انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب کالی لینوکس ۲  (دفعات بازدید: 4272 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kooroshrad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • بیاموزیم و آموزش دهیم
مشکل در نصب کالی لینوکس ۲
« : 22 آذر 1395، 11:30 ق‌ظ »
سلام
سیستم عامل کالی رو روی فلش ریختم روی چن تا سیستم تست کرده بصورت live  آوردمش بالا و محیطش رو دیدم ولی روی لپ تاپ Dell Inspiron N5010 وقتی میخاک لودش کنم بعد اینکه نوشته های متنی عبور میکنن به جای دسکتاپ فقط یه صفحه مشکی دیده میشه و دسکتاپ لود نمیشه

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : مشکل در نصب کالی لینوکس ۲
« پاسخ #1 : 23 آذر 1395، 10:13 ب‌ظ »
سلام
سیستم عامل کالی رو روی فلش ریختم روی چن تا سیستم تست کرده بصورت live  آوردمش بالا و محیطش رو دیدم ولی روی لپ تاپ Dell Inspiron N5010 وقتی میخاک لودش کنم بعد اینکه نوشته های متنی عبور میکنن به جای دسکتاپ فقط یه صفحه مشکی دیده میشه و دسکتاپ لود نمیشه

دوسته عزیز تو این انجمن به پرسش های کالی پاسخ داده نمیشه. بهتره به فکر نصب یه توزیع معقول باشید :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین kooroshrad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • بیاموزیم و آموزش دهیم
« پاسخ #2 : 24 آذر 1395، 11:59 ق‌ظ »
داداش به اسم انجمن یه دقتی بکن

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #3 : 24 آذر 1395، 09:45 ب‌ظ »
سلام

دوسته عزیز تو این انجمن به پرسش های کالی پاسخ داده نمیشه. بهتره به فکر نصب یه توزیع معقول باشید :)
فکر نکنم همچین قانونی داشته باشیم. در ضمن توزیع معقول رو تعریف کنید.

سلام

شاید با کارت گرافیک مشکل داره. مدل لپ تاپت و مشکلت رو توی گوگل بنویس احتمالا به جواب برسی
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1395، 09:47 ب‌ظ توسط مجتبی باغبان »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 24 آذر 1395، 10:51 ب‌ظ »
داداش به اسم انجمن یه دقتی بکن
بین مدیران یک صحبتی بود که به صورت کلی در این انجمن، در مورد کالی هیچ سوالی پرسیده نشه، که هنوز به نتیجه‌ای نرسیدیم که عکس‌العمل خاصی باید نشون بدیم. چون معمولن کسایی که کالی کار می‌کنن از دانش پایینی برخوردار هستن و توهم هکر شدن دارن، برای همین انجمن رو می‌ریزن به هم.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #5 : 24 آذر 1395، 11:53 ب‌ظ »
این طور که مشخصه شما با خود افراد مشکل دارید نه سوالا.. اگه مشکل افرادی هستن که کالی کار می کنن، با منع سوال پرسیدن در مورد یه چیز خاص، مشکل حل نمی شه که، بازم می تونن فعالیت کنن.. خیلی از مسائل مشترکه.. اصن شاید یکی بگه کسایی که لینوکس کار می کنن توهم هکر شدن دارن..
Void Linux + XFCE

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 25 آذر 1395، 02:24 ق‌ظ »
البته مشکل اصلی با کالی به خاطر اهداف کالی هست که افراد رو به سمت Script kiddie شدن پیش میبره و این مخالف اهداف ما در این انجمن هستش.

آفلاین anonym

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
  • My Operating System LINUX
« پاسخ #7 : 25 آذر 1395، 12:33 ب‌ظ »
چون معمولن کسایی که کالی کار می‌کنن از دانش پایینی برخوردار هستن
جوک سال 95
خیلی ممنون که اسباب خنده ما رو فراهم کردید
(البته دانش شما كاملاً از بیانتون مشخصه)

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #8 : 25 آذر 1395، 01:41 ب‌ظ »
جوک سال 95

فکر نکنم پرداختن به غلط های املایی دیگران و انگشت نما کردن اونا کار جالبی باشه. صرفا این مساله نمایانگر اینه که ما دنبال حاشیه هستیم.

