انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدام توزیع را استفاده میکنید؟

fedora
2 (7.7%)
open suse
0 (0%)
ubuntu
15 (57.7%)
backtrack
0 (0%)
chakra
1 (3.8%)
debian
3 (11.5%)
farsix
0 (0%)
mint
1 (3.8%)
sharif
0 (0%)
arch
4 (15.4%)
red hat
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 26

نویسنده موضوع: کدام توزیع را استفاده میکنید ؟  (دفعات بازدید: 3244 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 223
کدام توزیع را استفاده میکنید ؟
« : 23 تیر 1389، 04:11 ب‌ظ »
یه سوال که همیشه تو ذهنم بوده اینه که چرا همه میرن سراغ اوبونتو و توزیع ها چه فرق هایی با هم می کنن
و یه سوال دیگه ممن الان فدورا ۱۲ دارم و می خوام یه چیز دیگه هم تجربه کنم به نظر شما کدومش بهتره فقط یه توزیع بگین که راهنماهاش گیر بیاد(ترجیهن اوبونتو نباشه چون خیلی ازش خوشم نمیاد)
(لطفان در صورت تمایل بعد از جواب به نظر سنجی بگین چرا استفاده می کنین)
با تشکر فراوان
« آخرین ویرایش: 23 تیر 1389، 04:14 ب‌ظ توسط shovalie »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: کدام توزیع را استفاده میکنید ؟
« پاسخ #1 : 23 تیر 1389، 04:25 ب‌ظ »
دوست عزیز فقط میخوای تجربه کنی یا برای کارت لازم داری؟
اگه میخوای جوری تجربه کنی که اشکت دربیاد،برو سراغ جنتو یا Slackware.باز آرچ یه‌کم بهتره
چنان از بیخ همه‌ی تجربه‌های لینوکسی و یونیکسی میان جلوی چشمت که تا آخر عمر یادت نمیره

پ.ن:اگه FreeBSD هم لینوکس بود،اونو هم معرفی میکردم

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #2 : 23 تیر 1389، 05:03 ب‌ظ »
انصافا جنتو یه تجربه ی متفاوت و شیرینه. من که خیلی دوستش دارم... واقعا یک توزیع قوی و جمع و جوره... برای ساده تر کارکردن با اون از sabayon شروع کن. آرچ و چاکرا هم از نظر قدرت و جمع و جور بودن مشابه ی جنتو و سبایون هستن...

http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #3 : 23 تیر 1389، 05:14 ب‌ظ »
من آرچ رو انتخاب کردم، بعد از کلی این ور و اون ور کردن. بعد از اون انتخابم جنتو هست ولی بر خلاف نظر قبلی (پیام ابراهیمی) اصلا و ابدا نتونستم با سابایون و چاکرا کنار بیام. کلا من از لینوکس این رو دوست دارم که خودم بسازمش نه اینکه برام انتخاب کنن چی باید باشه و چی نباشه.  سابایون و چاکرا هیچ شباهتی به جنتو و آرچ ندارن جز اینکه پکیج منجرشون یکیه. اگه بگید هسته یکسانی دارن، جوابم اینه که هسته اصولا لینوکسه و در کل هسته همه دیستروهای لینوکس بیس یکیه.

انتخاب من آرچه. آرچ خالص (قصد دارم یه بار ArchHurd رو هم نصب کنم فقط منتظرم تا لپتاب جدیدمو بگیرم رو این که الان دارم نصب کنم)‌ و دلیلشم گفتم بازم میگم «چون دیسترویی که یه جورایی خودم میسازمش»

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #4 : 24 تیر 1389، 12:18 ق‌ظ »
آقا شما دندون روی جیگر بگذار یک ماه دیگه تا بهت بهترین توزیع رو معرفی کنم  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 تیر 1389، 12:31 ق‌ظ »
آقا ایمان شما سرورین ولی حالا چرا یه ماه دیگه؟؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 24 تیر 1389، 12:37 ق‌ظ »
من نوکرتم  ;)
آخه دارم یه کارای محرمانه ای میکنم که نمی تونم بگم  ;D و برای همین میگم منتظر باش
البته برای شروع بد نیست چاکرا رو امتحان کنی  ;) به قول دوستمون لقمه آمادست ولی من توصیه میکنم چند ماهی باهاش کار کن بعد با هم میریم سراغ آرچ بی نظیر  ;D اینجوری با آرچ راحت تر کنار میای  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 24 تیر 1389، 06:18 ق‌ظ »
پیش به سوی چاکرا
(البته باید کنارشم بک ترک هم یاد یگیرم )

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #8 : 24 تیر 1389، 11:29 ق‌ظ »
فکر نمیگردم آرچ دو تا رای دیگه هم بیاره :)‌ گویا ایمان هم طرفدارش شده!
به هر صورت دیسترو هایی مثل اوبونتو از این جهت که مهاجرت رو ساده میکنن واقعا قابل ستایش هستن. خود من اگه از اول رفته بودم سراغ آرچ که عمرا نمیتونستم!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 24 تیر 1389، 12:16 ب‌ظ »
فکر نمیگردم آرچ دو تا رای دیگه هم بیاره :)‌ گویا ایمان هم طرفدارش شده!
به هر صورت دیسترو هایی مثل اوبونتو از این جهت که مهاجرت رو ساده میکنن واقعا قابل ستایش هستن. خود من اگه از اول رفته بودم سراغ آرچ که عمرا نمیتونستم!
+1  ;)

آفلاین shovalie

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 25 تیر 1389، 12:34 ق‌ظ »
 من هنوز نفهمیدم چرا همه میرن سراغ اوبونتو با وجود بر اینکه توضیع های خیلی بهتری هست؟؟؟ ???  ???

