انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رفع محدودیت دانلود از گوگل به دلیل تجریم( android sdk از google)  (دفعات بازدید: 1279 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abbas64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام من حدودا یک ماهی است که از ویندوز به لینوکس کوچ کردم.در حال راه اندازی محیط andorid sdk در لینوکس هستم متاسفانه گوگل ای پی ایران را بسته در ویندوز با استفاده از ... شکن ای پی را تغییر می دادم و موارد مورد نظرم را در sdk دانلود می کردم
الان نتونستم کاری انجام بدهم tor را هم بعد از یک هفته نتونستم راه  اندازی کنم
لطفا راهنمایی کنید

آفلاین Mavenium

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • Mavenium
سلام
از آینه های ایران استفاده کن:
http://android.hive.ir/
بلندترین فریاد,سکوت است.

آفلاین S Y N C R E X

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 808
  • The Control Is The Power
    • syncrex.me
اخرین نسخه اندروید استدیو رو از اینجا د انلود کنید :
http://dl.google.com/dl/android/studio/ide-zips/2.2.3.0/android-studio-ide-145.3537739-linux.zip

تور-بروزر رو با این دستورات نصب کنید :
sudo add-apt-repository ppa:upubuntu-com/tor64
sudo apt-get update
sudo apt-get install tor-browser

تور-بروزر رو اجرا کنید از شما سوال میکنه که آیا آی اس پی شما شبکه تور رو مسدود کرده که شما باید بهش بگید بله تا متصل بشه.
بعد از اجرا شدن تور-بروز اندروید استدیو رو باز کنید به قسمت تنظیمات برید و پراکسی رو روی ساکس با آدرس 127.0.0.1 و پورت 9150 تنظیم و اپلای کنید. یه پروژه جدید ایجاد کنید تا صفحه اس دی کی باز بشه و تنها آخرین نسخه رو دانلود کنید (7.1فک کنم).تمام.
اگر با شبیه ساز خود اندروید استدیو مشکل داشتید از جنیموشن استفاده کنید. اگر هم از دیوایس واقعی استفاده میکنید افزونه ADBWifi کمک میکنه تا بدون اتصال با کابل و از طریق وای فای دیباگ کنید.
از آینه ها شاید اس دی کی رو بتونید بگیرید اما در هین کار گریدل خیلی به دانلود نیاز پیدا میکنه پس بهتره با از همین روش استفاده کنید.
البته بعد از یکبار دانلود کردن فایلهای گریدل به شکل اتوماتیک میتونید تیک workoffline رو براش بزنید تا برای هر بار کامپایل دانلود نکنه اما در صورت کم یا زیاد کردن لایبرری به پروژه از شما درخواست میکنه که این تیک رو بردارید تا فایل های مورد نیازش رو دانلود کنه.
« آخرین ویرایش: 20 دی 1395، 12:21 ب‌ظ توسط enCODEr »