-------------

جدا از حواشی، معمولا چنین سوالاتی که اطلاعات حداقلی نسبت به مشکل ارائه میشه، بدون در نظر گرفتن توزیع، سخت بهش میشه پاسخ داد. فرضا من بپرسم:‌ "gedit برای همه باز میشه برای من نه. چرا؟" خوب بدون جزییات چطور میشه به سوالات پاسخ داد؟ ما که اونجا نیستیم ببینیم چه اتفاقی داره میفته. باید کاربر جزئیات رو بگه ... اسکرین شاتی، فایل لاگی ...
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1395، 01:44 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین anonym

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
  • My Operating System LINUX
« پاسخ #9 : 25 آذر 1395، 02:33 ب‌ظ »
جوک سال 95

فکر نکنم پرداختن به غلط های املایی دیگران و انگشت نما کردن اونا کار جالبی باشه. صرفا این مساله نمایانگر اینه که ما دنبال حاشیه هستیم.
کاربر محترم من کجای پستم غلط املایی گرفتم؟
ایشون فرمودن کاربران کالی از دانش پایینی برخوردار هستن(جوک خنده دار)

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #10 : 25 آذر 1395، 04:08 ب‌ظ »
جوک سال 95
هکر هایی که در دنیای کامپیوتر ناشناس خوانده می شوند ، اکثرا برنامه نویسانی هستند که بوسیله ابزاری که خودشان طراحی کرده اند اهداف خودشون رو پیش می برند اکثر ابزار ی که این افراد با انها کار می کنند ، ناشناخته هستند.
کالی، ابزارش شناخته شده است و دولتها اگر هکی صورت بگیره مکان این افراد رو تشخیص میدن.
کالی رو، اکثرا کسانی که استفاده می کنند، برای تست امنیت شبکه خودشونه.
هکرهای متخصص و حرفه ای اگر با کالی بیان جایی رو هک کنن، خودشون میدونن که خودکشی کردن.

یک عده که علم پایین نسبت به کامپیوتر و شبکه دارن ، میان با کالی، فلان سایت رو هک می کنن ، اونم سایتی که سرورش در کشور دیگری است چون قوانین در کشور خودش چنین کاری برای سایت های خارجی رو آزاد گذاشته.بعد میان برای خودشون تصویر جوکر و ... قرار میدن، و خودشون رو متخصص میدونن.
حالا فرض بگیر قوانین کشورش اجازه این کارو نمی داد، ایا باز خودش رو ناشناس می گفت.
ابزار هکرهای حرفه ای هم ناشناسه.
کالی چیز شناخته شده اییه.

این افراد علمشون فقط و فقط، در حد اینه، که مثلا با نرم افزار فایرفکس هم ،بمانند اینترنت اکسپلورر ، می توان سایتی رو مشاهده کرد.
بچه ابتدایی هم وقتی با نرم افزار vlc کار کنه ، میگه من متخصص هستم.
به بچه اول دبستانی بگی تو ویندوز کلیک راست کن و کپی رو انتخاب کن ، یاد می گیره کپی کنه.

