0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به نظر من بهترین برنامه pidgin... تو مخازن موجوده...غیر از یاهو و گوگل موارد دیگه ای رو هم پشتیبانی میکنه...
* AIM * Bonjour * Gadu-Gadu * Google Talk * Groupwise * ICQ * IRC * MSN * MXit * MySpaceIM * QQ * SILC * SIMPLE * Sametime * XMPP * Yahoo! * Zephyr
sudo apt-get install pidgin
دوست من وقتی نرم افزار تو مخازن موجود باشه کار خیلی راحتهنقلقول از: freeU4 در 27 تیر 1389، 12:40 بظsudo apt-get install pidginدر جمله بالا ابتدا کاربر مجوز ریشه میگیره (sudo) بعد پکیج منیجر apt-get دستور install و بعد نام برنامه مورد نظر...
نقلقول از: مهدی... در 27 تیر 1389، 12:44 بظدوست من وقتی نرم افزار تو مخازن موجود باشه کار خیلی راحتهنقلقول از: freeU4 در 27 تیر 1389، 12:40 بظsudo apt-get install pidginدر جمله بالا ابتدا کاربر مجوز ریشه میگیره (sudo) بعد پکیج منیجر apt-get دستور install و بعد نام برنامه مورد نظر...نصب کردم اما مشکلی که دراه مال google talk مثل خود google talk نیست وقتی ایمیل میاد بزنه که ایمیل اومد بیشتر برای اون میخواستم
برای ایمیل برنامه های زیادی هست چون جیمیل هم pop3 پشتیبانی میکنه شما میتونید از ایمیل منجیر ها استفاده کنیدThunderbird یکی از قوی ترین برنامه هاست که ویندوزی ها هم ازش استفاده میکنندنحوه کار باهاش هم راحتهاگه خواستی لینک بدم