انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حل مشکلات عمده کاربران تازه کار - کیبورد فارسی با کلیدهای درست! - کدک ها و ...  (دفعات بازدید: 6052 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behrouz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
    • 1itnevis
سلام امروز می خوام راه حل مشکلات شما را بگویم :
 1 - پشتیبانی از فلش
 2 - پشتیبانی از جاوا برای اجرای تونل
 3 - پشتیبانی از صفحه کلید فارسی ویندوز در اوبونتو
 4 - حل مشکل زیرنویس فارسی فیلم ها و کلی مشکل دیگر ....

فقط این مطلب را بخوانید ::: حتی شما که حرفه ای هستید ! http://www.1itnevis.com/2010/07/blog-post_23.html

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین gorzin85

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام
من هر کار می کنم خطا می ده نمی تونم انجام بدم

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نقل‌قول
کیبورد فارسی با کلیدهای درست!
چینش کلید‌های لینوکس استاندار هست نه ماله ویندوز. تو ویندوز رو کیبورد‌های مختلف جایه حروفی مثل «پ» تغییر می‌کنه و باید دنبالش بگردی ولی تو همه‌ی توزیع‌های لینوکس و با همه نوع کیبورد جای حروف یکسانه. بهتره یه پچ (یا برنامه‌ای) برای ویندوز معرفی کنی که ویندوز رو درست کنه نه لینوکس رو هم خراب!

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
من خودم ترجیح میدم جای حروف را در ویندوز تغییر بدم.
فقط یک سوال: چرا شرکت‌های تولید کننده صفحه کلید از استاندارد جدید (البته توی لینوکس جدید نیست) به جای ترکیب فعلی استفاده نمی‌کنند.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: حل مشکلات عمده کاربران تازه کار - کیʏ
« پاسخ #6 : 24 امرداد 1389، 09:07 ب‌ظ »
سلام امروز می خوام راه حل مشکلات شما را بگویم :
 1 - پشتیبانی از فلش
 2 - پشتیبانی از جاوا برای اجرای تونل
 3 - پشتیبانی از صفحه کلید فارسی ویندوز در اوبونتو
 4 - حل مشکل زیرنویس فارسی فیلم ها و کلی مشکل دیگر ....

فقط این مطلب را بخوانید ::: حتی شما که حرفه ای هستید ! http://www.1itnevis.com/2010/07/blog-post_23.html

1- پشتیبانی از فلش که به صورت پیش فرض حتی توی ویندوز هم نیست! اونجا هم باید Adobe Flash Player رو نصب کنید. توی لینوکس هم دقیقا همینطوره!
2- همانند بالایی جاوا هم در ابتدا روی ویندوز هم نیست، روی لینوکس هم همینطور و باز هم به سادگی نصب می شود!
3- همونطور که heresh عزیز گفتن صفحه کلید لینوکس استاندارده... برای اثبات می تونین Keyboard های قدیمی رو ببینین و همچنین لینک های heresh رو!
4- این ایراد تقریبا وارده... البته من توی اوبونتو ۱۰.۰۴ مشکلی نداشتم و ندارم... اگر کسی داره بسته ی fribidi رو آپگرید کنه!

به طور کلی بعد از نصب اوبونتو به اینترنت وصل بشید و بسته ی ubuntu-restricted-extras را نصب کنید هیچ کدوم از این مشکلات رو نخواهید داشت!
« آخرین ویرایش: 24 امرداد 1389، 09:14 ب‌ظ توسط پیام ابراهیمی »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یک کلام:sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
نقل‌قول
کیبورد فارسی با کلیدهای درست!
چینش کلید‌های لینوکس استاندار هست نه ماله ویندوز. تو ویندوز رو کیبورد‌های مختلف جایه حروفی مثل «پ» تغییر می‌کنه و باید دنبالش بگردی ولی تو همه‌ی توزیع‌های لینوکس و با همه نوع کیبورد جای حروف یکسانه. بهتره یه پچ (یا برنامه‌ای) برای ویندوز معرفی کنی که ویندوز رو درست کنه نه لینوکس رو هم خراب!
1++

