انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در حالت UEFI "به جای" ویندوز 10  (دفعات بازدید: 1629 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amintc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
با سلام.

من ویندوز 10 رو در حالت UEFI نصب کردم(پارتیشن لیبلم GPT)هست. الان قصد دارم هاردم رو فرمت کنم و اوبونتو رو در حالت UEFI نصب کنم. میشه لطف کنید در این باره راهنمایی کنید که چه تنظیماتی نیاز هست و چطور پارتیشن بندی کنم؟

با استفاده از rufus فلشم رو بوتیبل کردم(gpt ---uefi)ولی ادامه کار یعنی فرمت کردن هارد و پارتیشن بندی(gpt) رو خیلی مسلط نیستم
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1395، 09:12 ب‌ظ توسط amintc »

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : نصب اوبونتو در حالت UEFI "به جای" ویندوز 10
« پاسخ #1 : 24 اسفند 1395، 10:06 ب‌ظ »
با سلام.

من ویندوز 10 رو در حالت UEFI نصب کردم(پارتیشن لیبلم GPT)هست. الان قصد دارم هاردم رو فرمت کنم و اوبونتو رو در حالت UEFI نصب کنم. میشه لطف کنید در این باره راهنمایی کنید که چه تنظیماتی نیاز هست و چطور پارتیشن بندی کنم؟

با استفاده از rufus فلشم رو بوتیبل کردم(gpt ---uefi)ولی ادامه کار یعنی فرمت کردن هارد و پارتیشن بندی(gpt) رو خیلی مسلط نیستم

درود. البته بنده تجربه با نرم افزار gnome-disks ندارم. gnome-disks تنظیمات محدودی داره نسبت به gparted. به هر حال، اگر قبل از نصب اوبونتو به صورت لایو بالا بیارین، میتونین پارتیشن تیبل رو GPT بزنین. اما اگر خوشبین باشیم، gnome-disks در هنگام نصب این کار رو برای شما بسته به نوع بوت انجام میده (که فکر کنم حتما همینطوره). اگر پارتیشن بندی رو در هنگام نصب به صورت دستی انجام میدین، چیزهایی که نیاز دارین:

حداقل:

- یک پارتیشن برای boot با فرمت fat32 (حداقل 35 مگابایت، توصیه ی اوبونتو حدود 100 تا 250 مگابایت)
- یک پارتیشن برای /

این صفحه در مورد پارتیشن بندی بهتر توضیح میده:

https://help.ubuntu.com/community/DiskSpace

مراحل نصب و پارتیشن بندی هم که مانند حالت عادی نصب اوبونتو هستش
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین amintc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ : نصب اوبونتو در حالت UEFI "به جای" ویندوز 10
« پاسخ #2 : 24 اسفند 1395، 10:33 ب‌ظ »
خیلی ممنونم از شما. ولی متاسفانه من اطلاعی در مورد gnome-disks ندارم و partition lable من به واسطه نصب ویندوز 10 در حالت UEFI همان GPT هست. متاسفانه چون کاربر مبتدی هستم اگر بیشتر در مورد پارتیشن بندی توضیح بدین ممنون میشم. هارد من یک ترا هست و قصد دارم حداقل 4 درایو جدا برای اطلاعات شخصیم داشته باشم. خیلی ممنونم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن