انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کوچک بودن اندازه فونت منوی تمام مرورگر ها در اوبونتو [حل شد]  (دفعات بازدید: 2365 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
 سلام و وقت بخیر به همه دوستان
مشکل عجیبی که چند مدت است با آن دست به گریبان هستم ، کوچک بودن بیش از اندازه فونت منوها فقط در مرورگر های سیستمم است به این صورت که فونت ها در سایر محیط ها و برنامه ها درست تنظیم شده اما در مرورگر های کرومیوم ، اپرا و ویوالدی در نسخه آخر خیلی کوچکتر از حد معمول است با برنامه Tweak و تنظیم فونت های آن نیز مشکل حل نشد.اندازه فونت های سایت کاملا درست و منطقی است اما فونت منو ها این طور نیست و این مشکل در آپدیت آخر مرورگر ها اتفاق افتاده و در نسخه های پیشین این مشکل وجود نداشت. یک تصویر برای روشن شدن بیشتر موضوع نیز در پایین قرار دارد.
لطفا در صورت امکان عزیزانی که این مشکل را حل کرده اند ، راهنمایی بفرمایند.

« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1396، 05:14 ب‌ظ توسط mostafa-ir »
Mostafa Efafi

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
سلام و وقت بخیر به همه دوستان
مشکل عجیبی که چند مدت است با آن دست به گریبان هستم ، کوچک بودن بیش از اندازه فونت منوها فقط در مرورگر های سیستمم است به این صورت که فونت ها در سایر محیط ها و برنامه ها درست تنظیم شده اما در مرورگر های کرومیوم ، اپرا و ویوالدی در نسخه آخر خیلی کوچکتر از حد معمول است با برنامه Tweak و تنظیم فونت های آن نیز مشکل حل نشد.اندازه فونت های سایت کاملا درست و منطقی است اما فونت منو ها این طور نیست و این مشکل در آپدیت آخر مرورگر ها اتفاق افتاده و در نسخه های پیشین این مشکل وجود نداشت. یک تصویر برای روشن شدن بیشتر موضوع نیز در پایین قرار دارد.
لطفا در صورت امکان عزیزانی که این مشکل را حل کرده اند ، راهنمایی بفرمایند.

توی اسکرین تون با چه ابزاری اون کادر نارنجی رنگ رو کشیدین؟

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ;)
نقل‌قول
توی اسکرین تون با چه ابزاری اون کادر نارنجی رنگ رو کشیدین؟
با برنامه krita-3.0.1.1-x86_64
Mostafa Efafi

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
احتمالاً نمایشگرت از نوع Hi-DPI است. باید سازندگان برنامه‌ها، خودشون رو با این نمایشگرها تطبیق بدون و فکر نمی‌کنم راهی کلّی برای سازگار کردن برنامه‌ها با این نمایشگرها از سوی کاربر وجود داشته باشه. بهترین کاری که می‌تونی بکنی، استفاده از آخرین نگارش توزیع‌ها و به‌روز موندن با اون‌هاست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ;)
احتمالاً نمایشگرت از نوع Hi-DPI است. باید سازندگان برنامه‌ها، خودشون رو با این نمایشگرها تطبیق بدون و فکر نمی‌کنم راهی کلّی برای سازگار کردن برنامه‌ها با این نمایشگرها از سوی کاربر وجود داشته باشه. بهترین کاری که می‌تونی بکنی، استفاده از آخرین نگارش توزیع‌ها و به‌روز موندن با اون‌هاست.

تشکر از شما بابت پاسخ گویی اما صفحه نمایش من از دقت تصویر متوسط ۱۳۶۶x۷۶۸ بهره میبرد . در اوبونتو ۱۶.۰۴ این مشکل وجود نداشت و در سایر برنامه ها نیز همینطور  در حال حاضر از اوبونتو ۱۶.۱۰ استفاده میکنم . مرورگرهای سیستم ، فونت بسیار ریزی دارند. همانطور که در تصویر میبینید آیکون ها ، فونت درستی دارند اما منوی مرورگر خیر.

« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1395، 02:56 ب‌ظ توسط mostafa-ir »
Mostafa Efafi

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ;)
به این لینک سر بزنید : https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2225442

تشکر از لطف شما دوست عزیز
متاسفانه این مشکل فقط برای کروم یا کرومیوم نیست و تمام مرورگر های سیستم من از جمله اپرا و ویوالدی در نسخه آخر به این صورت هستند. همچنین اندازه فونت سایر قسمت های سیستم عامل مناسب است و نمی خواهم آنها تغییر کنند(یا بزرگ تر شوند) روشی که در این صفحه قرار داده شده سایز تمام فونت ها را تغییر میدهد.
Mostafa Efafi

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فایرفاکس هم این مشکل رو داره؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ;)
فایرفاکس هم این مشکل رو داره؟

از فایرفاکس استفاده نمی کنم و کلا حذفش کردم چون سرعت پایین تری نسبت به اپرا و کروم برای لود صفحات داره (البته تو سیستم من) ولی تا اونجایی که یادم میاد این مشکل رو نداشت.
Mostafa Efafi

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ;)
خوشبختانه در نسخه جدید مرورگرهای اپرا ، ویوالدی و کرومیوم ، مشکل اندازه فونت توسط سازندگان برطرف شد.
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1396، 12:51 ب‌ظ توسط mostafa-ir »
Mostafa Efafi

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
خوشبختانه در نسخه جدید مرورگرهای اپرا و ویوالدی ، مشکل اندازه فونت توسط سازندگان برطرف شد.
اما در کروم و کرومیوم این اشکال همچنان پابرجاست.
در نسخه ۵۷ کرومیوم این مشکل رفع شده.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ;)
نقل‌قول
در نسخه ۵۷ کرومیوم این مشکل رفع شده.
بله کاملا حق با شماست و این مشکل رفع شده
مطلب تصحیح شد.
Mostafa Efafi