سلام
خسته نباشيد دوستان
من مثل هميشه دير رسيدم ! بخاطر مشكلات كاري معمولا زياد وقت نمي كنم وب گردي بكنم .
از اين حركت دوستان محترم بسيار خوشحال شدم . مدتي هست كه شنيدم دوستاني در اصفهان دارند همچين كاري مي كنند . اميدورام زودتر شاهد نتايجش باشم .
البته همونطور كه دوستمون اشاره كردند شايد روند كار سايت pylearn و مقاله هاش كمي فرق داره با ترجمه كتاب . من كتاب Dive Into Python خوندم . كتاب خوبي هست ! اما نظر شخصي خودم اين هست كه معمولا ترجمه چيز زياد خوبي از آب در نمي ياد ! تازه پايتون بقدري گسترده هست كه با ترجمه يك كتاب نمي شه همه بخش هارو تحت پوشش قرار داد . من ترجيح مي دم ماژول يا بخشي رو خودم ياد بگيرم بعد با زبان خودم و فهميده هامو انتقال بدم !
البته برخي مواقع ترجمه هم اجتناب ناپذيره !
سايت رو ديدم . نوشته هارو نشد بخونم ! سر فرصت مطالعه مي كنم . بسيار خوب و اميدوار كننده بود . مخصوصا تعداد زياد مترجمان ! البته بايد مواظب باشيد كه گسستگي تو مطالب پيش نياد ! و ترجمه ها اون انسجام لازمه رو داشته باشه ! و مثل اكثر كتابهاي ترجمه نشه كه هر كسي تو هر فصل يك لغت رو يطوري ترجمه كرده !
منم اگر كمكي از دستم بر بياد انجام مي دم .
خودم يه فكرايي هم براي pylearn دارم . انشاالله اگر عمري باقي باشه تا چند روزه آينده بصورت جدي شروع به نوشتن خواهم كرد . مدتي هست كه مقاله جديدي ننوشتم .