انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ATom  (دفعات بازدید: 11323 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
پاسخ : ATom
« پاسخ #15 : 29 اردیبهشت 1396، 05:09 ب‌ظ »
بله درسته تیم بزرگ و حریفی هستند ولی این مشکل و کرش نیست صرفا کمی سرعتش میایید پایین !

کلا اگه برنامه نویسی می کنید یا از ide ها استفاده کنید یا یه تکس ادیتور خیلی ساده مثل سابلایم که همیشه براتون کارکنه :)

من حدود ۶ ماهی از atom برای PHP کار می کشیدم ولی دیدم phpstorm ( حتی نسخه ی رایگانش  )  خیلی بهتر از اونه  D:
خوب دقیقا حرف شما درسته این یه ادیتور برای همه چیزه نه برای php و با پلاگین های مخصوص php جون می گیره خوب شما اون رو با یه نرم افزار که دقیق مخصوص php نوشته شده مقایسه می کنید ؟
باید قدرتش کمتر باشه چون امده تا خودتون برای کار خودتون امادش کنید.

تاپیک رو الکی به انحراف نکشم !

ولی من منظورم اینه که به جای ادیتور از IDE استفاده کنیم !
ادیتور ها خیلی قابلیت ها رو ندارن !
مثل دیباگ کردن !

ادیتور ها صرفا یه مکانی برای نوشتن کد هستند ( حالا با یه سری امکانات زیاد تر  ‌)

کلی گفتم !
چون خودمم اون چند ماهی که استفاده می کردم خیلی خوشم اومده بود !
حالا فقط یه پیشنهاد دادم :)
موفق باشید

سلام
بعضی از ویرایشگرها مثل visual studio code قابلیت اشکال‌زدایی یا دیباگ کردن را دارند.
خود اتم هم داره
و باید چند پلاگین اضافش کنی
کلا اتم برای رقابت آزاد با vs cod امده و قابلیتاش یه سرو گردن بیشتره
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1396، 05:12 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #16 : 01 خرداد 1396، 04:00 ب‌ظ »
اره خودم یه مدت ازش استفاده می کردم ولی بعد یه مدت نمی دونم چرا به شدت سنگین میشه و افت سرعت پیدا می کنه نرم افزار !
افزونه هاش عالی ان خیلی خوب می تونه جای سابلایم روبگیره

ولی تکست ادیتور جاست VIM خخخخ
سلام
من تو ویندوز که ازش استفاده می کردم مشکل کند شدن نداشتم یه هفته اس هم که اومدم اینور تا اینجا مشکل نداشتم ولی تا جایی که میدونم با پاک کردن کش اش میشه مثل روز اول.
کلا ادیتور خوبیه من باهاش راحتم

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #17 : 01 خرداد 1396، 06:48 ب‌ظ »
بله درسته تیم بزرگ و حریفی هستند ولی این مشکل و کرش نیست صرفا کمی سرعتش میایید پایین !

کلا اگه برنامه نویسی می کنید یا از ide ها استفاده کنید یا یه تکس ادیتور خیلی ساده مثل سابلایم که همیشه براتون کارکنه :)

من حدود ۶ ماهی از atom برای PHP کار می کشیدم ولی دیدم phpstorm ( حتی نسخه ی رایگانش  )  خیلی بهتر از اونه  D:
خوب دقیقا حرف شما درسته این یه ادیتور برای همه چیزه نه برای php و با پلاگین های مخصوص php جون می گیره خوب شما اون رو با یه نرم افزار که دقیق مخصوص php نوشته شده مقایسه می کنید ؟

مثل دیباگ کردن !

ادیتور ها صرفا یه مکانی برای نوشتن کد هستند ( حالا با یه سری امکانات زیاد تر  ‌)

کلی گفتم !
موفق باشید

سلام
بعضی از ویرایشگرها مثل visual studio code قابلیت اشکال‌زدایی یا دیباگ کردن را دارند.
خود اتم هم داره
سلام
گمان کنم اتم برای رقابت با sublime text آمده بود. هرچند الان این سه ویرایشگر یک جورهایی رقیب هم هستند.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #18 : 01 خرداد 1396، 08:39 ب‌ظ »

مثل دیباگ کردن !

کلی گفتم !
موفق باشید

سلام
خود اتم هم داره
سلام
گمان کنم اتم برای رقابت با sublime text آمده بود. هرچند الان این سه ویرایشگر یک جورهایی رقیب هم هستند.
درمورد اینکه گفته شد ide بهتره من مخالفم شاید تنها ide برای فرد مبتدی که دستش راه نیوفتاده خوب باشه این ابزار ها چون خیلی سنگین اند اون موقع که تازه راه افتادی و دستت سرعت گرفته مجبوری صبر کنی  تا phpstorm بالا بیاد! من عاشق سابلایم هستم و خواهم بود چون سرعت خیلی بالایی داره اتم از سابلایم سنگین تره ولی نه در اون حد و ابزار هاش بیشتره من بشخصه با هر دو کد می نویسم و هر جایی که نیاز باشه snippet مینوسم تا سرعتم بره بالا بعد چند سال نزدیک هزار تا snippet دارم که وبعضی وقت ها میشینم میبینم اوه چقدر کد های خوبی بودن اون موقع اومدن به ذهنم الان فرموش کردم

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #19 : 01 خرداد 1396، 08:46 ب‌ظ »
عالیه واقعا
دوستان sublime text 3 مگه پولی نیست ؟
من اطلاع ندارم آیا نرم افزار آزاده ؟
چرا فارسی رو‌ پشتیبانی نمی کنه؟
بهترین برای فارسی نویسی کدومه ؟
اتم دلیل بهتر بودنش سورس بازشه.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1396، 08:48 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #20 : 01 خرداد 1396، 09:26 ب‌ظ »
دوستان تاپیک رو به انحراف نکشونید. داشتی پلاگین‌ها رو معرفی می‌کردی خیلی خوب بود.