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
« پاسخ #11 : 25 تیر 1389، 12:43 ق‌ظ »
من هنوز نفهمیدم چرا همه میرن سراغ اوبونتو با وجود بر اینکه توضیع های خیلی بهتری هست؟؟؟ ???  ???

یه کاربر ویندوز وقتی میخواد از لینوکس استفاده کنه بزرگترین نیازش اینه که کسانی باشن که کمکش کنن. و اوبونتو به خاطر داشتن جامعه کاربری بزرگ این ویژگی رو داره.
ضمنا اوبونتو کلا توزیع خوبی هست.خیلی از کسانی که سالهاست از لینوکس استفاده میکنن کاربر اوبونتو هستن.

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
می دبیانم چون اینجور اینجوریه مثل کوله پشتی حلزونی که پوستشو با چای غلیظ شستن و الان اون گوشه سمت راست بشقاب خرچنگ منتظره خورده شدنه تا بعدش کلی فحش بدی به این سلیقه گند این کفار زندیقی و بهشون بخندی!
و فکر می کنم اگه به هر دلیل دیگه ائی از هر سیستم عامل دیگه ائی در زمانی که هوا خیلی سرد یا خیلی گرمه ، بارون میاد یا ابرای قشنگی با چشمک های نازشون دارن بهت اشاره می دن که شب پدر و مادر چادر روی ماشینتو چنان درمیارن که موقع جمع کردنش توی صبح روز بعد کمر درد بگیری ، استفاده کنی ، موقع چت کردن با عموی بزرگت که بعد از یک ساعت و نیم صحبت کم کم احساس می کنی مثل یه درخت کهنسال هزار و صد ساله می مونه که تصمیم داره دو میلیون بچه گنجشک دیگه رو هم روی درختای بیقواره و کج و کولش اونم توی یه مملکتی که دور تا دورشو آب گرفته و معلوم نیست کی لایه اوزون میافته رو سرشون ، کنار کلی جونورای عجیب قریب از سگای آدمخور تا ترکیبات پیچیده شتر و مرغ ، درست وقتی که شروع می کنه آخرین جوک زندگیشو که تا حالا حداقل توی روزهای آخر هفته که مهم هم نیست جمعه باشن یا یکشنبه و از نظر من البته همیشه دوشنبه هم تعطیل میان هفته به حساب میاد بیش از هفتاد هزار بار شنیدی رو یه بار دیگه هم تعریف کنه ، متوجه می شی که سیستم عامل غلطی رو برای این کار انتخاب کردی!
باور کن من بیشتر توزیع های رایج رو استفاده کردم تا فهمیدم چرا باید بدبیانم!

اینها چی بود شعر یود؟

---
دلیل اصلی این که رفتم سراغ اوبونتو این بود که سی دی مفتی می فرستادن
اون هم از خارجه

دلیل اصلی این که بعد رفتم سراغ فدورا این بود که توی دی وی دیش پکیج های برنامه نویسی کامل بود

دلیل اصلی این که الان از دبیان استفاده می کنم اینه که 5 تا دی وی دی بود
و همه پکیج ها توی این 5 تا
برای منه دیال اپی نعمتیه -- عتیقه بودن پکیجها رو در نظر نگیرید

---
به نظرم کلا با همه فرقی ندارن
چون من هر سه تا رو با دستور
halt
خاموش می کنم
--
لازمه بگم اینایی که نوشتم همش جدی بود
« آخرین ویرایش: 25 تیر 1389، 02:00 ق‌ظ توسط aliva »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #13 : 25 تیر 1389، 11:52 ق‌ظ »
من ترجیح می دم خودمو محدود به توریع خاصی نکنم و همه توزیع ها رو تست کنم. ولی انتخاب اولم Arch Linux هست و در درجه دوم Debian
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #14 : 25 تیر 1389، 12:06 ب‌ظ »
من ترجیح می دم خودمو محدود به توریع خاصی نکنم و همه توزیع ها رو تست کنم. ولی انتخاب اولم Arch Linux هست و در درجه دوم Debian

من خیلی سخت میتونم به تعویض راضی بشم. فکر کنید که همین الان دارم چند تا پروژه انجام میدم برای چند جای مختلف، یهو بخوام سیستم عامل عوض کنم. خوب این دقیقا منو چند روز از همه برنامه ها عقب میندازه
آرچ هم چون به قول ترجمه فارسیها انتشار غلطانه !!! من انتخاب کردم که مجبور به تعویض نشم. میخوام دست کم تا سه چهار سال دیگه ازش استفاده کنم. اگه هنوز از جو ویندوز بیرون نیومدید و فکر میکنید نمیشه یه سیستم عامل که مدام داره باهاش کار میشه رو تا چند سال عوض نکرد اینو که از قسمت About سایت Slackware.org کپی کردم بخونید :
Curious about the machine running this site, eh? Also fairly high on the importance scale (for this site, anyway) is the box itself. The machine is a Pentium III, 600 MHz, with 512 megabytes of RAM. It runs (of course) Slackware Linux, and does an efficient and reliable job even with moderately old hardware. The slackware.com site has been known to run for well over a year without a reboot.