انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با تم arc  (دفعات بازدید: 2182 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
مشکل با تم arc
« : 11 بهمن 1395، 08:41 ق‌ظ »
سلام.
تمو از gnome-look گرفتم.اخرین نسخشه.تو افیس مشکل دارم باهاش:
اوبونتو 16.04 آفیس  5.1.4

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
پاسخ : مشکل با تم arc
« پاسخ #1 : 11 بهمن 1395، 10:16 ق‌ظ »
بله خیلی از تم ها با خیلی از نرم افزارها مشکل دارن متاسفانه ; منم قبلا یه تم خوشگل دارکی استفاده می کردم ولی خب تو فایر فاکس باهاش مشکل داشتم در نهایت مجبور به تعویضش شدم
شما می تونین به دولپرش پیام بدین (حالا از گیت هاب یا ایمیل یا هر راهی که خودش برای ارتباط پیشنهاد داده) و ازش بخواین که این مشکلو تو آفیس بررسی کنه
(اینم تو پرانتز بگم متاسفانه توسعه ی اکثر تم هایی که تو gnome-look یا xfce-look یا ... هستن متوقف شده و دیگه از توسعه دهندش خبری نیس واس همون قبل ارسال ایمیل به آخرین زمان بروزرسانی که داده نیگاه کنین اگه مال خیلی قبل بود بیخیال بشین)

بروزرسانی :همین الان چک کردم خوشبختانه تیم توسعه دهنده ی فعالی داره و هم چنان داره رفع باگ می شه پس می تونین امید داشته باشین که این ایراد هر چه زودتر رفع بشه
در ضمن این یک ایراد شناخته شده هستش و نیازی به ریپورت شما نیس ظاهرا مشکل از اینه که لیبره آفیس از Gtk2 به Gtk3 تغییر کرده و این مشکلات پیش اومده
https://github.com/horst3180/arc-theme/issues/426
« آخرین ویرایش: 11 بهمن 1395، 10:29 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #2 : 11 بهمن 1395، 05:47 ب‌ظ »
ممنون.

هر چی اون لینک و پستهای دیگه رو بالا پایین کردم یه نتبجه ای نرسیدم...بجز اپگرید افیس به نسخه بالاتر که نمیخوام اینکارو بکنم.

تم دارکی سراغ دارید که این مشکلاتو نداشته باشه؟ممنون میشم معرفی کنید.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #3 : 11 بهمن 1395، 08:58 ب‌ظ »
نه والا منم تم خاصی نمی شناسم که هم جذاب باشه هم دارک و هم بدون مشکل ٬ با یکیش تو آفیس مشکل داشتم ٬ با یکی دیگه تو فایرفاکس ٬ با یکی دیگه تو توتار یا ناتیلوس یا کلا منوهای xfce ؛ خلاصه سرتونو درد نیارم آخر سر مجبور شدم از تم روشن استفاده کنم
البته علیرضا امیرصمیمی عزیز تم های خیلی خیلی زیادی رو امتحان کردن اگه ایشون هم یه تم بدون مشکل پیشنهاد بدن خالی از لطف نیست :)