انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل هارد در اوبنتو دارم  (دفعات بازدید: 917 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین skweb14

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
مشکل هارد در اوبنتو دارم
« : 08 دی 1395، 01:09 ب‌ظ »
سلام . من به یک مشکل اسایب برخوردم که به راحتی نمی تونم حلش کنم . خواهش کمک کنید.
من امدم لینوکس اوبونتو را نصب کنم وقتی که نوبت به \ارتیشن بندی رسید فقط دو \ارتیشن را نشان میداد به این صورت :
/dev/sda1
/dev/sda3
نشان میداد . من sda1راکلا دلیت کردم و روش \ارتیشن جدید ایجاد کردم اما بعد از اینکه لینوکس نصب شد دیگه اطلاعات هاردم که حدود 840 گیگ بود بالا نیامد و الان غیر فعال است و فقط خطای فرمت مدیه . الان چیکار کنم؟

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : مشکل هارد در اوبنتو دارم
« پاسخ #1 : 09 دی 1395، 03:21 ق‌ظ »
سلام . من به یک مشکل اسایب برخوردم که به راحتی نمی تونم حلش کنم . خواهش کمک کنید.
من امدم لینوکس اوبونتو را نصب کنم وقتی که نوبت به \ارتیشن بندی رسید فقط دو \ارتیشن را نشان میداد به این صورت :
/dev/sda1
/dev/sda3
نشان میداد . من sda1راکلا دلیت کردم و روش \ارتیشن جدید ایجاد کردم اما بعد از اینکه لینوکس نصب شد دیگه اطلاعات هاردم که حدود 840 گیگ بود بالا نیامد و الان غیر فعال است و فقط خطای فرمت مدیه . الان چیکار کنم؟
دکمه پ روی دکمه M هستش...
احتمالا افزارتون dynamic بوده :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : مشکل هارد در اوبنتو دارم
« پاسخ #2 : 09 دی 1395، 11:01 ق‌ظ »
/dev/sda1
/dev/sda3

سوال اینه که چرا sda1 رو پاک کردی ؟ sda1 چی بوده؟

اگر ممکنه خطاهایی که نشون میده اینجا بذار تا مشکل رو فهمید وگرنه با گفتن «خطا میده» کسی نمی‌تونه کمک کنه.
در ضمن اگر اطلاعاتت مهمه سعی کن بکاپ بگیری الان، میتونی از گنو/لینوکس‌های زنده (live cd) استفاده کنی یا از نرم‌افزارهایی که بکاپ میگیرن.