البته اینایی که گفتم نظر من است وبه عزیزیان برنخوره.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #11 : 25 آذر 1395، 04:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
کاربر محترم من کجای پستم غلط املایی گرفتم؟
ایشون فرمودن کاربران کالی از دانش پایینی برخوردار هستن(جوک خنده دار)
این دوستمون فک کردن شما به خاطر کلمه ی معمولن گفتین : '(البته دانش شما كاملاً از بیانتون مشخصه)'
نقل‌قول
خیلی از مسائل مشترکه.. اصن شاید یکی بگه کسایی که لینوکس کار می کنن توهم هکر شدن دارن..
من با این قضیه کاملا موافقم خیلی از پرسش ها و مشکلات هستن که تو کالی و ابونتو کاملا مشترکه و ربطی به اینکه بقول دوستان توزیع معقول هست یا نه نداره (کاری به این پست ندارم کلی گفتم) و می شه بهش جواب داد ولی متاسفانه چون یه فضای منفی خاصی نسبت به کالی توی این فروم ایجاد شده خیلی ها از جواب دادن به سوالات کلی که هیچ ربطی به کالی یا اوبونتو یا ... بودن هم نداره هم سر باز می زنن
نقل‌قول
بین مدیران یک صحبتی بود که به صورت کلی در این انجمن، در مورد کالی هیچ سوالی پرسیده نشه، که هنوز به نتیجه‌ای نرسیدیم که عکس‌العمل خاصی باید نشون بدیم. چون معمولن کسایی که کالی کار می‌کنن از دانش پایینی برخوردار هستن و توهم هکر شدن دارن، برای همین انجمن رو می‌ریزن به هم.
بله این که کالی کار ها دانش هک پایین تری دارن درسته چون  واقعا یه هکر حرفه ای نیازی به ابزارهای آماده (که حتی بعضیاشون کلوز سورس هم هست) نداره و خودش ابزار خودشو می سازه (بعضی از ابزار ها اینقدر سادن که حتی نیاز به یه هکر یا برنامه نویس حرفه ای هم نداره و یه نفر با دانش برنامه نویسی متوسط هم می تونه اونا رو بنویسه عین کرانچ و هیدرا و ...)
ولی واقعا سوال این بنده خدا که این تاپیک رو زده از اون تیپ سوالا نیست که به قول شما فروم رو به هم بریزه و می شه بدون این حواشی و (شاید) توهین به یوزرای این توزیع بهش جواب داد (منظورم از توهین گفتن غیر معقول بودن توزیع یا جوجه اسکریپتی یا ... هست)
مشابه این تیپ سوال (منظورم سوال اصلی این تاپیک هست) تو هر توزیع دیگه از جمله خود اوبونتو هم وجود داره و مشابه این سوال رو همین فروم بارها دیدیم
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
در کل امیدوارم که با کمک ناظر ها و با لطف دوستان از به حاشیه کشیدن مباحث دوری کنیم و فقط در صدد پاسخگویی به سوالات اصلی و کمک به هم دیگه باشیم
(در مورد اینکه کالی توزیع مناسبی هست یا نه به اندازه کافی عنوان و موضوع مستقل زده شده و نیازی نیست که زیر هر پست مربوط به کالی جو فروم رو خراب کنین و اگر هدفتون کمکه می تونین یکی از اون موضوعات مربوط به اینکه کالی توزیع مناسبی هست یا نه رو به صورت مهم در بیارین تا همه بتونن ببینن)

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #12 : 25 آذر 1395، 04:33 ب‌ظ »
سلام

کار راحت تر شاید این باشه که یه توزیع دیگه که کار می کنه و و راحتید باهاش رو نصب کنید و اون ابزارهایی که تو کالی هستن و نیازشون دارید رو براش بگیرید نصب کنید..
به هر حال اگه می خواید حتما با همین توزیع کار کنید این راه ها رو هم می تونید تست کنید و نتیجشو بگید:
https://serverfault.com/questions/708222/kali-linux-does-not-boot-in-gui
http://www.tuxradar.com/content/how-fix-most-common-linux-problems
(بخش Where's my desktop)
و این آخر این که از طریق خط فرمان وارد سیستم بشید.. etc/X11/xorg.conf/ رو بک آپ بگیرید ازش و etc/X11/xorg.conf.failsafe/ رو جایگزینش کنید..
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1395، 04:50 ب‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE