انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی پلاگین G'MIC برای گیمپ با ۳۷۵ فیلتر و افکت  (دفعات بازدید: 7645 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ubearu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
سلام
مطمعنا همه ی شما با گیمپ آشنایی دارین...
چند وقت پیش دنبال یه ابزار یا قلم بودم که بتونم با گیمپ یه سری کمیک درست کنم که به جای رنگ در اصتلاح dithering و hatches استفاده کنم
این دو اصتلاح به معنای استفاده از نقاط سیاه و سفید به جای رنگه ... کلا از هیچ رنگی استفاده نمیشه حتی خاکستری مثل عکس زیر ... این عکسا تو فورمت png حجم خیلی کمی دارن

خلاصه این رنگ ها رو پیدا نکردم
چرا گفتم رنگ ها؟
چون برای هر رنگی یه جایگزین توی hatching system وجود داره
https://en.wikipedia.org/wiki/Hatching_(heraldry)
اما یه پلاگین خیلی جالب پیدا کردم که کلی افکت های جالب داخلشه که خیلی حرفه ایند و یه افکت dithering هم داخلش هست
اسم این پلاگین G'MIC هستش
این پلاگین رو می تونین از سایت خودش دانلود کنین
http://gmic.eu/gimp.shtml
یک نکته:نسخه ی qt که به طور پیشفرض برای دانلود گذاشته شده روی گیمپی که من از مخازن اوبونتو 16.4 نصب کردم به درستی کار نمی کرد
بنابراین نسخه ی gtk رو دان کردم و اجرا شد
 پس بهتره اگه گیمپ مخازن ۱۶.۴ رو نصب کردین این نسخه و دان کنین
نصب بر روی اوبونتو
برای نصب روی اوبونتو یا هر گنو/لینوکسی ابتدا باید پلاگین
رو توی پوشه ی پلاگین گیمپ اکسترکت یا پیست کنین
پوشه ی پلاگین گیمپ برای من تو مسیر زیره
/home/home/.gimp-2.8/plug-ins/اونوفت گیمپ رو اجرا کنین و توی منو روی گزینه ی Filters کلیک کنین یا alt + r رو بزنین
آخرین گزینه گزینه ی G'MIC هستش روش کلیک کنین این ابزار توی یه پنجره ی جدید باز میشه و تمام افکت ها دسته بندی شدن می تونین تمام فیلتر هاش رو تست کنین و لذت ببرین
پ.ن: ۳۷۵ فیلتر داره!!!
 :) : D
فیلتر  op art ازبخش patterns و dithering از بخش  black & white چسزایی بود که من دنبالش بودم چون حجم عکس کاملا پایین میاد و قابلیت چتپ دو رنگ پیدا می کنه   :D و برای ساخت کمیک و مانگا عالیه

یه سوال... عکسه به نظرتون آشنا نمیاد؟ :P

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : معرفی پلاگین G'MIC برای گیمپ با ۳۷۵ فیلتر و افکت
« پاسخ #1 : 22 اردیبهشت 1396، 02:17 ب‌ظ »
جالب است بسیار D:

راستی گیمپ توی یه قسمتش نصب خودکار افزونه داره :دی
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین looji

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 55
  • i'm in dream
    • mylinuxstudio.mihanblog.com
خیلی قویه
من روی gimp 2.10 تست کردم

« آخرین ویرایش: 11 آذر 1397، 02:46 ق‌ظ توسط looji »
$$$$$$$$__$$$________$$$_____$$$_____$$$
$$$$$$$$$__$$$$$____$$$$$___$$$$$$$$$$$$$$$
$$$________$$$_$$__$$_$$$__$$$____$$$____$$$
$$$________$$$___$$___$$$__$$$___________$$$
$$$$$$$$___$$$________$$$___$$$_________$$$
$$$________$$$________$$$____$$$_______$$$
$$$$$$$$$__$$$________$$$______$$

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
+1
ممنون، جالب و کاربردیه
توی منجارو توی مخازن هست، فقط کافیه gimp-plugin-gmic نصب بشه.
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
....
 که به جای رنگ در اصتلاح dithering و hatches استفاده کنم
این دو اصتلاح به معنای استفاده از نقاط سیاه و سفید به جای رنگه
......
من هیچ وقت با گیمپ یا فوتوشاپ کار نکردم و با این فیلترها آشنایی ندارم، ولی همیشه برام سوال بود که یک فیلتر هست شبیه همینی که شما معرفی کردید ولی برای عکس های رنگی به کار میره، تمام تصویر را میپوشونه و جلوی پیکسل-پیکسل شدن تصویر را میگیره، اگر کسی میدونه منظورم چیه یا هر چیزی که به ذهنش میرسه لطفا معرفی کنه. ممنون
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین ubearu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
....
......
من هیچ وقت با گیمپ یا فوتوشاپ کار نکردم و با این فیلترها آشنایی ندارم، ولی همیشه برام سوال بود که یک فیلتر هست شبیه همینی که شما معرفی کردید ولی برای عکس های رنگی به کار میره، تمام تصویر را میپوشونه و جلوی پیکسل-پیکسل شدن تصویر را میگیره، اگر کسی میدونه منظورم چیه یا هر چیزی که به ذهنش میرسه لطفا معرفی کنه. ممنون

اگه می خواین از حالت پیکسلی دربیاد باید وکتورش کنین وبرای وکتور کردن یک عکس باید trace بشه این کار رو با inkscape میتونین انجام بدین

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
....
......

اگه می خواین از حالت پیکسلی دربیاد باید وکتورش کنین وبرای وکتور کردن یک عکس باید trace بشه این کار رو با inkscape میتونین انجام بدین
سلام آموزش های نسخه جدید incskape رو اگه داشتی براش یه تایپیک جدا بزن نسخه 0.94.3 واقعا تغییرات زیاد داشته و من آموزش های قدیمی رو که می بینم بهم کمک نمی کنه ، ممنون میشم.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
....
......

نه منظورم وکتور نبود، اینی که گفتم یه حالتی به عکس می‌ده که بافت تصویر شبیه کاغذ کارت‌های دعوت عروسی می‌شه.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند