انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ظاهر شدن یک نشانگر اضافی برای وایفای  (دفعات بازدید: 601 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
سلام به همه دوستان.
من داشتم سعی میکردم زمان بوتم رو که حدود ۴۷ ثانیه‌ست رو کمی کم کنم، به خاطر همین برنامه‌های اتواستارت رو توی فلدر مربوطه‌ی هوم خودم کپی کردم و این تغییر رو انجام دادم تا بتونم توی برنامه‌ی Startup Applications ببینمشون.

sed -i "s/NoDisplay=true/NoDisplay=false/g" ~/.config/autostart/*.desktop
بعد از این کار اینا رو از حالت اتواستارت خارج کردم:

Backup Monitor, Desktop Sharing, Indicator Bluetooth, Onboard, Orca screen reader, Personal File Sharing, Update Nootifier زمان بوت حدود۱۵−۱۰ ثانیه‌ای بهتر شد، اما طبق چیزی که توی تصویر میبینید الان دوتا ایندیکیتور برای وایفای دارم و توی تنظیمات جدیده که میرم یه خاموش/روشن برای وایفای و یه دونه حالت پرواز هست و یه setting داره که پنجره‌ی توی تصویر رو برام میاره،‌یه جورایی انگار لبتاپم رو گوشی فرض میکنه،‌باید چیکار کنم؟

با تشکر
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
پاسخ : ظاهر شدن یک نشانگر اضافی برای وایفای
« پاسخ #1 : 22 آذر 1395، 01:23 ق‌ظ »
انگار یک سری بسته‌های اضافه‌ای روی سیستم شما نصب شده. مثلاً همین پنجرهٔ تنظیماتی که عکسش رو گذاشتید و مربوط به نسل بعدی اوبونتو می‌شه که هنوز فقط روی گوشی‌ها فعاله. نام بستهٔ تنظیمات گوشی ubuntu-system-settings هست که می‌تونید حذفش کنید. (نام برنامهٔ تنظیمات پیش‌فرض در اوبونتوی رومیزی هست systemsettings که نباید حذفش کنید.) شاید با حذف این بسته، نشانگر اضافی شبکه هم حذف بشه. وگرنه باید دنبال بسته‌های بیشتری بگردید.

البته اگر نسخهٔ اوبونتوی شما 16.10 باشه، من این جرفم رو پس می‌گیرم چون در این نسخه به طور آزمایشی بسته‌های نرم‌افزاری مربوط به گوشی هم به طور پیش‌فرض نصب شده.