انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با اتصال PPPOE در کوبونتو  (دفعات بازدید: 2744 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
مشکل با اتصال PPPOE در کوبونتو
« : 16 تیر 1389، 01:49 ب‌ظ »
سلام.
من به تازگی کوبونتو نصب کردم و متاسفانه هر کار می کنم نمی تونم به اینترنت DSL وصل بشم.
می خواستم از طریق PPPOE به اینترنت وصل بشم. وقتی در ویندوز 192.168.1.1 رو می زنم صفحه باز می شه و تنظیم می کنم و بدون هیچ مشکلی PPPOE در ویندوز تنظیم شده ولی وقتی در کویونتو 192.168.1.1 رو زدم هیچ صفحه ای باز نشد و نتیجه نداد.
از طریق کوبونتو اصلا نمی تونم به اینترنت وصل بشم لطفا دوستان راهنمایی کنن.
متشکرم.
آزادی را با آزادگی جمع بزنیم
kdbwnf

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: مشکل با اتصال PPPOE در کوبونتو
« پاسخ #1 : 16 تیر 1389، 02:03 ب‌ظ »
سلام.

اون IP رو که توی FireFox بزنی باید باز کنه !! عجیبه !

میتونی کانکشن هم بسازی.اگه خواستی بگو تا راهشو بگم.

موفق باشی.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #2 : 16 تیر 1389، 02:09 ب‌ظ »
یحتمل کارت شبکت نصب نیست
ببین اتصال برقراره یا نه
توی cmd ویندوز ما میزدیم ping 192.168.1.1
دستور ping توی لینوکسم همینه ؟
آره بچه ها ؟
 اگه همین باشه با زدن این دستور باید جواب صادر بشه که مثلا برای من عدد 32 توی time نمایش داده میشه
این یعنی فاصله زمانی ارتباط بین کامپوتر من با مودمم 32 هزارم ثانیست
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #3 : 16 تیر 1389، 02:12 ب‌ظ »
نمی دونم اصلا باز نمی کنه.
می شه بگید چه جوری کانکشن بسازم؟
کانکشن گرافیکی البته نه از طریق pppoeconf.
متشکرم.
kdbwnf

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #4 : 16 تیر 1389، 02:22 ب‌ظ »
یحتمل کارت شبکت نصب نیست
ببین اتصال برقراره یا نه
آره بچه ها ؟
 اگه همین باشه با زدن این دستور باید جواب صادر بشه که مثلا برای من عدد 32 توی time نمایش داده میشه
گمون نمی کنم پینگ این باشه دستورش.
یه خورده باهاش ور رفتم حالا از طریق  pppoeconf به سختی می تونم وصل بشم ولی می خوام خودکار وصل بشه.
kdbwnf

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #5 : 16 تیر 1389، 04:28 ب‌ظ »
یحتمل کارت شبکت نصب نیست
ببین اتصال برقراره یا نه
آره بچه ها ؟
گمون نمی کنم پینگ این باشه دستورش.
یه خورده باهاش ور رفتم حالا از طریق  pppoeconf به سختی می تونم وصل بشم ولی می خوام خودکار وصل بشه.
دوست عزيز اولا دستور ping در لينوكس و وين يكيه.
ثانيا اگر شما يه بار مودم رو چه توي وين چه توي لينوكس pppoe كرده باشيد ديگه نيازي به تنظيم مجدد نيست بايد مودم رو روشن كنيد تا چراغ adsl ثابت بشه و بعد شبكه لينوكستون رو چك كنيد كه اگر وصل باشه مشكلي در ارتباط نبايد باشه.

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #6 : 16 تیر 1389، 04:33 ب‌ظ »
ثانيا اگر شما يه بار مودم رو چه توي وين چه توي لينوكس pppoe كرده باشيد ديگه نيازي به تنظيم مجدد نيست بايد مودم رو روشن كنيد تا چراغ adsl ثابت بشه و بعد شبكه لينوكستون رو چك كنيد كه اگر وصل باشه مشكلي در ارتباط نبايد باشه.

