درود
من تقریباً یک روز n900 دستم بوده و همچنین htc legend هم برادرم داره که باهاش کار کردم ( ولی خودم به شخصه پاکت پیسی ها رو بدون اینترنت به درد نخور می دونم و گوشی ساده رو ترجیح می دم )
آندرواید سیستم عامل فوق العاده ای هست و انقدر قشنگ کار کرده که شما بسیار راحت می تونید باهاش کار کنید
ورژن 2.1 روش نصب هست و آپدیت جدید برای این گوشی نیومده
مشکلاتش هم مولتی تسک نبودن هست و یک سری مشکل در شبکه AD-HOC هست که رفع خواهد شد
برنامه همراهش ( که در کامپیوتر نصب میشه ) بسیار ضعیف هست
از نظر برنامه های گوشی بسیار تنوع زیادی داره و احساس کمبودی نخواهید کرد ( برای کاربران معمولی گوشی و یا حتی کسانی که زیاد باهاش کار می کنن)
در کل سیستم عاملیه که شما رو به هیچ عنوان اذیت نمی کنه و از کار کردن باهاش لذت می برید
یک سری محدود سازی هایی هم داره که مثلاً دسترسی روت و یا تریمنال ندارید ( که به اصطلاح غلط با root کردن گوشی ) می تونید دسترسی روت هم داشته باشید و کمی شما رو از اینکه دارید با یک سیستم عامل لینوکس بیس کار می کنید دور می کنه
در مورد میمو من چون فقط یک روز باهاش کار کردم نمی تونم دقیق نظر بردم ولی به نظر نرم افزار های کمتری داشت ولی اکثراً نرم افزار ها پورت شده از توزیع های لینوکس پرترفدار و کامل
راحت به ترمینال دسترسی داشتید و می تونسیتید با ترمینال سیستم رو آپدیت کنید
این سیستم عامل هم بسیار خوب و راحت و با افکت های زیبایی بود
ولی پیچیدگی ( حالت لینوکسی خودمون
) رو بیشتر میشه توش حس کرد و لذت زیادی داره
به نظرم با سخت افزار های جدید تر و همچنین با همکاری تیم اینتل که این پروژه رو مشترک توسعه می دن ، میشه در آینده انتظار بیشتری ازش داشت