انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در فارسی نویسی در netbeans و mysql (حل شد)  (دفعات بازدید: 1446 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
سلام
ممنون از وقتی که میذارید
من تازه شروع به کار با netbeans کردم یه مشکلی برام پیش اومده
وقتی توی jtext فارسی تایپ میکنم و توی mysql ذخیره میکنم تمام حروف به علامت سوال تبدیل میشه
توی netbeans فارسی رو درست تایپ میکنه یعنی توی jtext فارسی مینویسم بعد که میزنم ذخیره بشه توی mysql تبدیل به علامت سوال میشه تو دیتابیس
توی mysql هم utf8_persian_ci رو انتخاب کردم ولی مشکل پابرجاست کسی میتونه کمک کنه و راه حلی بده؟
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1395، 11:19 ق‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
پاسخ : مشکل در فارسی نویسی در netbeans و mysql
« پاسخ #1 : 14 اسفند 1395، 02:43 ق‌ظ »
علاوه بر Collation باید انکودینگ کانکشن به MySQL رو روی UTF-8 تنظیم کنی.

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #2 : 14 اسفند 1395، 03:36 ق‌ظ »
سلام.
در مورد mysql میتونید از این آموزش ها استفاده کنید. در ویدئو شماره ی 3 مشکل زبان فارسی در mysql گفته شده.
http://os-os.ir/archive/?p=135

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #3 : 14 اسفند 1395، 11:19 ق‌ظ »
ممنون از راهنماییتون
مشکلم حل شد راه حل Ma3X درست بود
کانکشنم utf8 نبود الان درست شد
jdbc:mysql://localhost:3306/databasename?user=root&password=123&useSSL=false&characterEncoding=UTF-8
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.