انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بالا آوردن فلش بوت شده با دستور dd  (دفعات بازدید: 1229 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MRX 4774Ck3R

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
    • security
بالا آوردن فلش بوت شده با دستور dd
« : 27 آذر 1395، 12:36 ب‌ظ »
سلام من فلشمو  با دستور ddبوت کردم و الان اوبونتو روی اون بوتش هستش فلشمو با دستور lsblk داخل ترمینال میبینم ولی داخل فایل منیجر فلشم نیست باید چیکار کنم تا درست بشه ؟ :P

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : بالا آوردن فلش بوت شده با دستور dd
« پاسخ #1 : 27 آذر 1395، 12:47 ب‌ظ »
سلام من فلشمو  با دستور ddبوت کردم و الان اوبونتو روی اون بوتش هستش فلشمو با دستور lsblk داخل ترمینال میبینم ولی داخل فایل منیجر فلشم نیست باید چیکار کنم تا درست بشه ؟ :P
اول دستور زیرو بزن:
sudo fdisk /dev/sdbبعد به ترتیب اینارو بزن هی اینتر کن. به اونجا که رسیدی که ۳تا اینتر نوشته فقط دکمه اینترو بزن:
o
n
p
enter
enter
enter
t
b
w

بعد که تموم شد اینو بزن:
sudo mkfs.vfat -F32 /dev/sdb1
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #2 : 30 آذر 1395، 05:39 ب‌ظ »

خوب اگه اشتباه نکنم از این به بعد باید فلش شما رو به عنوان یک cd بشناسه. احتمالاً هم اگه این کار‌هایی که Sosha گفته انجام بدی دوباره فایل سیستمش درست می‌شه و به عنوان فلش شناخته می‌شه. البته این کارها رو بعد از اینکه اوبونتو رو نصب کردی و کارت با فلش تموم شد انجام بده چون اطلاعات روی فلش پاک می‌شه.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #3 : 30 آذر 1395، 05:54 ب‌ظ »
اکر از محیط ترمینال میترسید یا راحت نیستید یا هرچی، با کاربر ریشه gparted رو اجرا کنید و کارتون رو باهاش انجام بدید.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC