انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جایگزین برای Microsoft visual Studio  (دفعات بازدید: 5196 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
جایگزین برای Microsoft visual Studio
« : 15 اردیبهشت 1396، 03:36 ق‌ظ »
دوستان همین طور که میدونید در ویندوز و مخصوصاً در ایران همه ازین برنامه استفاده می کنند مخواستم بپرسم رقیب این نرم افزار یا جایگذینش در گنو چیه بیاید و مقایسه کنید. 
« آخرین ویرایش: 05 شهریور 1396، 06:24 ب‌ظ توسط سلمان م. »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ : Microsoft visual Studio
« پاسخ #1 : 15 اردیبهشت 1396، 04:24 ق‌ظ »
eclipse
alternativeto.net

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #2 : 15 اردیبهشت 1396، 09:43 ق‌ظ »
دوستان همین طور که میدونید در ویندوز و مخصوصاً در ایران همه ازین برنامه استفاده می کنند مخواستم بپرسم رقیب این نرم افزار یا جایگذینش در گنو چیه بیاید و مقایسه کنید.
سلام
برای چه زبان برنامه‌نویسی می‌خواهید؟ اگر برای زبان سی‌پلاس‌پلاس می‌خواهید، من به شما پیشنهاد می‌کنم که از code::blocks استفاده کنید. این محیط توسعه، برای زبان سی‌پلاس‌پلاس، بسیار قدرتمنده. (پیشنهاد می‌کنم از نسخهٔ 16.01، که در حال حاضر جدیدترین نسخهٔ code::blocks هست استفاده کنید)

برای نصب code::blocks در اوبونتو می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:
sudo apt install codeblocks codeblocks-contrib
بسته codeblocks، خودِ محیطِ توسعه را نصب می‌کند اما بسته codeblocks-contrib با انجام دادن بعضی از کارها به صورت خودکار باعث می‌شود تا سرعت شما در کدنویسی افزایش پیدا کند.

یک چیزی هم که هست، شما می‌توانید با مخلوط کردن ویراشگرهای متن پیشرفته به همراه خط فرمان و debugerها از آن‌ها به عنوان محیط توسعه استفاده کنید. فکر کنم برای اینکار نیاز باشه برای ویراشگر محبوب خودتون افزونه linter یا چیزی شبیه به این را نصب کنید.
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1396، 10:02 ق‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
« پاسخ #3 : 15 اردیبهشت 1396، 10:23 ق‌ظ »
درود
علاوه بر توصیه دوستان ، برای سی و سی پلاس پلاس ، اکلیپس انتخاب خوبی می تونه باشه و برای سایر زبان ها ابزار رسمی مایکروسافت Visual Studio Code رو می تونید امتحان کنید که برای گنو/لینوکس تهیه شده.
https://code.visualstudio.com/download
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1396، 10:38 ق‌ظ توسط mostafa-ir »
Mostafa Efafi

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 15 اردیبهشت 1396، 04:28 ب‌ظ »

نرم افزار آزاد برای رقابت نیومده. پس چیزی به اسم رقیب نداریم.
در دنیای گنولینوکس، اول یک نیاز تعریف میشه. و برای تأمینش یک یا چند ابزار نوشته میشه که به سلیقه‌ی افراد بستگی داره.
ما نهایتاً میتونیم بگیم یه سری ابزار معادل یکدیگر هستن. چرا که نیاز یکیه و فقط ابزار متفاوته.
نرم افزار مایکروسافت ویژوال استادیو یک ابزار برای "نوشتن کد و کامپایل و دیباگِ اون" که "نیاز" ما محسوب میشه، هست.
حالا برای این نیازِ ما، نرم افزارهای آزاد زیادی هست که چندتاشون رو دوستان معرفی کردن. شما بر اساس نوع و طیف نیازی که داری، یکی از اون برنامه هارو نصب میکنی و استفاده میکنی و دلیلی هم برای مقایسه و ... وجود نداره.
همون طور که علی گفت، اول باید مشخص کنی که زبونی که میخوای بنویسی چی هست. اگه سی‌شارپ هست، که خب توی دنیای گنولینوکس کاربردی نداره و اکثر برنامه نویسان گنولینوکس، تمرکزشون روی زبان های سی، سی‌پلاس‌پلاس و پایتون هست. برای این زبون ها هم کلی محیط برنامه نویسی وجود داره. از IDEیش گرفته تا ویرایشگرهای حرفه‌ای.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #5 : 15 اردیبهشت 1396، 08:06 ب‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از همگی مشکل حل شد من از KoModo
استفاده می کنم تغریبا بیشتر زبان ها رو پشتیبانی می کنه و کلیم افزونه داره از محیطش هم خوشم امد ممنون.
« آخرین ویرایش: 15 اردیبهشت 1396، 08:08 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 16 اردیبهشت 1396، 12:15 ب‌ظ »
دوستان خیلی ممنون از همگی مشکل حل شد من از KoModo
استفاده می کنم تغریبا بیشتر زبان ها رو پشتیبانی می کنه و کلیم افزونه داره از محیطش هم خوشم امد ممنون.
این برنامه ویراستارش رایگان است ولی IDE اش رایگان نیست. متن باز هم نیست.

