انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کاهش سرعت لوگین بعد از آپدیت  (دفعات بازدید: 1599 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
کاهش سرعت لوگین بعد از آپدیت
« : 02 امرداد 1389، 07:02 ب‌ظ »
سلام
من دیشب اوبونتوی مبارک رو آپدیت کردم. از اون موقع به بعد سرعت لوگینش از لاک پشت هم کم تر شده.20 ثانیه طول می کشه تا لوگین کنه.(قبلا عین برق می یومد بالا)
تازه نکته ی عجیبی که چند دقیقه قبل از نوشتن این به وجود اومد این بود که تم هاش شده بود تم پیش فرض ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ]
الآن خیلی عصبانی ام در حد چی >:( >:( >:( >:( >:( >:((یه موقع دیدین رفتم سراغ ویندوز ها!!:شوخی) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین esfahankids

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ به: کاهش سرعت لوگین بعد از آپدیت
« پاسخ #1 : 02 امرداد 1389، 09:44 ب‌ظ »
منم یک بار چنین مشکلی برام پیش اومد
نتونستم حلش کنم
از اول نصب کردم

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #2 : 02 امرداد 1389، 10:13 ب‌ظ »
دوستان هنگامی که دستگاهتون بخوبی کار میکنه تازه ترین بروز اوری ها رو نصب نکنید . اگر هسته از ۲٫۶٫۳۳٫۲۰ شد ۲٫۶٫۳۳٫۲۱ بروزش نکنید ارزش نداره . الان چند ماهه ۱۰٫۰۴ دارم همون اغاز ۴۰−۵۰ مگابایت بروز شد برای اینکه اغاز کار مشکل داشت و سه ماهی هست که دستش نزدم بخوبی هم کار میکنه . اگر کاربر حرفه ای نیستید و نمیخواید به قول گفتنی لبه ی تیغ حرکت کنید هر چند ماه یکبار دستگاه رو بروز کنید . ( برای نمونه همین ۶ ماه چرخه ی خود اوبونتو )
++++++++++++++
درباره ی مشکلتون هم در همون هنگام بوت شدن احتمالا گزینه ای برای بازیابی هسته ی پیشین هست
نمونه: اگر هسته ی کنونی ۲٫۶٫۳۳ هست  گزینه ای برای هسته ی ۲٫۶٫۳۲ وجود داره ( recover 2.6.32 ) اون رو برگزینید .
از این ابزار هم برای آگاهی از نرم افزار هایی که هنگام بارگذاری سیستم عامل در حافظه بار میشوند سود برید ‌:
 sudo apt-get install sysv-rc-conf
sudo sysv-rc-conf

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #3 : 02 امرداد 1389، 11:01 ب‌ظ »
دوستان هنگامی که دستگاهتون بخوبی کار میکنه تازه ترین بروز اوری ها رو نصب نکنید . اگر هسته از ۲٫۶٫۳۳٫۲۰ شد ۲٫۶٫۳۳٫۲۱ بروزش نکنید ارزش نداره . الان چند ماهه ۱۰٫۰۴ دارم همون اغاز ۴۰−۵۰ مگابایت بروز شد برای اینکه اغاز کار مشکل داشت و سه ماهی هست که دستش نزدم بخوبی هم کار میکنه . اگر کاربر حرفه ای نیستید و نمیخواید به قول گفتنی لبه ی تیغ حرکت کنید هر چند ماه یکبار دستگاه رو بروز کنید . ( برای نمونه همین ۶ ماه چرخه ی خود اوبونتو )
++++++++++++++
درباره ی مشکلتون هم در همون هنگام بوت شدن احتمالا گزینه ای برای بازیابی هسته ی پیشین هست
نمونه: اگر هسته ی کنونی ۲٫۶٫۳۳ هست  گزینه ای برای هسته ی ۲٫۶٫۳۲ وجود داره ( recover 2.6.32 ) اون رو برگزینید .
از این ابزار هم برای آگاهی از نرم افزار هایی که هنگام بارگذاری سیستم عامل در حافظه بار میشوند سود برید ‌:
sudo sysv-rc-conf
این نظر تا حدودی قابل قبول است اما شمامل بروز رسانی های امنیتی نمی شود
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #4 : 02 امرداد 1389، 11:01 ب‌ظ »
سلام
من دیشب اوبونتوی مبارک رو آپدیت کردم. از اون موقع به بعد سرعت لوگینش از لاک پشت هم کم تر شده.20 ثانیه طول می کشه تا لوگین کنه.(قبلا عین برق می یومد بالا)
تازه نکته ی عجیبی که چند دقیقه قبل از نوشتن این به وجود اومد این بود که تم هاش شده بود تم پیش فرض ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ]
الآن خیلی عصبانی ام در حد چی >:( >:( >:( >:( >:( >:((یه موقع دیدین رفتم سراغ ویندوز ها!!:شوخی) ](*,) ](*,) ](*,)
این مشکل برای من با بروزرسانی بعدی حل شد
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #5 : 03 امرداد 1389، 12:49 ق‌ظ »
sudo sysv-rc-conf
سلام  :)
فكر نمي كنم نياز به بازيابي باشه چون وقتي هسته آپديت مي شه علاوه بر هسته‌ي جديد قبلي‌ها هم تو منوي گراب وجود دارند و ميشه وارد همون هسته‌هاي قبلي شد...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #6 : 03 امرداد 1389، 06:52 ق‌ظ »
اینکه تمتون تغییر میکنه مشکل آپدیت داشتید!
دوباره آپدیت کنید حل میشه... برای من بارها پیش اومده...

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
« پاسخ #7 : 03 امرداد 1389، 01:09 ب‌ظ »
سلام
از همه ی دوستان متشکرم ;)
فکر کنم مشکلم حل شد. همین الآن که کامپیوتر رو روشن کردم یه چک هارددیسک 3 مرحله ای زد سرعت دوباره خوب شد. ;D ;D
نکته ی بعدی اینکه من هسته های قبلی رو خیلی وقت پیش پاک کردم. و هیچ مشکلی هم با هسته ی جدید ندارم. این آپدیت هایی که من می کنم به خاطر اینکه حجم آپدیت های بعدی زیاد نشه. \\:D/تازه آپدیت های جدید هم ربطی به هسته نداشت.