انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: هنگ اوبونتو هنگام srartup  (دفعات بازدید: 1473 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
هنگ اوبونتو هنگام srartup
« : 02 امرداد 1389، 02:02 ب‌ظ »
سلام من معمولا دیگه بعد از بررسی همه چیز به دلیل مشکل میرسم تاپیک میزنم این بار هم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسید.
ابتدا که نسخه ۱۰.۴ را نصب کردم چون مشکل بهم ریختن boot splash را بعد از نصب کارت گرافیک داشت طبق آموزش هایی که در وب جستجو کرده بودم این مورد را بر طرف کردم اما و هیچ مشکلی وجود نداشت اما بعد از بروزرسانی هسته به نسخه 33 بعضی اوقات موقع که تازه لب تاپ را روشن میکنم دچار هنگ آخر startup میشه و مجبور به ریستارت سخت افزاری میشم.

من کار هایی که برای bootsplash کرده بوده ام اینجا نوشته ام
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13975.0.html
اما یکبار دیگه اوبونتو را نصب کردم و بدون دستکاری فقط طبق آموزش خود سایت رسمی اوبونتو ابتدا درایور موجود را حذف و سپس nvidia ر ا نصب کرده ام و دیگه به bootsplash کاری نداشتم. ::)
https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/Nvidiaیک دو هفته ای مشکل نداشت ولی امروز که لب تاپ را روشن کرده باز هنگ کرد .

مدل لب تاپ من dell xps 1530 هست کسی مشکل مشابه را داشته یا خیر ؟

من فکر میکنم این مشکل از هسته هستش و fix میشه نظر شما چیه ؟

در ضمن من coolpad دارم و موس external ام به آن وصل و coolpad به لب تاپ بعضی موقع ها موس فقط حرکت میکنه و کلیک هاش غیر فعال میشه که با زدن یک کلیک از mouse خود لب تاپ مشکل حل میشه (البته موس external را مستقیم ام وصل کردم همین مشکل را باز هم داشت و تو ویندوز هیچ مشکلی نداره)
ممکنه به این مربوط باشه یا خیر؟ ;)

آفلاین yaser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
پاسخ به: هنگ اوبونتو هنگام srartup
« پاسخ #1 : 02 امرداد 1389، 03:14 ب‌ظ »
سلام
در مورد موس، من هم یه سری مشکلاتی با موس سیستم دارم که اکثرا وقتی با فایرفاکس کار می کنم پیش می یاد و دیگه کار نمی کنه یا کلیک هاش دچار مشکل می شه. البته تو ویندوز هم همین طور بود و راهی نتونستم واسش پیدا کنم. البته اگه یه بار ماجول موس رو حذف کنی و دوباره لودش کنی مشکل حل می شه.

اما در مورد هنگ کردن. این طوری که اصلا چیزی نمی شه گفت. اگه محتوی فایل dmesg رو می ذاشتی شاید می شد فهمید اشکال قضیه تو کدوم قسمته و برای راه حلش کاری کرد.

(/var/log/dmesg)

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
« پاسخ #2 : 02 امرداد 1389، 10:32 ب‌ظ »
سلام فایل که خواستید کمی طولانی بود آپلودش کردم
http://upload.alirajabi.com/log.txt

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
« پاسخ #3 : 13 امرداد 1389، 11:58 ق‌ظ »
سلام یک مدتی از دست این مشکل راحت بودم
 ](*,) اما یک چیز عجیب من شب ها که با ویندوز میرم کار میکنم و از همان جا shutdown میکنم و روز بعد در  اول بار که سیستم را روشن میکنم میرم تو ابونتو هنگ میکنه !!!

جالبه اگر کسی لب تاپ اش مثل من است و ابونتو ۱۰.۴ بروز شده داره لطفا این کار را انجام بده بره تو ویندوز ۷ و بعد از اونجا shutdown کنه و بعد که روشن کرد ببین اوبونتو تو startup هنگ می کنه یا خیر ؟؟؟ ??? ??? ??? ???

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
    • پایگاه شخصی علی رجبی
« پاسخ #4 : 14 امرداد 1389، 09:18 ب‌ظ »
سلام انگار ربطی ام زیاد به این ویندوز نداره .

فقط موندم چرا این جوری میشه !!!

من روزی یکبار این مشکل رو دارم حداقل این طوری با این ریستارت های سخت افزار هارد بنده خدا می پوکه یکی کمک کنه !!! تو سایت های خارجی هیچی پیدا نکردم

من اوبنتو رو نصب کردم بروزکردم بعد هم درایور خود اوبونتو رو پاک و بعد nvidia را نصب کردم دیگه کار بدی انجام ندادم . :(

مشکل چی میتونه باشه چرا این جوری میشه !!!

دقیقا آخر startup یهو crash میکنه از هر ۱۵ باری که میام تو اوبونتو یکبار این مشکل پیش میاد مجبور به ریستارت سخت افزاری میشم. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [-o< [-o< [-o<