0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
درودچند روز پیش synaptic package manager رو نصب کردم, یبار که reload کردم یه علامت (ورود ممنوع) اومد بالای صفحه کنار کانکشنماگر دوستان میدونن اشکال از چیه و نحوه رفع مشکلم چطوره ممنون میشم راهنماییم کنن.
sudo apt-get update
sudo apt updatesudo apt -f installsudo apt full-upgrade
ببخشید میشه نحوه بارگذاری عکس رو بگید تا من اسکرین شات بزارم
نقلقول از: ichbinrasoul در 27 دی 1395، 12:43 بظببخشید میشه نحوه بارگذاری عکس رو بگید تا من اسکرین شات بزارمزمانی که پست میزاری ، اول "+ انتخابهای اختیاری بیشتر..." رو بزن ، بعد از طذیق گزینه Browse عکس رو انتخاب کن.
نقلقول از: hosein_96 در 27 دی 1395، 09:04 بظنقلقول از: ichbinrasoul در 27 دی 1395، 12:43 بظببخشید میشه نحوه بارگذاری عکس رو بگید تا من اسکرین شات بزارمزمانی که پست میزاری ، اول "+ انتخابهای اختیاری بیشتر..." رو بزن ، بعد از طذیق گزینه Browse عکس رو انتخاب کن.دوست من وقتی انتخابهای بیشترو میزنم سه تا منو باز میشه (بازگشت به موضوع بعد از ارسال - در صورت پاسخ به این موضوع خبرم کن - صورتکها در این موضوع غیر فعال باشند) همین... وقتی هم دکمه ی اضافه کردن عکس رو میزنم دوتا کروشه فقط باز میشه
نقلقول از: ichbinrasoul در 29 دی 1395، 06:19 بظنقلقول از: hosein_96 در 27 دی 1395، 09:04 بظنقلقول از: ichbinrasoul در 27 دی 1395، 12:43 بظببخشید میشه نحوه بارگذاری عکس رو بگید تا من اسکرین شات بزارمزمانی که پست میزاری ، اول "+ انتخابهای اختیاری بیشتر..." رو بزن ، بعد از طذیق گزینه Browse عکس رو انتخاب کن.دوست من وقتی انتخابهای بیشترو میزنم سه تا منو باز میشه (بازگشت به موضوع بعد از ارسال - در صورت پاسخ به این موضوع خبرم کن - صورتکها در این موضوع غیر فعال باشند) همین... وقتی هم دکمه ی اضافه کردن عکس رو میزنم دوتا کروشه فقط باز میشه تصاویر زیر رو ببین.
نقلقول از: hosein_96 در 29 دی 1395، 07:28 بظنقلقول از: ichbinrasoul در 29 دی 1395، 06:19 بظنقلقول از: hosein_96 در 27 دی 1395، 09:04 بظنقلقول از: ichbinrasoul در 27 دی 1395، 12:43 بظببخشید میشه نحوه بارگذاری عکس رو بگید تا من اسکرین شات بزارمزمانی که پست میزاری ، اول "+ انتخابهای اختیاری بیشتر..." رو بزن ، بعد از طذیق گزینه Browse عکس رو انتخاب کن.دوست من وقتی انتخابهای بیشترو میزنم سه تا منو باز میشه (بازگشت به موضوع بعد از ارسال - در صورت پاسخ به این موضوع خبرم کن - صورتکها در این موضوع غیر فعال باشند) همین... وقتی هم دکمه ی اضافه کردن عکس رو میزنم دوتا کروشه فقط باز میشه تصاویر زیر رو ببین.باور کن برای من گزینه browse رو نداره
توی اون علامت توضیحی داده. عکس بگیر پیوست کن ببینیم