سلام
بنه لپ تاپ GE62 6QD بدون ssd رو خریداری کردم اما امکان نصب اوبونتو وجود نداره با فلش و دی وی دی بوت میکنم و بعد از اتخاب گذینه ی نصب روی لوگو گیر میکنه با جست و جو هایی که کردم فکر میکنم مشکل از کارت گرافیک باشه ولی راه حل هایی که پیدا کردم برای خودم جواب نداد کسی میتونه توی نصب کمک بکنه؟
پردازنده Intel® Core™ i7 Skylake-6700HQ (2.6 GHz)
حافظه 2 x 8GB DDR4 (16GB)
تراشه ی گرافیکی INTEL HD 530 / NVIDIA GeForce GTX960M (4GB)
سلام دوست عزیز
لپ تاپ شما مشخصات خوبی داره ولی این مشکل به خاطر پردازنده های گرافیکی نسل ۹ ام انویدیا هستش ...
اگه اجازه بدین بیشتر توضیح بدم , وقتی شما nomodeset رو به عنوان kernel parameters وارد می کنین به کرنل می گین که درایورهای گرافیکی تا زمانی که سامانه پنجره ی X لود نشده لود نکن حالا چرا این کار رو می کنیم ؟ جواب ساده اس چون درایورهای گرافیکی آزاد nouveau با گرافیک های سری ۹ ام مشکل دارن و فعلا نتونستن به پایداری و کیفیت درایورهای اختصاصی انویدیا برسن پس فعلا تا زمانی که درایورهای آزاد مشکل دارن ما مجبوریم از درایورهای اختصاصی استفاده کنیم
و اما راه حل :
شما از تنظیمات software & Updates رو انتخاب کنین بعد از تب Additional Drivers درایور اختصاصی گرافیک رو انتخاب کنین (اونی که جلوش proprietary داره) بعد دکمه ی Apply changes رو بزنین و صبر کنین تا نصب و دانلود درایور انجام بشه بعد ری استارت دیگه نیازی به وارد کردن nomodeset به عنوان Kernel parameters نیست
پ.ن : اگر لازمه شما یه دستوری رو همیشه به عنوان kernel parameters وارد کنین می تونین یک بار برای همیشه با دستکاری فایل زیر اون کار رو انجام بدین :
sudo nano /etc/default/grub
حالا جلوی quiet splash اون پارامتر کرنل رو وارد کنین و بعد سیو کردن فایل مورد نظر و زدن دستور زیر برای همیشه (البته تا زمانی که تغییرش ندین) می تونین خودتون رو از وارد کردن هرباره ی اون پارامتر کرنل بی نیاز کنین :
sudo update-grub
البته این پانویس فقط و فقط یک نکته ی کلی بودش وگرنه بعد نصب درایور اختصاصی دیگه نیازی به وارد کردن nomodeset ندارین