من توی ویندوز مودم رو pppoe کردم. ولی فقط توی ویندوز نتیجه میده. توی لینوکس باید طبق معمول از دستور pon dsl-provider استفاده کنم. اصلا توی لینوکس آی پی مودم رو وقتی وارد می کنم صفحه کانفیگ مودم باز نمی شه!
kdbwnf

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #7 : 16 تیر 1389، 04:39 ب‌ظ »

من توی ویندوز مودم رو pppoe کردم. ولی فقط توی ویندوز نتیجه میده. توی لینوکس باید طبق معمول از دستور pon dsl-provider استفاده کنم. اصلا توی لینوکس آی پی مودم رو وقتی وارد می کنم صفحه کانفیگ مودم باز نمی شه!
نميدونم چرا وصل نميشه اما در مورد نياوردن صفحه كانفيگ براي بنده هم پيش اومده ميتونيد از يه مرورگر ديگه استفاده كنيد مثل اپرا.
در ضمن يه  پيشنهاد دارم ميتونيد مودم رو روي brige بذاريد و يه كانكشن بسازيد و با اون وصل بشيد. اينجوري امنيت هم بالاتر هست.البته بايد با اون راه هم بشه و يادم نيست كجا خوندم!  ::)

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
« پاسخ #8 : 16 تیر 1389، 05:11 ب‌ظ »
نميدونم چرا وصل نميشه اما در مورد نياوردن صفحه كانفيگ براي بنده هم پيش اومده ميتونيد از يه مرورگر ديگه استفاده كنيد مثل اپرا.
در ضمن يه  پيشنهاد دارم ميتونيد مودم رو روي brige بذاريد و يه كانكشن بسازيد و با اون وصل بشيد. اينجوري امنيت هم بالاتر هست.البته بايد با اون راه هم بشه و يادم نيست كجا خوندم!  ::)
با اپرا امتحان نکردم ولی با همون مرورگر پیش فرض KDE یعنی Konqueror هم وقتی امتحان کردم باز نکرد.
روی bridge من نمی دونم چه جوری باید کانکشن بسازم. اگه می دونستم حل بود (احتمالا).
kdbwnf

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #9 : 16 تیر 1389، 07:18 ب‌ظ »
با اپرا امتحان نکردم ولی با همون مرورگر پیش فرض KDE یعنی Konqueror هم وقتی امتحان کردم باز نکرد.
روی bridge من نمی دونم چه جوری باید کانکشن بسازم. اگه می دونستم حل بود (احتمالا).
اولا شما با Firefox تست کن.

برای ساخت کانکشن هم :
بزن:
suo pppoeconfپس از انجام تنظیمات مثل یوزر و پس و ...
برای کاکت شدن بزن:
sudo pon dsl-providerو برای دیسکانکت شدن:
sudo poff dsl-provider
در ضمن همونطور که دوستون گفتن تنظیمات مودم رو یکبار Set کنی کافیه ! اگر توی ویندوز PPPOE هست، اینجا هم همونه!

موفق باشی.

آفلاین Mehrab

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #10 : 16 تیر 1389، 09:43 ب‌ظ »
وقتی مودم تو ویندوز یک بار تنظیم شده دیگه نیازی نیست دوباره تو لینوکس هم تنظیمش کنی. ضمنا من پیشنهاد می کنم تو KDE از طریق خط فرمان کانکشن درست نکنی. به خاطر این می‌گم که جدیدا من هر وقت با خط فرمان کانکشن می‌سازم دیگه ساعت KDE سینک نمی‌شه و این یه سری مشکلات تو سرتیفیکیت صفحات https ایجاد می‌کنه.
اصلا تابحال از knetworkmanager کانکشن ساختی؟ تو ۱۰.۰۴ KNM تقریبا هیج مشکلی با کانکشن‌های dsl نداره

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #11 : 16 تیر 1389، 11:11 ب‌ظ »
به کارت شبکه دستی IP بده. منم الان نمیتونم صفحه تنظیمات مودم رو باز کنم. اما میتونم adsl وصل بشم، اگه دستی IP بدم تو رنج ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ مثلا ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ اونوقت به صفحه تنظیمات دسترسی دارم.