انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در شبکه کردن ۴ کام‍پیوتر که ubuntu10.4 دارند  (دفعات بازدید: 1273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohammaddoust

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام دوستان بنده ۴ کام‍پیوتر دارم که ubuntu 10.4 روی آنها نصب است همه هم از طریق adsl به اینترنت وصل هستند می خواستم این چهار کامپیوتر را شبکه کنم و به یک پرینتر نصب کنم لطفا راهنمایی کنید چگونه این کار را انجام دهم با تشکر

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
بیشتر توضیح میدی؟
کامپیوتر ها روی شبکه هستن و شبکه به اینترنت وصله یا هرکدوم جدا جدا به اینترنت وصلن؟
اگه جدا جدا، آی پی ولید دارن؟

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
سلام دوستان بنده ۴ کام‍پیوتر دارم که ubuntu 10.4 روی آنها نصب است همه هم از طریق adsl به اینترنت وصل هستند می خواستم این چهار کامپیوتر را شبکه کنم و به یک پرینتر نصب کنم لطفا راهنمایی کنید چگونه این کار را انجام دهم با تشکر

احتمالا به این شکل شبکه دوستمون ایشون یک مودم adsl دارن و این مودم  شده gateway شبکه  4تاسیستم دیگه با گرفتن ip در رنج مودم و ست شدن ip مودم به عنوان گیت وی میتونن به اینترنت دسترسی داشته باشند.خوب حالا دوست عزیز اینا که شبکه هستند نمیخواد کاری انجام بدید البته یا این 4تا سیستم به سوئیچ وصلند یا به خود مودم
خوب برای این کار روی  سیستمی که پرینتر روش نصب وی میخواد نقش پرینتر سرور رو بازی برو به مسیر زیر
System->Administration->Printing

حالا برو تو بخش server setting و گزینه Share published printers connected to this system رو تیک بزن و بعدش هم این رو تیک بزن Allow users to cancel any job

خوب حلا بریم سراغ کلاینت ها:

باز برو به همین مسیر
System->Administration->Printing
این گزینه رو تیک بزن Show shared printers from other systems

خوب حالا applay کن و ببند پنجره رو حالا دوباره مسیر System->Administration->Printing
 رو باز  کن و دکمه refresh رو بزن حالا پرینترت رو تو بخش remote printer ببین
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1389، 05:57 ب‌ظ توسط هادی تایانلو »