انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: tvdoon سریال دونیِ لینوکس!  (دفعات بازدید: 1411 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Stackoverflow

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
tvdoon سریال دونیِ لینوکس!
« : 24 فروردین 1396، 10:21 ب‌ظ »

من سریال و فیلم زیاد می بینم.یعنی یکی از علایق شخصیم هست.مثلا سریال هایی که همیشه دنبال شون میکنم اینا هستن:
1-game of thrones
2-fargo
3-daredevil
4-stranger things
5-westworld
یکی از مشکلاتی که همیشه گریبان گیر من بوده این هست که چطور می تونم اطلاعات مختصری راجع به سریال های مورد علاقه م پیدا کنم.(مثلا تاریخ فصل بعدی game of thrones کیه؟!)روش هایی که معمولا "در جرقه اول" به ذهن آدم ها میرسه این گزینه ها هستن:
۱-برم تو ویکی پدیا و درباره شون بخونم.
۲-تو کانال های تلگرامی عضو شم و مدام پست ها رو بالا پایین کنم(یا در بهترین حالت سرچ کنم) و ببینم آیا اطلاعات مدنظرم در مورد سریال محبوبم تو اون کانال هست یا نه(اگه نباشه مجبورم برم یه کانال دیگه عضو شم.و این چرخه ادامه داره و یهویی به خودم میام و می بینم تو هزار تا کانال عضوم!!!)
۳-سرچ معمولی کنم تو گوگل.
خوب از اونجایی که دوست دارم به شخصه تا حد امکان همه چی رو مکانیزه انجام بدم به فکرم زد چه خوب میشد api ای وجود داشت که اطلاعات جامعی در مورد سریال و فیلم های دنیا در اختیارم قرار میذاشت.(شبیه api هواشناسی که هر لحظه اطلاعات آب و هوایی نقاط مختلف رو می تونید ازش بگیرید.)
یه کمی سرچ کردم و به http://www.tvmaze.com/ رسیدم.نکته جالبی که در مورد این سایت و api ش وجود داره این هستش که پیاده سازی ها(wrapper) های مختلفی برای کار با پایتون،node js و حتی سی شارپ براش وجود داره و کار برنامه نویسا رو یه جورایی راحت کردن.پیاده سازی پایتونش در این مخزن وجود داره.
خوب دست به کار شدم و با پایتون یه برنامه (تحت ترمینال) ساختم و اسمشو گذاشتم tvdoon.
نرم افزار برای همه توزیع های گنو/لینوکسی از طریق مدیربسته پایتون قابل دسترسی و نصب هست.حتی ویندوزی ها و مک دارها هم به شرط نصب بودن پایتون روی سیستم شون میتونن از tvdoon استفاده کنند.(توجه کنید که با pip3 بسته رو نصب کنید!):
sudo pip3 install tvdoon
پ.ن.1:برنامه حالا حالا ها کار داره و میشه قابلیت های دیگه ای بهش اضافه کرد.خوشحال میشم اگه پیشنهادی واسه بهبود برنامه داشتید، در ریپوی گیت هابش،ایشو بذارید یا در همین جا واسم پست بذارید.
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1396، 02:29 ب‌ظ توسط LinArcX »

آفلاین Jinuxman

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
پاسخ : tvdoon سریال دونیِ لینوکس!
« پاسخ #1 : 25 فروردین 1396، 11:28 ق‌ظ »

