمام زبان ها !

شخصی سازی تا  حد مرگ !

افزونه  هایی بسیار زیاد !

و....
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 06 آذر 1395، 03:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
مگه چن وقت یه بار لازمت می شه حتما تحت ترمینال فایل ویرایش کنی و گزینه ی دیگه ای در اختیارت نباشه
چند وقت یک بار؟ من کلا محیط زندگیم داخل شل هست! تنها ادیتوری هم که روی سیستم دارم، vim هست! حتی Nano هم ندارم!
ببین وقتی یکی میگه vim، دیگه خودت تا ته خط رو بخون! من با vim هم متن ساده می‌نویسم، هم bash می نویسم و هم html/css. پایتون و سی هم پاش بیفته می نویسم! اصلا غمی نیست! وقت گذاشتن روی ادیتورهای دیگه، اصلا به صرفه نیست! یا IDE‌ که کلا لقمه دور سر چرخوندنه!

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #12 : 06 آذر 1395، 03:22 ب‌ظ »
من همیشه یک ویرایشگر رو به IDE ترجیح می‌دادم و از Atom استفاده می‌کردم. اما دو سالی میشه که کارهای اصلی‌م رو با یک IDE از خونواده JetBrains انجام می‌دم. توی پروژه‌های بزرگ امکاناتی که یک IDE در اختیارم می‌گذاره خیلی کارم رو ساده‌تر و سریع‌تر کرده (به‌طور مثال قابلیت‌های Refactoring). الان برای کارهای اصلی از IDE شرکت JetBrains استفاده می‌کنم و برای ویرایش‌های روزمره و عادی از Vim با این کانفیگ استفاده می‌کنم.

سلام ممنون از راهنماییهاتون :oops:
یه برنامه مشابه dream viewer ویندوز که بشه باهاش برنامه نویسی وب کرد که autocomplete داشته باشه و از php , java , html , css , ajax پشتیبانی کنه و محیط گرافیکی قابل قبولی داشته باشه بهم معرفی می کنید لطفا؟
اگر می‌خوای از یک نرم‌افزار آزاد استفاده کنی Aptana و پدرش Eclipse گزینه‌های خوبی هستن، اگر هم اصراری به آزاد بودنش نداری PHPStorm می‌تونه بهترین انتخاب باشه که البته باید لایسنس‌ش رو تهیه کنی.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #13 : 06 آذر 1395، 06:09 ب‌ظ »
اکلیپس  چرت  ترین  و مزخرف ترین  IDE هست که  تاحالا باهاش کار کردم  با  اون  قیافه  نچسبش :|
اینجا قرار نیست بقیه رو تحریک کنیم و Flame War راه بندازیم. لطفا عاقلانه برخورد کنید و قوانین انجمن رو رعایت کنید!

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #14 : 07 آذر 1395، 07:10 ب‌ظ »
هم ادیتور vim خوبه هم atom.
اتم سنگین تره و تقریبا مثل ادیتور های دیگس اما اگه بتونی ویم رو یاد بگیری و کانفیگش کنی بعد یه مدت میفهمی کد زدن باهاش چه لذتی داره!
آقای امیرصمیمی یه سری ویدیوی آموزشی راجب ویم درست کرده که میتونید از اونجا یاد بگیرید :)
amirsamimi.ir/vim/
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)