انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل مصرف سریع شارژ باطری  (دفعات بازدید: 2260 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین network99

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
مشکل مصرف سریع شارژ باطری
« : 07 اسفند 1395، 12:41 ب‌ظ »
سلام

دوستان احساس میکنم ، اوبونتو خیلی زود باطری لپ تاپ رو مصرف میکنه !!!!
روشنایی صفحه نمایش رو هم به حداقل رسوندم ولی خیلی سریع شارژ خالی میشه !!!!!

چه کاری میتونم انجام بدم ؟

حتی بلوتوث - وایفای - دوربین و . . . رو خاموش کردم ولی تاثیری نداشت !
پراسسی هم فعال نیست که بگیم اون داره مصرف میکنه ! مانیتور هم کردم !

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
پاسخ : مشکل مصرف سریع شارژ باطری
« پاسخ #1 : 07 اسفند 1395، 02:57 ب‌ظ »
منم همینا رو کردم منتها مصرف بالاست.
کالی مصرفش یکم از اوبونتو پایین هس
ویندوز ۱۰ مصرفش خیلی خوبه.
منظور ندارما الان لطفا متصعب های اوبونتو جبهه نگیرن

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
« پاسخ #2 : 07 اسفند 1395، 04:23 ب‌ظ »
سیستم رو آپگرید کن به آخرین نسخه
یا از Xubuntu استفاده کن
“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #3 : 07 اسفند 1395، 07:08 ب‌ظ »
علاوه بر توضیحات آقای حقیقی این رو هم اضافه کنم که شما یه جستجویی با عنوان : «laptop model + battry usage + linux» هم انجام بدی به نتایج خوبی می‌رسی.

هم چنین استفاده و امتحان توزیع‌های دیگه‌ای غیر از اوبونتو و هم خانواده‌ی اون‌ها هم ممکنه کارساز باشه. مثل fedora، arch ، manjaro و ...
همچنین دنبال laptop mode tools هم بگرد. آرچ یه ویکی خوب راجع به اون داره که اگه مطالعه‌اش کنی کمک خوبیه

آفلاین network99

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
« پاسخ #4 : 07 اسفند 1395، 08:34 ب‌ظ »
پس طبیعی هست !
همه این مشکل رو دارن ؟!؟

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1395، 08:54 ب‌ظ »
درود
پیشنهاد می کنم از دستور top در ترمینال استفاده کنید تا متوجه شوید کدام برنامه ها بیشتر از پردازنده استفاده می کنند. شاید شما نیز این مشکل را داشته باشید
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,144701.0.html
می توانید برنامه TLP را نیز امتحان کنید.
Mostafa Efafi

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 08 اسفند 1395، 10:38 ق‌ظ »
پس طبیعی هست !
همه این مشکل رو دارن ؟!؟
نه،‌به هیچ‌وجه. باید ببینی چی داره باتری مصرف می‌کنه.، چون مطمئناً سیستم‌عامل نیست. ممکنه مثلاً کارت گرافیک روشن مونده باشه یا چنین چیزهایی. خواهرم و دوستش هم‌زمان یک مدل لپ‌تاپ خریدن. برای دوستش با ویندوز ۱۰ کم‌تر از پنج ساعت و لپ‌تاپ خواهرم با اوبونتو تا دوازده ساعت باتری نگه می‌دارن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Penguin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
    • آموزش گنو/لینوکس
« پاسخ #7 : 09 اسفند 1395، 08:57 ق‌ظ »
پس طبیعی هست !
همه این مشکل رو دارن ؟!؟
نه،‌به هیچ‌وجه. باید ببینی چی داره باتری مصرف می‌کنه.، چون مطمئناً سیستم‌عامل نیست. ممکنه مثلاً کارت گرافیک روشن مونده باشه یا چنین چیزهایی. خواهرم و دوستش هم‌زمان یک مدل لپ‌تاپ خریدن. برای دوستش با ویندوز ۱۰ کم‌تر از پنج ساعت و لپ‌تاپ خواهرم با اوبونتو تا دوازده ساعت باتری نگه می‌دارن.
والا اولین باره که میشنوم که لبتاب با اوبونتو بالا 5 ساعت کار کرده
من خودم لبتابم وقتی میرم رو اوبونتو زیاد باطری مصرف میکنه نصبت به سیستم عامل های دیگم
هیچ برنامه خاصی هم باز ندارم که بخواد باطری بخوره
کارت گرافیکمم به طور سخت افزاری رو لبتاب دکمه داره میزنم خاموشش میکنم کمی بیشتر دوام میاره فوقش میشه 15 دقیقه بیشتر از قبل
ولی اصلا اولین بارمه میشنوم 12 ساعت  :-s

