انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم بوت نشدن خودکار ubuntu با Grub2  (دفعات بازدید: 647 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kamo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
عدم بوت نشدن خودکار ubuntu با Grub2
« : 01 فروردین 1396، 07:53 ب‌ظ »
سلام. من چند روزی هست که Ubuntu رو نصب کردم و تنها سیستم عاملی هستش که روی لب تابم نصب کردم. مشکل اینجاست که وقتی سیستم رو روشن یا ری استارت میکنم گراب به صورت خودکار ابوبنتو رو بوت نمیکنه و بایستی چند خط کد برای بوت شدن اوبونتو بنویسم. لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : عدم بوت نشدن خودکار ubuntu با Grub2
« پاسخ #1 : 01 فروردین 1396، 07:58 ب‌ظ »
سلام. من چند روزی هست که Ubuntu رو نصب کردم و تنها سیستم عاملی هستش که روی لب تابم نصب کردم. مشکل اینجاست که وقتی سیستم رو روشن یا ری استارت میکنم گراب به صورت خودکار ابوبنتو رو بوت نمیکنه و بایستی چند خط کد برای بوت شدن اوبونتو بنویسم. لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

درود.

اگر اون چند خط کد رو به گراب اضافه میکنید تا سیستم بالا بیاد، شما باید فایل گراب رو به نحوی ویرایش کنید که گراب اون آپشن هارو هم وارد کنه. کافی هستش فایل در مسیر

/etc/default/grub

رو ویرایش کنید و آپشن های بوت مورد نظر رو وارد کنید. سپس با دستور update-grub تنظیمات رو به روزرسانی کنید.

اگر هم مشکل از جای دیگست، کمی بیشتر راهنمایی کنید تا بدونیم دقیقا شما ایراد رو در کجا میبینین.
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین kamo

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 01 فروردین 1396، 09:28 ب‌ظ »

درود.

اگر اون چند خط کد رو به گراب اضافه میکنید تا سیستم بالا بیاد، شما باید فایل گراب رو به نحوی ویرایش کنید که گراب اون آپشن هارو هم وارد کنه. کافی هستش فایل در مسیر

/etc/default/grub

رو ویرایش کنید و آپشن های بوت مورد نظر رو وارد کنید. سپس با دستور update-grub تنظیمات رو به روزرسانی کنید.

اگر هم مشکل از جای دیگست، کمی بیشتر راهنمایی کنید تا بدونیم دقیقا شما ایراد رو در کجا میبینین.

ممنون از باسخ شما
فقط خواهشمندم منو در خصوص اینکه کدهایی که برای بوت شدن وارد میکنم رو کجای فایل گراب قرار بدم راهنمایی کنید

آفلاین Jinuxman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
« پاسخ #3 : 12 فروردین 1396، 11:38 ق‌ظ »
شما اگر مشکل گرابتون بخاطر گرافیک باشه(nvidia) لازمه شما یه دستوری رو همیشه به عنوان kernel parameters وارد کنین می تونین یک بار برای همیشه با دستکاری فایل زیر اون کار رو انجام بدین :

sudo nano /etc/default/grub

حالا فایل را که باز کردید  جلوی quiet splash اون پارامتر واژه ی nomodeset  رو وارد کنین و بعد سیو کردن فایل مورد نظر و زدن دستور زیر برای همیشه (البته تا زمانی که تغییرش ندین) می تونین خودتون رو از وارد کردن هرباره ی اون پارامتر کرنل بی نیاز کنین :

sudo update-grub

البته این  فقط و فقط یک نکته ی کلی بودش وگرنه بعد نصب درایور اختصاصی دیگه نیازی به وارد کردن nomodeset ندارید.
« آخرین ویرایش: 17 فروردین 1396، 10:55 ق‌ظ توسط mr coder »
لینوکس برای آسایش ماست