گرچه به 1 ای تی نویس هم خسته نباشید میگم زحمت کشیده بود
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین behrouz

• Jr. Member
  • *
    • 1itnevis
آقا کی خواست اوبونتو رو با ویندوز مقایسه کنه ... ویندوز یه چیزه اوبونتو یه چیزه دیگست :) من چون به صفحه کلید ویندوز عادت کردم گفتم برای اونهایی که مثل من هستن یه راه حل پیدا کرده باشم . من خودم عاشق اوبونتو هستم و قصد زدن تو سرش رو ندارم :) اما بالاخره نباید از یک سیستم عامل مجانی که باید سبک بودن و کارآمد بودنش رو حفظ بکنه توقع داشت از همه چیز پشتیبانی کنه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب شما باید به چیز درست عادت کنی برادر من. منظورت از این که نباید توقع داشت اوبونتو از همه‌چیز پشتیبانی کنه چه؟ الآن از چی پشتیبانی نمی‌کنه مثلا؟
اون ویندوزه که از خیلی چیزها پشتیبانی نمی‌کنه مثلا چند پردازنده‌ای، چند کاربری، USB3 و...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ به: حل مشکلات عمده کاربران تازه کار - کی
« پاسخ #11 : 29 امرداد 1389، 08:31 ب‌ظ »
اون ویندوزه که از خیلی چیزها پشتیبانی نمی‌کنه
+1
چون ویندوز همه جا هست پس همه باید کار اشتباه انجام بدن؟ و اونایی که تو مسیر درست هستن هم خودشون رو به راه اشتباه بکشونن؟

آفلاین behrouz

• Jr. Member
  • *
    • 1itnevis
آقا جان اون هایی که از ابتدا اوبونتو کار کردن درست می گن , اما خود من تازه همین اول تابستون بود که اسم اوبونتو رو شنیدم و دارم کاری می کنم که افراد بیشتری بتونن با این سیستم عامل ارتباط برقرار کنن و مثل من در اوایل اینقدر گیج بازی درنیارن :) من الان عاشق اوبونتو هستم و حتی چند وقته دنبال یه تم می گردم تا ویندوز رو هم مثل اوبونتو کنم تا همه جا احساس راحتی اوبونتو را همراه داشته باشم .

آفلاین navidasdf

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
دوستان من وقتی از ترمینال دستوری مینویسم ‍‍پسورد میخواد ولی وقتی میخوام پسورد وارد کنم قبول نمیکنه
لطفا بگید باید چیکار کنم ؟

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
این سئوال شما رو درباره پسورد الان توی یه تاپیک دیگه هم دیدم که دوستان لطف کرده بودند جواب داده بودند. محبت می کنید یه سئوال رو دوبار نپرسید تا بعدا پیدا کردن جوابش برای خودتون راحتتر باشه ;)
اما در حکایت موضوع اصلی:
واضح و مبرهن است که همونطور که همیشه میگم: بد اوضاع بی ریختی شده!
ولی خداییش حالا شما تجسم کن می شد تم ویندوز رو هم روی لینوکس نصب می کردی و یه ویندوز مدیا پلیر مخصوص لینوکس، اینترنت اکسپلورر ، فتوشاپ ، ... !
اسمشم می شد احتمالا ماکروکس!
اونوقت هم مشکل کیبورد حل می شد و هم همه مشکلات دیگه ;)
اونوقت اون ویندوزه هم از همه چی پشتیبانی می کرد و این لینوکسه هم همه چیز بود ;D
اومدم روش سرمایه گزاری کنما ، دوستان با نظرات گرانقدرشون ترکوندن ما رو!!!
من فکر می کنم توی مسائلی که برای سوییچ از ویندوز به لینوکس باید به تغییرات و تعذیراتشون ??? عادت کنیم ، تغییرات کیبورد ساده ترین و بی اهمیت ترینشون هست! حتی از تغییر عادت به زدن دگمه پنهان کردن پنجره های دسکتاپ بجای منوی استارت هم پیش پا افتاده تر هست و ساده تر ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!