حالا یکم از تجربت رو در اختیار ما هم قرار بده، به نظرت این برنامه چه بدیهایی داشت که بهش میگی مسخره؟ دوست داشتی چه جوری باشه؟
نرمافزار آزادی هست؟
خب باید بگم که چون بلد نیستم ازش استفاده کنم ، گفتم مسخره. درحقیقت اصلا مسخره نیست! تو سایتهایی که تا الان گشتم هیچ جا ننوشته بود که فلان قسمتش خوب نیست و اونطور که من فهمیدم برنامه پیشرفته ایه! چندتا از مزیتاش اینه که:
1. فضایی که از هاردت می گیره خیلی کمه!
2. افزایش سرعت بارگذاری سایت.
3. یه فایروال خوب داره که امنیتش رو برده بالا.
ببخش اگه راجع به مزیتاش یه خورده (در حدّ زیاد!) کامل نگفتم چون خودم هیچ پیش زمینه ای رو راجع به طراحی سایت ندارم و الان ذهن من مثل رشته تهی یا null می مونه و مطلب جدیدی رو که میبینم واسه خودم تجزیه و تحلیل میکنم و بعد تو ذهنم میره. الان این 3 مزیت منبعش همون تجزیه و تحلیل منه!
ببخش این بی احترامی رو ولی من قبل از اینکه این پاسخ رو ارسال کنم دنبال سایتهایی که قبلا رفته بودم گشتم تا دقیق تر جواب بدم ولی خوشبختانه (البته واسه خودم) به سایتهایی برخوردم که خیلی به نظر مفید می اومدند، من آدرسشون رو نگه داشتم که بعدا بهشون نگاه کنم (بخاطر شما) و متاسفانه به نیت شما سرچ کرده بودم ولی واسه خودم مطلب پیدا شد! در آخر به این نتیجه رسیدم که امروز وقتم رو واسه خودم صرف کنم و فردا رو بذارم واسه شما! (ببخشیداا)
تشکر بخاطر خوش شانسی ای که واسم آوردی!