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 09 اسفند 1395، 10:43 ق‌ظ »
پنج ساعت رو که لپ‌تاپ خودم که برای ۲۰۱۳ است هم نگه می‌داره D:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 09 اسفند 1395، 11:56 ق‌ظ »
پس طبیعی هست !
همه این مشکل رو دارن ؟!؟
خیلی ببخشید آقای بهزادی فکر میکنم حرفتون تعصب بیجا از اوبونتو است چرا که خودم و برادرم بخاطر شغل که داره تاحالا با چندین مدل لپ تاپ با مارک های مختلف و حتی مک کار کرده و باید گفت که مک لپ تاپش مصرف باتریش عالیه و بعد از اون ویندوز 10 بهتره و در آخر اوبونتو. البته تنها اوبونتو نه بلکه فدورا و بکترک و کالی هم بودند. اینکه میفرمایید ویندوز 10 در یک لپ تاپ 5 ساعت باتری نگهمیداره و همزمان اوبونتو با همون تیپ لپ تاپ 12 ساعت نگهمیداره این تعصب بیجا لینوکسیه بخصوص اوبونتو. لطفا این طرز فکر غلط رو در بین یوزرهایی که به این فروم پناه میارن ایجاد نکنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 09 اسفند 1395، 12:44 ب‌ظ »
خیلی ببخشید آقای بهزادی فکر میکنم حرفتون تعصب بیجا از اوبونتو است چرا که خودم و برادرم بخاطر شغل که داره تاحالا با چندین مدل لپ تاپ با مارک های مختلف و حتی مک کار کرده و باید گفت که مک لپ تاپش مصرف باتریش عالیه و بعد از اون ویندوز 10 بهتره و در آخر اوبونتو. البته تنها اوبونتو نه بلکه فدورا و بکترک و کالی هم بودند. اینکه میفرمایید ویندوز 10 در یک لپ تاپ 5 ساعت باتری نگهمیداره و همزمان اوبونتو با همون تیپ لپ تاپ 12 ساعت نگهمیداره این تعصب بیجا لینوکسیه بخصوص اوبونتو. لطفا این طرز فکر غلط رو در بین یوزرهایی که به این فروم پناه میارن ایجاد نکنید.
تعصّب؟ D: آزمایشش کاری نداره که! شما اگه واقعاً  در کار لپ‌تاپ هستید، روی یک ثینک‌پد T460 که هاردش رو با SSD ساتا۳ MLC عوض کردید، اوبونتو بریزید و بعد از کالیبره شدن باتری، بذارید روشن بمونه. بعد به ما بگید چند ساعت روشن مونده! (:

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 09 اسفند 1395، 01:07 ب‌ظ »
تعصّب؟ D: آزمایشش کاری نداره که! شما اگه واقعاً  در کار لپ‌تاپ هستید، روی یک ثینک‌پد T460 که هاردش رو با SSD ساتا۳ MLC عوض کردید، اوبونتو بریزید و بعد از کالیبره شدن باتری، بذارید روشن بمونه. بعد به ما بگید چند ساعت روشن مونده! (:
آقای بهزادی قصد تخریب ندارم که اینجور برخورد میکنید. من عرض میکنم بی اساس حرفی نزنین. شاید یکی که توی اینکار هست اصل قضیه رو بدونه و میدونه.
اوبونتو توی لپ تاپ های مختلف با قطعات مختلف همون اندازه که ادعا دارید نگهنمیداره.سیستمی که فقط روشن بمونه و هیچ پروسه و ابزاری و برنامه ای اجرا نشه خب بیشتر نگه میداره.
در کل حرف تون از نظر من قابل تایید نیست.

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
« پاسخ #12 : 09 اسفند 1395، 03:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
آقای بهزادی قصد تخریب ندارم که اینجور برخورد میکنید. من عرض میکنم بی اساس حرفی نزنین. شاید یکی که توی اینکار هست اصل قضیه رو بدونه و میدونه.
اوبونتو توی لپ تاپ های مختلف با قطعات مختلف همون اندازه که ادعا دارید نگهنمیداره.سیستمی که فقط روشن بمونه و هیچ پروسه و ابزاری و برنامه ای اجرا نشه خب بیشتر نگه میداره.

دوست عزیز
بحث تعصب نیست. اون سخت افزاری که روی مک میذارن (هارد و فن و ...) رو شما با هر لپ تاپی مقایسه نکن. گاهی همین هارد کافیه خودش برای مصرف باتری
 از سخت افزار بگذریم، شمابسته ها و برنامه های درحال اجرات، لاگ های سیستم و ... رو بررسی کن
یه پیکربندی اشتباه یا بسته ای مخرب یا هرچیزی
شاید cpu اشباع شده (CPU saturation) یا دیسک درگیره
“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 09 اسفند 1395، 04:40 ب‌ظ »
خوشبختانه یا متأسّفانه نیازی به تأیید شما نیست. هرکسی می‌تونه همین عمل رو تکرار کنه و به همین نتایج برسه. من شخصاً اقدام به تست کردم و به دوازده ساعت (و چند دقیقه) رسیدم که دارم این‌جا می‌گم!

آفلاین Penguin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
    • آموزش گنو/لینوکس
« پاسخ #14 : 10 اسفند 1395، 10:51 ق‌ظ »
اقایون داداشام جونه اوبونتو دعوا نکنید  :-X
یه باطری ارزشش رو نداره به جون هم بیفتیم
از نظر من بسته به خودت لبتاب و همین طور تکنولوژی ساخت اون باطری هم مروبط میشه
حالا بدون پروسس بزاری روشن بمونه یا با پروسس
این مروبط به خود لبتاب میشه