شما حاضرید برای عمل کردن زیر دست پزشکی برید که هیچ مطالعهای نکرده؟
فکر کنم جوابتون نه باشه...
پس اول مطالعه می کنن و بعد اقدام می کنن
شما هم اگر مطالعه کرده بودید و یا بعد از بروز مشکل بازم مطالعه کرده بودید به سادگی میتونستید مشکل رو حل کنید به جای نصب دوباره اوبونتو
آقا من قصد بدی ندارم. همه جبهه گرفتین علیه بنده.شما عزیزان صحیح میفرمایید. من علاقه مندم که لینوکس یاد بگیرم ولی هنوز ابتدای کارم. دوست دارم که مستقل بشم دیگه نرم سراغ ویندوز.
بله جواب بنده نه هستش. ولی ترجیح میدم زیر دست پزشکی برم که در عمل هم زبردست باشه. مطالعه خالی کافی نیست. منظور بنده اینه که مطالعه همراه با عمل باشه. به هرحال فرمایش جناب عالی صحیح هست. من هنوز اول کارم و باید بیشتر مطالعه کنم و همین کار را هم دارم میکنم.
شما هم اگر مطالعه کرده بودید و یا بعد از بروز مشکل بازم مطالعه کرده بودید به سادگی میتونستید مشکل رو حل کنید به جای نصب دوباره اوبونتو
خب حالا که شما مطالعه کردین لطف بفرمایین بگین چطوری مشکلو حل کنم. چون به احتمال زیاد لینوکس جدیدم هم بترکونم.
خیر. فرض بر اینه که کاربر گنو/لینوکس عاقل و بالغه و میفهمه داره چهکار میکنه.
من کوچیک همتون هستم.دیگه جاهل و نفهم هم شدیم. ولی جنابعالی هم که استادین بالاخره ممکنه از روی حواس پرتی خطایی کنین و ربطی به عاقل بودن نداره. ولی باید یه فکری هم به این مسئله میکردن.
قصد توهین نداشتم. کوچیک همتونم هستم. فقط لطفا راهنمایی کنین. جواب سوال آخرمو ندادینا؟