انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایجاد یک سیم لینک در حساب کاربری هاست و اتصال آن به پوشه ای در هاست دیگر.  (دفعات بازدید: 1072 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید احمد سیدی حائری

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • اوپن سورس یعنی زندگی
    • گروه نرم افزاری جوملا
سلام دوستان عزیز
من با توجه به نیازم در بستر سرور و وب یک سناریو دارم که نمی دانم امکان پذیر هست یا خیر؟ لطفا بررسی کنید و نتیجه را به من اعلام کنید.

سناریو:
یک سرور مجازی یا اختصاصی که مختص به سازمان خودم هست وجود دارد سیستم عاملی یکی از توزیع های لینوکس مثل ubuntu server یا centos هست. کنترل پنل فضای وب directadmin یا cpanel هست. برای امنیت بیشتر به جای این که تمام برنامه ها در یک اکانت و به صورت پوشه های معدد و یا حتی با استفاده از subdomain باشد برای هر برنامه و ساب دامین یک اکانت مختلف ساخته شده است.
برای مثال وب سایت ما joomla.ir است حال یک اکانت جدید به صورت subdomaim با نشانی support.joomla.ir می سازیم و برنامه مرتبط با مدیریت تیکت یا برنامه انجمن ساز را در آن نصب می کنیم.
در حالت عادی اگر subdomain ها در حساب کاربر ساخته شود از طریق پوشه نیز دسترسی به آن وجود دارد. یعنی اگر در حساب کاربری اصلی جوملا ما subdomain را بسازیم یک پوشه با نام subdomain مورد نظر ایجاد می شود که از دو طریق دسترسی به آن وجود دارد:
1- support.joomla.ir
2- joomla.ir/support

اما زمانی که برای subdomain ها حساب کاربری مستقل می سازیم لینک دوم (joomla.ir/support) در دسترس نخواهد بود.

نیاز:
من می خواهم با استفاده از سیمبولیک لینک در حساب کاربری اصلی joomla.ir مسیر joomla.ir/support را به محتوای اکانت support.joomla.ir دسترسی دهم.

هدف:
1- با جدا سازی برنامه ها در اکانت های مختلف در صورت وجود باگ امنیتی در برنامه ها کل سایت و هاست در خطر هک شدن قرار نمی گیرد.
2- با انتقال زیر دامنه ها و استفاده از آنها به صورت پوشه هایی در دامنه اصلی تعداد صفحات و مطالب کش شده در موتور جستجوی گوگل افزایش می یابد و باعث بالاتر رفتن رتبه وب سایت و بهبود وضعیت سئو می شود.
3- مشکل محتوای تکراری (duplicate content) را با استفاده از canonical url اصلح می کنیم.

پرسش:
1- به نظر شما دوستان آیا این کار امکان پذیر است؟
2- در صورت مثبت بودن سوال بالا لطفا راهنمایی بفرماید چطور و با اعمال چه نوع پیکر بندی این کار امکان پذیر خواهد بود. (راهنمایی کامل و گام به گام لطفا.)

از توجه عمه دوستان و عزیزان سپاسگزارم.
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1395، 09:34 ب‌ظ توسط nixoeen »
open your mind use open source

www.joomla.ir

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
نیازی به این کار نیست. کافیه Document Root زیردامنه رو خارج از Public Folder دامنه اصلی قرار بدید.

آفلاین سید احمد سیدی حائری

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • اوپن سورس یعنی زندگی
    • گروه نرم افزاری جوملا
از پاسخ شما سپاسگزارم اما باز هم دارد از همان اکلانت اصلی استفاده می کند.
می خئاهم اکانت ها مستقل باشند اما با تعریف یک symlink در اکانت اصلی برنامه را فراخوانی و فعال کرد

اگر بیشتر هم در خصوص راه حل خود توضیح دهید سپاسگزار خواهم بود.
open your mind use open source

www.joomla.ir