انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای انکی (دانلود شده از خود سایت انکی ) dependencies? checkinstall?  (دفعات بازدید: 1184 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vahidsg

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام من فایل های دانلود انکی رو از خود سایتش گرفتم
anki-2.0.39-amd64.tar.bz2
-اکسترکتش کردم
-رفتم داخل ‍‍پوشه بعد فایل readme.txtرو خوندم
-طبق گفته خودش ترمینال رو درون همون پوشه باز کردم و درستور sudo make install رو زدم
-انکی نصب شد ولی آیکنی از نرم افزار پیدا نمیکنم و وقتی تو terminal مینویسم anki که اجرا بشه با این ارور اجرا میشه و  بسته میشه

- اسرار دارم بدونم چرا با این روش نصب نمیشه درست ؟ روش های دیگه رو امتحان نکردم مثل نصب از ubuntu software و نصب از روی یک فایل deb
-سوال دیگه ای که از شما دوستان دارم اینه که از کجا باید بفهمم یک فایلی که دارم نصب میکنم چه dependency نیاز داره برای نصب
- درمورد checkinstall هم اگه توضیح بدید ممنون میشم من یه تازه کارم تو لینوکس زیاد به این چیزا وارد نیستم برای اول کار واقعا سیستم عامل سختیه ولی با کار تو ترمینالش خیلی حال میکنم  \\:D/
https://help.ubuntu.com/community/CheckInstall

-اینم از اطلاعات نصبش هنگامی که دستور sudo make install رو میزنم http://uupload.ir/view/7zs_anki-installation-log.txt
« آخرین ویرایش: 29 دی 1395، 01:29 ب‌ظ توسط vahidsg »

آفلاین vahidsg

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
امروز بعد از نصب atom که با dependency اون هم به مشکل خوردم گیت همراهش نصب نشد ... دستور sudo apt-get -f install رو زدم atom درست نصب شد بعد از اون هم چند بار sudo ap-get update رو زدم و دوباره همون مراحل پست اصلی رو برای anki اجرا کردم درست شد .

ولی دلیلش رو نمیدونم ؟... اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب نباید هیچ برنامه‌ای رو از سایتش بگیری. هر برنامه‌ای در اوبونتو باید از مخازن خود اوبونتو نصب بشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
سلام من فایل های دانلود انکی رو از خود سایتش گرفتم
anki-2.0.39-amd64.tar.bz2
-اکسترکتش کردم
-رفتم داخل ‍‍پوشه بعد فایل readme.txtرو خوندم
-طبق گفته خودش ترمینال رو درون همون پوشه باز کردم و درستور sudo make install رو زدم
-انکی نصب شد ولی آیکنی از نرم افزار پیدا نمیکنم و وقتی تو terminal مینویسم anki که اجرا بشه با این ارور اجرا میشه و  بسته میشه

- اسرار دارم بدونم چرا با این روش نصب نمیشه درست ؟ روش های دیگه رو امتحان نکردم مثل نصب از ubuntu software و نصب از روی یک فایل deb
-سوال دیگه ای که از شما دوستان دارم اینه که از کجا باید بفهمم یک فایلی که دارم نصب میکنم چه dependency نیاز داره برای نصب
- درمورد checkinstall هم اگه توضیح بدید ممنون میشم من یه تازه کارم تو لینوکس زیاد به این چیزا وارد نیستم برای اول کار واقعا سیستم عامل سختیه ولی با کار تو ترمینالش خیلی حال میکنم  \\:D/
https://help.ubuntu.com/community/CheckInstall

-اینم از اطلاعات نصبش هنگامی که دستور sudo make install رو میزنم http://uupload.ir/view/7zs_anki-installation-log.txt

درود

- هر بسته یک سری پیش نیازها برای نصب و اجرا رو داره. ممکنه برای کامپایل شما پیشنیاز هارو بر آورده کرده باشید، اما برای اجرا خیر. معمولا راهنمای هر بسته توضیح میده که چه بسته هایی برای مراحل کامپایل لازمند، چه بسته هایی برای مرحله ی اجرا. شما الان یک یا چند بسته که برای اجرا نرم افزار مورد نظرتون موجود هست رو نصب نکردین. اگر از مخازن دانلود میکنین، مدیر بسته در هنگام نصب بسته خودش اتوماتیک پیش نیازهارو دانلود میکنه.

نقل‌قول
سوال دیگه ای که از شما دوستان دارم اینه که از کجا باید بفهمم یک فایلی که دارم نصب میکنم چه dependency نیاز داره برای نصب

توسعه دهنده ی نرم افزار همیشه این چیزا رو میگه

نقل‌قول
درمورد checkinstall هم اگه توضیح بدید ممنون میشم من یه تازه کارم تو لینوکس زیاد به این چیزا وارد نیستم برای اول کار واقعا سیستم عامل سختیه ولی با کار تو ترمینالش خیلی حال میکنم

یک اسکریپ هستش برای جمع آوری و پکیج کردن فایل های برنامه ی کامپایل شده. معمولا در دبیان و خانوادش برای آموزش تازه کارها برای ساخت بسته این نرم افزار رو توصیه میکنند. اما در شرایط استفاده ی کاری این نرم افزار استفاده نمیشه. دیگه تقریبا هیچ توزیعی جز خانواده ی دبیان از checkinstall برای ساخت بسته استفاده نمیشه و حتی توی خود اوبونتو و دبیان هم کمتر از checkinstall استفاده میشه.
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32