انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خطای unknown filesystem  (دفعات بازدید: 2352 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehrn00sh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
خطای unknown filesystem
« : 09 دی 1395، 11:49 ق‌ظ »
سلام دوستان
من می خواستم ویندوزم را از 7 به 8 تغییر بدهم پس درایوی که داخلش اوبونتو را نصب کرده بودم پاک کردم و سی دی نصب ویندوز را قرار دادم. در حین مراحل نصب درایوی که ویندوز داخلش بود را هم پاک کردم اما بعدش با پیغامی که ویندوز نمی تونه روی این درایو نصب بشه مواجه شدم. سیستم را از اول روشن کردم حالا با خطای
Unknown filesystem مواجه شدم و اصلا روی نصب ویندوز هم نمیره.
با گوگلی که کردم به نظر میرسه این خطا به خاطر حذف پارتیشن اوبونتو بوده و همه راه حل ها یا با خود ویندوزه که من پاکش کردم یا سی دی لایو اوبونتو که من ندارم. حالا من باید چه طور این مشکل را برطرف کنم؟؟؟؟

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
پاسخ : خطای unknown filesystem
« پاسخ #1 : 09 دی 1395، 12:10 ب‌ظ »
سلام دوستان
من می خواستم ویندوزم را از 7 به 8 تغییر بدهم پس درایوی که داخلش اوبونتو را نصب کرده بودم پاک کردم و سی دی نصب ویندوز را قرار دادم. در حین مراحل نصب درایوی که ویندوز داخلش بود را هم پاک کردم اما بعدش با پیغامی که ویندوز نمی تونه روی این درایو نصب بشه مواجه شدم. سیستم را از اول روشن کردم حالا با خطای
Unknown filesystem مواجه شدم و اصلا روی نصب ویندوز هم نمیره.
با گوگلی که کردم به نظر میرسه این خطا به خاطر حذف پارتیشن اوبونتو بوده و همه راه حل ها یا با خود ویندوزه که من پاکش کردم یا سی دی لایو اوبونتو که من ندارم. حالا من باید چه طور این مشکل را برطرف کنم؟؟؟؟

سلام
از اول ویندوز ۸ رو بوت کن و پارتیشنی که قبلا ویندوز بوده رو فرمت کن! یا به جای دی‌وی‌دی لایو میتونی از usb استفاده کنی.

در ضمن اگر اطلاعات بیشتری از خطاها یا پیام‌ها نوع bios/uefi میذاشتی بهتر بود.

آفلاین mehrn00sh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #2 : 09 دی 1395، 01:25 ب‌ظ »
تشکر از پاسختون. مشکل الان من هم اینه که ویندوز بوت نمیشه و با روشن کردن سیستم فقط این پیغام ظاهر میشه
Error:unknown filesystem
Entering rescure mode
Grub rescure

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #3 : 09 دی 1395، 02:59 ب‌ظ »
تشکر از پاسختون. مشکل الان من هم اینه که ویندوز بوت نمیشه و با روشن کردن سیستم فقط این پیغام ظاهر میشه
Error:unknown filesystem
Entering rescure mode
Grub rescure
مگه میشه لایو بوت نشه. جالبه تا حالا همچین چیزی ندیده بودم. اگه امکانش هست وارد bios شو و سعی کن boot priority رو عوض کن. نخست دی‌وی‌دی یا usb بوت بشه که مشکل به کلی رفع بشه.

چیزی که به ذهنم میرسه اینه که MBR یا master boot record خراب شده باشه! گوگل کن در این مورد

شما باید در محیط grub rescue یعنی همینجایی که گیر کردی با دستورات ls و set گراب رو برگردونی به mbr . اما فقط به این شرط که «گراب» وجود داشته باشه! اگه پارتیشن boot/ رو قبلا حذف کردی که ینی گراب نداری. در حالت عادی گراب توی boot/ هست و شما میتونه برش گردونی.

واسه امتحان این قضیه : طبق این لینک برو جلو، سعی کن بفهمی چیکار میکنی که برا خودت دردسر نشه:

https://mintguide.org/system/186-repair-grub-error-unknown-filesystem-grub-rescue-in-linux-mint-pinguyos.html

وقتی ls میزنی تعداد هاردهایی که داری رو بهت نشون میده، قاعدتا باید فقط hd0 باشه. همچنین پارتیشن‌‌هارو نشونت میده. اگه به نتیجه‌ای نرسیدی لیست پارتیشن‌ها و نتیجه‌ی دستوراتی که وارد کردی رو اینجا بذار تا بچه‌ها بتونن کمکت کنن

موفق باشی