0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام ببخشید سوالم خیلی مبتدیهدانشگاه ما یه قسمت تمپ داره به ادرس 192.168.8.8ویندوز که داشتم توی ران میزدم ادرس رو با دو تا اسلش و میرفت داخل اما الان توی لینوکس نمیدونم کجا وارد کنم آدرس رو . دستور ترمینال خاصی داره ؟تشکر
نقلقول از: az_hamid در 22 آذر 1395، 06:28 بظسلام ببخشید سوالم خیلی مبتدیهدانشگاه ما یه قسمت تمپ داره به ادرس 192.168.8.8ویندوز که داشتم توی ران میزدم ادرس رو با دو تا اسلش و میرفت داخل اما الان توی لینوکس نمیدونم کجا وارد کنم آدرس رو . دستور ترمینال خاصی داره ؟تشکرسلاماگه از اوبونتو با میزکار Unity استفاده میکنین دکمه ویندوز (همون که علامت پنجره ویندوز روشه) رو بزنین و آدرستون رو مثل ویندوز تایپ کنین. اگرم یونیتی ندارین توی فایل منیجرتون بزنین مستقیم
نقلقول از: Oxygen در 23 آذر 1395، 07:08 قظنقلقول از: az_hamid در 22 آذر 1395، 06:28 بظسلام ببخشید سوالم خیلی مبتدیهدانشگاه ما یه قسمت تمپ داره به ادرس 192.168.8.8ویندوز که داشتم توی ران میزدم ادرس رو با دو تا اسلش و میرفت داخل اما الان توی لینوکس نمیدونم کجا وارد کنم آدرس رو . دستور ترمینال خاصی داره ؟تشکرسلاماگه از اوبونتو با میزکار Unity استفاده میکنین دکمه ویندوز (همون که علامت پنجره ویندوز روشه) رو بزنین و آدرستون رو مثل ویندوز تایپ کنین. اگرم یونیتی ندارین توی فایل منیجرتون بزنین مستقیمآقا من میزکارم unity نیست . راه دوم رو هم انجام دادم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد ... راه حل دیگه ای نداره ؟ ببینید با فایل منیجر اندروید وقتی قسمت lan برم میشه وصل شد و یوزر پسورد رو زد ... یه راهنمایی دیگه لطفا
smb://192.168.8.8