انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: وصل شدن به تمپ دانشگاه (حل شد)  (دفعات بازدید: 1400 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین az_hamid

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
وصل شدن به تمپ دانشگاه (حل شد)
« : 22 آذر 1395، 06:28 ب‌ظ »
سلام ببخشید سوالم خیلی مبتدیه
دانشگاه ما یه قسمت تمپ داره به ادرس 192.168.8.8
ویندوز که داشتم توی ران میزدم ادرس رو با دو تا اسلش و میرفت داخل اما الان توی لینوکس نمیدونم کجا وارد کنم آدرس رو . دستور ترمینال خاصی داره ؟
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1395، 02:23 ب‌ظ توسط az_hamid »

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
پاسخ : وصل شدن به تمپ دانشگاه
« پاسخ #1 : 23 آذر 1395، 07:08 ق‌ظ »
ویندوز که داشتم توی ران میزدم ادرس رو با دو تا اسلش و میرفت داخل اما الان توی لینوکس نمیدونم کجا وارد کنم آدرس رو . دستور ترمینال خاصی داره ؟
اگه از اوبونتو با میزکار Unity استفاده میکنین دکمه ویندوز (همون که علامت پنجره ویندوز روشه) رو بزنین و آدرستون رو مثل ویندوز تایپ کنین. اگرم یونیتی ندارین توی فایل منیجرتون بزنین مستقیم

آفلاین az_hamid

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #2 : 23 آذر 1395، 08:02 ب‌ظ »
اگه از اوبونتو با میزکار Unity استفاده میکنین دکمه ویندوز (همون که علامت پنجره ویندوز روشه) رو بزنین و آدرستون رو مثل ویندوز تایپ کنین. اگرم یونیتی ندارین توی فایل منیجرتون بزنین مستقیم

آقا من میزکارم unity نیست . راه دوم رو هم انجام دادم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد ... راه حل دیگه ای نداره ؟ ببینید با فایل منیجر اندروید وقتی قسمت lan برم میشه وصل شد و یوزر پسورد رو زد ... یه راهنمایی دیگه لطفا

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #3 : 23 آذر 1395، 09:01 ب‌ظ »

آقا من میزکارم unity نیست . راه دوم رو هم انجام دادم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد ... راه حل دیگه ای نداره ؟ ببینید با فایل منیجر اندروید وقتی قسمت lan برم میشه وصل شد و یوزر پسورد رو زد ... یه راهنمایی دیگه لطفا

با این اطلاعاطی که گفتین سرور دانشگاه از smb استفاده میکنه.
باید در مدیر فایل اینجور بزنین:

smb://192.168.8.8
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32