انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: windows server 2003,windows 7.ubuntu 9.10 نصب هرسه روی یک هارد  (دفعات بازدید: 3010 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
سلام به همه
من روی هاردم اول سرور 2003 -بعد ویندوز 7 رو نصب کردم مشکلی نداشت بعد از اون اوبونتو 9.10 نصب کردم و بعد از ظاهر شدن گراب فقط اوبونتو و ویندوز 7 وجود داره .
کسی میتونه بگه چرا ؟
کسی می تونه بگه اصلا میشه این سه تا رو با هم داشت؟ اگه میشه چیکار کنم که هر سه رو توی لیست داشته باشم تا بتونم وارد هر کدوم خواستم بشم
قبلا از توجهتون تشکر میکنم

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
اول آقا منو نزنید
دوم من نسخه سرور ندارم
سوم من سه تا رو با هم دارم
چهارم وظیفه لود XP با لودر سونه و لودر سون که توسط اوبونتو شناسایی بشه باید کار حل بشه چون XP رو خودش توی لیستش داره
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
من دقیق متوجه نشدم باید چیکار کنم که مشکل حل بشه
لودر سون چیه ؟
من ویندوز سرور 2003 و 7 و اوبونتو 9.10 رو با هم می خوام میشه؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
بوت لودر سون همون برنامه ای که به شما امکان انتخاب گزینه ویندوز سرور و یا ویندوز سون رو برای راه اندازی میده ( صفحه بوت سیستم عامل )
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
ممنون که جواب دادی
حالا پیشنهاد شما چیه؟
چیکار کنم مشکل حل بشه؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
یعنی هنگامی که در گراب گزینه ی win7 را برمیگزینید یکراست بدرون ویندوز  میرود و دو گزینه ی win7 و server2003 را پیش رویتان نمیگذارد ؟

آفلاین izadi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
یک گزینه باید اونجا باشه مربوط به سیستم عاملهای ویندوز که وقتی اون را بزنید لیست ویندوزهای نصب شده را نشون میده
من خودم دارم اینطوری هست

آفلاین روح الله ترشیزی

• Jr. Member
  • *
از پاسخ همه دوستان متشکرم
همون طور که گفتید وقتی روی ویندوز 7  اینتر می کنم ، گزینه های  ویندوز سرور و 7 رو نشون میده . من به خاطر اطلاعات کمی که داشتم فکر می کردم باید توی گراب ویندوز سرور رو نشون بده اما اینطور نبود.
متشکرم

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
چجوري ميشه گراپ رو به صورت ديفالت روي لودر ويندوز تنظيم كرد يعني اگه دكمه اي نزني بره تو ويندوز؟
(جوابمو پيدا كردم ولي نميدونم چجوري بايد پستمو پاك كنم؟!)
« آخرین ویرایش: 05 امرداد 1389، 09:06 ب‌ظ توسط hishki »
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
چجوري ميشه گراپ رو به صورت ديفالت روي لودر ويندوز تنظيم كرد يعني اگه دكمه اي نزني بره تو ويندوز؟
هیشکی جان به جای پاک کردن پستت بگو چطوری اینکار رو کردی که یه نفر دیگه هم این سوال براش پیش اومد مشکلش حل بشه  ;D

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
هیشکی جان به جای پاک کردن پستت بگو چطوری اینکار رو کردی که یه نفر دیگه هم این سوال براش پیش اومد مشکلش حل بشه  ;D
http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto
تقصیر من بود که قبل از اینکه ویکی رو مطالعه کنم پ‍ست دادم.
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!