آفلاین mrlgeek

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
  • mint xfce
« پاسخ #7 : 05 شهریور 1396، 03:22 ب‌ظ »
اگه c# می خایید کار کنید دات نت رسمی برای لینوکس هست، ide هم می تونید از Rider و vscode استفاده کنید
نیاز به تجدید نظر در افکار گفتار و رفتار خود داریم٬تعصب روی ابزار مانع پیشرفت است٬از تمام نرم افزار ها باید برای پیشرفت استفاده کرد٬تعصب روی نرم‌افزار خاص مثل اینکه با آچار فرانسه پیچ رو باز کنید

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #8 : 05 شهریور 1396، 06:30 ب‌ظ »
اگه c# می خایید کار کنید دات نت رسمی برای لینوکس هست، ide هم می تونید از Rider و vscode استفاده کنید
دوست من تاریخ این پست من رو دیدین ؟
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین mrlgeek

• Jr. Member
  • *
  • mint xfce
« پاسخ #9 : 05 شهریور 1396، 08:35 ب‌ظ »
وظیفه بود برای اطلاع رسانی٬ که اگه کسی دات نت کار می‌کنه سر تخصص ش بیخیال لینوکس نشه
نیاز به تجدید نظر در افکار گفتار و رفتار خود داریم٬تعصب روی ابزار مانع پیشرفت است٬از تمام نرم افزار ها باید برای پیشرفت استفاده کرد٬تعصب روی نرم‌افزار خاص مثل اینکه با آچار فرانسه پیچ رو باز کنید

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 06 شهریور 1396، 08:37 ق‌ظ »
وظیفه بود برای اطلاع رسانی٬ که اگه کسی دات نت کار می‌کنه سر تخصص ش بیخیال لینوکس نشه

به نظرم بهتر بیخیال لینوکس شه هم برای لینوکس بهتره هم برای خودش.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : جایگزین برای Microsoft visual Studio
« پاسخ #11 : 06 شهریور 1396، 10:04 ق‌ظ »
به نظرم بهتر بیخیال لینوکس شه هم برای لینوکس بهتره هم برای خودش.
+1
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrlgeek

• Jr. Member
  • *
  • mint xfce
« پاسخ #12 : 06 شهریور 1396، 10:38 ق‌ظ »
واقعا تعصب آور است

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #13 : 06 شهریور 1396، 11:58 ق‌ظ »
واقعا تعصب آور است

یک بار این مقاله رو کامل بخون و یا اگه نخواستی کامل بخونی، توش کلمه patent رو جست‌وجو کن، تا ببینی که چرا کامیونیتی نرم‌افزار آزاد زیاد با دات نت موافق نیست.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mono_(software)#Mono_and_Microsoft.27s_patents

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #14 : 06 شهریور 1396، 01:22 ب‌ظ »
اینکار میکنن کسایی که میان سمت گنو/لینوکس میرن یک زبانی یاد میگرند که واقعاً در گنو/لینوکس به درد بخوره.