من سریال و فیلم زیاد می بینم.یعنی یکی از علایق شخصیم هست.مثلا سریال هایی که همیشه دنبال شون میکنم اینا هستن:
1-game of thrones
2-fargo
3-daredevil
4-stranger things
5-westworld
یکی از مشکلاتی که همیشه گریبان گیر من بوده این هست که چطور می تونم اطلاعات مختصری راجع به سریال های مورد علاقه م پیدا کنم.(مثلا تاریخ فصل بعدی game of thrones کیه؟!)روش هایی که معمولا "در جرقه اول" به ذهن آدم ها میرسه این گزینه ها هستن:
۱-برم تو ویکی پدیا و درباره شون بخونم.
۲-تو کانال های تلگرامی عضو شم و مدام پست ها رو بالا پایین کنم(یا در بهترین حالت سرچ کنم) و ببینم آیا اطلاعات مدنظرم در مورد سریال محبوبم تو اون کانال هست یا نه(اگه نباشه مجبورم برم یه کانال دیگه عضو شم.و این چرخه ادامه داره و یهویی به خودم میام و می بینم تو هزار تا کانال عضوم!!!)
۳-سرچ معمولی کنم تو گوگل.
خوب از اونجایی که دوست دارم به شخصه تا حد امکان همه چی رو مکانیزه انجام بدم به فکرم زد چه خوب میشد api ای وجود داشت که اطلاعات جامعی در مورد سریال و فیلم های دنیا در اختیارم قرار میذاشت.(شبیه api هواشناسی که هر لحظه اطلاعات آب و هوایی نقاط مختلف رو می تونید ازش بگیرید.)
یه کمی سرچ کردم و به https://thetvdb.com/ رسیدم.نکته جالبی که در مورد این سایت و api ش وجود داره این هستش که پیاده سازی ها(wrapper) های مختلفی برای کار با پایتون،node js و حتی سی شارپ براش وجود داره و کار برنامه نویسا رو یه جورایی راحت کردن.پیاده سازی پایتونش در این مخزن وجود داره.
خوب دست به کار شدم و با پایتون یه برنامه (تحت ترمینال) ساختم و اسمشو گذاشتم tvdoon.
نرم افزار برای همه توزیع های گنو/لینوکسی از طریق مدیربسته پایتون قابل دسترسی و نصب هست.حتی ویندوزی ها و مک دارها هم به شرط نصب بودن پایتون روی سیستم شون میتونن از tvdoon استفاده کنند.(توجه کنید که با pip3 بسته رو نصب کنید!):
sudo pip3 install tvdoon
پ.ن.1:برنامه حالا حالا ها کار داره و میشه قابلیت های دیگه ای بهش اضافه کرد.خوشحال میشم اگه پیشنهادی واسه بهبود برنامه داشتید، در ریپوی گیت هابش،ایشو بذارید یا در همین جا واسم پست بذارید.

سلام خیلی خوبه منم مدت ها است دنبال همچنین چیزی بودم واسه فیلم و سریال هام.
لینوکس برای آسایش ماست

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #2 : 25 فروردین 1396، 06:10 ب‌ظ »
به به! آقا سعید! اینجا هم فعالیت میکنی! دوست داریم! عالی بود! منم نصبش میکنم به زودی :))
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین Stackoverflow

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 فروردین 1396، 08:41 ب‌ظ »
به به! آقا سعید! اینجا هم فعالیت میکنی! دوست داریم! عالی بود! منم نصبش میکنم به زودی :))
نوکرم مهرداد عزیز.ما بیشتر :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 26 فروردین 1396، 11:29 ب‌ظ »
همین‌جوری خالی که نمی‌شه. پشتیبانی trakt.tv رو بهش اضافه کنی عالی می‌شه. خوشبختانه API خیلی تر و تمیزی هم داره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Stackoverflow

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1396، 02:20 ب‌ظ »
من فراموش کردم لیستِ قابلیت های فعلیِ tvdoon رو برای دوستان نام ببرم.البته در آینده و با پیشنهادات شما ممکنه این لیست طولانی تر هم بشه:
  • امکان جستجو بر اساس نام سریال و پیشنهاد تمامیِ سریال هایِ با نام مشابه
  • نمایش نام سریال،رتبه بندی،ژانر،تاریخِ پخش اولیه، تاریخ آخرین اپیزودِ پخش شده و تعداد روزهای باقی مانده به اپیزودِ بعدی
  • امکان اضافه کردن سریال به بخش علاقه مندی ها و پیگیری آن
  • مشاهده بازیگران و عوامل سازنده سریال در زیرمنوهای Actors و Crews
  • مشاهده ریز جزییات در مورد فصل ها و اپیزودهای مختلف سریال در بخش ‍Seasons/Episodes
  • مشاهده تمامی اپیزودهایی که در روزهای آتی، از طریق شبکه های تلویزیونی دنیا پخش خواهند شد.(کافی ست با دادن یک تاریخ معین، تمامی اپیزودهایی که قرار است تا آن روز بخصوص پخش شوند را ببینید.)
اگه باگی تو نرم افزار مشاهده کردید و یا قابلیت جدیدتری مد نظرتون بود، تو صفحه گیت هابِ پروژه خبرم کنید:)
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1396، 02:31 ب‌ظ توسط LinArcX »