انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نظیمات آی پی استاتیک روی مودم - ویندوز - لینوکس و مجازی ساز  (دفعات بازدید: 1031 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amoozesh98com

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
    • آموزش وردپرس
به نام خداوند بخشنده مهربان

با سلام و عرض خسته نباشید

یک عدد آی پی استاتیک ولید دارم
یک عدد سیستم واقعی که منظورم سیستم شخصی خودم می باشد ( که این سیستم طبیعتا دارای یک کارت شبکه واقعی است که اینترنت روی این کارت شبکه قرار دارد )
یک نرم افزار مجازی ساز نصب کردم به نام oracle vm virtualbox این برنامه هم در قسمت کارت شبکه یک کارت شبکه نصب کرده
و پس از نصب نرم افزار مجازی ساز یک ماشین مجازی ساخته و سیستم عامل لینوکس را روی ماشین مجازی نصب کردم و در هنگام ایجاد ماشین مجازی تنظیمات کارت شبکه را از قسمت ایجاد ماشین مجازی بر روی آداپتور پل شده یا همون Bridget Adapter ست کردم به این شکل زمانی که در حال نصب سیستم عامل لینوکس سنت او اس میباشم در قسمتی که لوکال هاست . لوکال دامین را تعریف می کنیم زیر آن گزینه ای وجود دارد جهت تنظیمات کارت شبکه ماشین مجازی این قسمت آی پی را به صورت دستی تعریف می کنم که اگر آی پی پابلیک استاتیک را قرار دهم پینگی دریافت نمی کنم اما اگر یک آی پی لوکال قرار داده گیت وی را تعریف کنم به اینترنت متصل خواهد شد بنا بر این

من قصد دارم زمانی که ifconfig گرفته شد به عنوان کارت شبکه اصلی سیستم یا همان کارت شبکه eth0 آیپی که در اینترنت به نمایش خواهد گذاشت به جای 192.168.1.5 آی پی پابلیک استاتیک باشد تکرار می کنم در هنگام اجرای دستور ifconfig برای اینکه بشود لایسنس را روی سیستم عامل نصب کرد حتما باید آی پی استاتیک روی کارت شبکه باشد و نه اینکه آی پی محلی را نمایش دهد باتشکر