انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با gdm بعد از یک بار استفاده از sugar  (دفعات بازدید: 2116 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین persian007

• Full Member
  • *
  • ارسال: 188
  • اگه اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میفتی
بسم الله

دوستان من توی اوبونتو 10.04 خواستم محیط سوگار رو یک امتحان کنم ببینم چه جوریه (اصلا شما این کار رو نکنید ) بعد از یک نصب کردن Sugar سیستم رو ریست کردم و تو صفحه لوگ این کردن محیط کاربری رو سوگار انتخاب کردم و بعد از چند دقیقه از محیطش خوشم نیومد و خارج شدم ( سیستم رو ریست کردم ) موقع بالا اومدن gdm رو انتخاب کردم .الان نمیتونم با موس گزینه ای رو انتخاب کنم یعن هرجا که کلیک میکنم سیستم فکر میکنه که تولباره و کلیک چپ پنجره کشیده میشه و با کلید راست گزینه کلوز و مینیمم و... میاد !!!!
(اصل قضیه اینه که هرجا کلیک میکنم عیناً سیستم فکر میکنه که روی یک تولبار کلیک کردم )

الان فهمیدم که این مشکل یک باگه
GDM crashes when Sugar session is selected
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/lucid/+source/sugar-0.88/+bug/542338

در ضمن ubuntu-Desktop  یک بار حذف و دوباره نصب شد ولی تاثیری نداشت .
gdm هم ریست شد و تاثیر نداشت .

در ضمن مشکلات دیگه ای هم برام پیش اومد :
فکر کردم شاید ایراد رو با حذف و نصب کردن بسته gnome-menus درست بشه . متاسفانه این بسته رو حذف کردم و الان دیگه اصلا نمیتونم وارد محیط گرافیکی بشم . توی صفحه لوگین کردن پسورد رو میزنم صفحه سیاه میشه و دوباره پسورد رو میزنم و ... سیستم دیگه لپ شده به این حالت !!!!
براینصب بسته هم نیاز به اینترنت هست و من کانکت شدن به اینترنت از طریق ترمینال رو نمیدونم (چون با کابل و موبایل وصل میشم pppd) .
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14505.msg109889.html#msg109889

با تشکر از Dark_SUN , TechMiX که خیلی زحمتشون دادم .
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1389، 09:44 ب‌ظ توسط pershian007 »

آفلاین nkhdiscovery

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
gnome-menus فقط python و python-gmenu رو میخواد . پایتون که حتما داری ، میمونه اون یکی که خب حالا بگیر دیگه !:دی فقط امید وارم اینا و دپندنسی های اینا رو هم داشته باشی ! (اینا دپندنسی های python-gmenu اند ) :
Depends: libc6 (>= 2.3.6-6~), libglib2.0-0 (>= 2.16.0), libgnome-menu2 (>= 2.27.92), python (< 2.7), python (>= 2.6), python-support (>= 0.90.0),
         python-gtk2, python-xdg (>= 0.18-1ubuntu2)

حالا اینا فکر کنم تو خود سی دی اوبونتو باشه ! سی دی رو یا ایزو ی اوبونتو رو مخزن کن ببین میتونی از روش نصب کنی ؟