انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بالا نیامدن اوبونتو  (دفعات بازدید: 706 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین توان

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
بالا نیامدن اوبونتو
« : 18 اردیبهشت 1396، 02:12 ب‌ظ »
سلام
من از سیستم عامل اوبونتو ۱۶.۰.۴ استفاده می کنم
امروز سیستمم یک ایرور(من نخوندمش) داد و خواست که ری استارتش کنم من هم همین کار را انجام دادم الان صفحه ای که بین ویندوز و اوبونتو انتخاب کنم می آید ولی وقتی اوبونتو را انتخاب می کنم فقط صفحه پسوردم می اید ولی هیچ یک از ایکن ها دیگر کار نمی کنند و حتی نمی توانم خاموشش کنم اجازه وارد کردن پسوردم را هم نمی دهد
ممنون می شوم کمکم کنید

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : بالا نیامدن اوبونتو
« پاسخ #1 : 18 اردیبهشت 1396، 02:25 ب‌ظ »
باید اطلاعات بیشتری در اختیارمون بزارید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم، (همیشه هم خطا ها رو بخونید).

به هر حال... سیستم رو به تارگت rescue ببرید (multi user هم باید کار کنه). بعد lightdm رو reconfigure کنید شاید مشکل حل بشه.
برای اینکار وقتی بهتون گزینه های اوبونتو و ویندوز نشون داده میشه (منوی GRUB) برید روی Ubuntu و کلید e رو بزنید.
یک سری متن بهتون نشون داده میشه برید روی خطی که با linux شروع میشه، سپس برید به انتهای اون خط و بنویسید systemd.unit=rescue.target و نهایتا ctrl+x بزنید تا اوبونتو شروع به بوت شدن کنه. حالا باید وارد یک tty شده باشید (صفحه سیاه که ازتون نام کاربری و رمز عبور میخواد). با نام کاربری و رمزتون وارد بشید.

بعد دستور زیر رو بزنید:
sudo dpkg-reconfigure lightdm
حالا سیستم رو reboot کنید یا به جای reboot همون لحظه بزنید:
sudo systemctl isolate graphical.target
تا محیط گرافیکی بیاد بالا...
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1396، 02:30 ب‌ظ توسط M!lad »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین توان

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 18 اردیبهشت 1396، 03:01 ب‌ظ »
من این کاری که شما گفتید را انجام دادم و سیستمم باز شد ولی من دوباره ری استارتش کردم و مثل دفعات قبل رفتم رو اوبونتو و خواستم بازش کنم دوباره همون اتفاق افتاد

آفلاین توان

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 18 اردیبهشت 1396، 03:19 ب‌ظ »
و یک مورد دیگر من آن دستوراتی را که گفتید در خط نوشتم ولی دیگر وارد صفحه tty نشد و ان دو خط دستور را هم تایپ نکردم
و ببخشید شما می دانید مشکل از کجاست ؟