0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان هنگامی که دستگاهتون بخوبی کار میکنه تازه ترین بروز اوری ها رو نصب نکنید . اگر هسته از ۲٫۶٫۳۳٫۲۰ شد ۲٫۶٫۳۳٫۲۱ بروزش نکنید ارزش نداره . الان چند ماهه ۱۰٫۰۴ دارم همون اغاز ۴۰−۵۰ مگابایت بروز شد برای اینکه اغاز کار مشکل داشت و سه ماهی هست که دستش نزدم بخوبی هم کار میکنه . اگر کاربر حرفه ای نیستید و نمیخواید به قول گفتنی لبه ی تیغ حرکت کنید هر چند ماه یکبار دستگاه رو بروز کنید . ( برای نمونه همین ۶ ماه چرخه ی خود اوبونتو ) ++++++++++++++درباره ی مشکلتون هم در همون هنگام بوت شدن احتمالا گزینه ای برای بازیابی هسته ی پیشین هست نمونه: اگر هسته ی کنونی ۲٫۶٫۳۳ هست گزینه ای برای هسته ی ۲٫۶٫۳۲ وجود داره ( recover 2.6.32 ) اون رو برگزینید .از این ابزار هم برای آگاهی از نرم افزار هایی که هنگام بارگذاری سیستم عامل در حافظه بار میشوند سود برید : sudo apt-get install sysv-rc-confsudo sysv-rc-conf
سلاممن دیشب اوبونتوی مبارک رو آپدیت کردم. از اون موقع به بعد سرعت لوگینش از لاک پشت هم کم تر شده.20 ثانیه طول می کشه تا لوگین کنه.(قبلا عین برق می یومد بالا)تازه نکته ی عجیبی که چند دقیقه قبل از نوشتن این به وجود اومد این بود که تم هاش شده بود تم پیش فرض ]الآن خیلی عصبانی ام در حد چی (یه موقع دیدین رفتم سراغ ویندوز ها!!:شوخی)
درباره ی مشکلتون هم در همون هنگام بوت شدن احتمالا گزینه ای برای بازیابی هسته ی پیشین هست نمونه: اگر هسته ی کنونی ۲٫۶٫۳۳ هست گزینه ای برای هسته ی ۲٫۶٫۳۲ وجود داره ( recover 2.6.32 ) اون رو برگزینید .از این ابزار هم برای آگاهی از نرم افزار هایی که هنگام بارگذاری سیستم عامل در حافظه بار میشوند سود برید : sudo apt-get install sysv-rc-confsudo sysv-rc-conf