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #21 : 01 خرداد 1396، 11:41 ب‌ظ »
ادیتور قوی و خوبیه.من برای طراحی وب سایت ازش استفاده میکنم.اما برای برنامه نویسی,هیچیو با vim عوض نمیکنم :)
اهوم اون عالیه ولی من تو ویندوز به ویژوال استودیو عادت کرده بودم اینجا خیلی برام‌ درده سر شده.
اگر کار با ویرایشگری مثل ویم رو یاد بگیرید، ویژوال استودیو خیلی کنده!
ویم خودش خامه(یعنی خام هست!)، باید خودتون زحمت پختنش رو بکشید یا از یک توزیع آماده‌ی ویم استفاده بکنید(اصلا وجود داره؟)
درسته.ویژوال استودیو یه IDE هست.برای همین چندین پلاگین همراه خودش داره که ممکنه شما اصلا ازش استفاده نکنی.همین هم باعث سنگینیش میشه.اما ویم در حالت پیشفرض یه تکست ادیتوره و شما با توجه به نیاز های خودت پلاگین های مورد نظرت رو روش نصب میکنی و IDE خودتو میسازی.درست مثل ساختن مجسمه از سنگ :)
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #22 : 02 خرداد 1396، 12:05 ق‌ظ »
دوستان تاپیک رو به انحراف نکشونید. داشتی پلاگین‌ها رو معرفی می‌کردی خیلی خوب بود.
بعله دست عزیز من پست اول رو ابدیت می کنم دقت کنید
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
« پاسخ #23 : 02 خرداد 1396، 03:41 ب‌ظ »
من قبلا از پلاما و حالا جی ادیت استفاده می کنم
البته هیچ وقت قدرت وی ای و نانو و sed  رو دست کم نگیرید

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #24 : 06 خرداد 1396، 04:57 ق‌ظ »

مثل دیباگ کردن !

کلی گفتم !
موفق باشید

سلام
خود اتم هم داره
سلام
درمورد اینکه گفته شد ide بهتره من مخالفم شاید تنها ide برای فرد مبتدی که دستش راه نیوفتاده خوب باشه این ابزار ها چون خیلی سنگین اند اون موقع که تازه راه افتادی و دستت سرعت گرفته مجبوری صبر کنی  تا phpstorm بالا بیاد! من عاشق سابلایم هستم و خواهم بود چون سرعت خیلی بالایی داره اتم از سابلایم سنگین تره ولی نه در اون حد و ابزار هاش بیشتره من بشخصه با هر دو کد می نویسم و هر جایی که نیاز باشه snippet مینوسم تا سرعتم بره بالا بعد چند سال نزدیک هزار تا snippet دارم که وبعضی وقت ها میشینم میبینم اوه چقدر کد های خوبی بودن اون موقع اومدن به ذهنم الان فرموش کردم

این هم نظریه ولی فقط کافیه یکم ادم شلخته ای باشید D: اون موقع می بینید که چجوری اتم نابودتون می کنه یا اگه قرار باشه از کلاس ها و توابع بقیه استفاده کنید
حالا نظر نظره تا شب می تونیم من و شما بشینیم نظر هم دیگه رو نقد کنیم D:

پس بهتره بگم اگه با اتم یا هر ادیتور دیگه ای راحتید موفق باشید :)
منم با ide راحتم D:
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #25 : 06 خرداد 1396، 06:38 ق‌ظ »
اون بالا که گفتم "من مخالفم" ، حالا نمی دونم شما چرا میخوایی تا شب بشینی "نظر من" رو نقد کنی. بحث اصلی من که سابلایمه ولی دیگه خودت جواب خودتو دادی
نقل‌قول
این هم نظریه ولی فقط کافیه یکم ادم شلخته ای باشید D: اون موقع می بینید که چجوری اتم نابودتون می کنه
الان به فرض شما با ide یه برنامه ای رو شلخته نوشتی و خودت سر در آوردی ، اون یکی برنامه نویس ها میخوان چطوری سر دربیارن! اصلا خودت هم بعد یه سال سر در نمیاری چی نوشتی! پس بهتره اول روش استاندارد نوشتن یک پروژه رو یاد گرفت! از اسم پوشه گرفته تا الی آخر.
در کل هیچ فرقی بین این و اون نیس بلکه سلیقه ها فرق دارن. کسی هم که مبتدیه و تازه میخواد انتخاب کنه از نظر من که یه تجربیاتی دارم هیچ فرقی نمیکنه ، نمی گم ide بد هست ولی اگه بری داکیومنت های یه  ادیتور خوب مثل سابلایم رو بخونی میبینی کلی قابلیت داره که بعد ۵ سال کار باهاش هم نمی تونستی پیدا شون کنی و همونا میتونه کافی باشه.

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #26 : 06 خرداد 1396، 02:13 ب‌ظ »
من مدتیه از VSCode استفاده می‌کنم و راضیم ازش.

ویم خودش خامه(یعنی خام هست!)، باید خودتون زحمت پختنش رو بکشید یا از یک توزیع آماده‌ی ویم استفاده بکنید(اصلا وجود داره؟)
من از The Ultimate vimrc نسخه Awesome استفاده می‌کنم.
بله به این میگن گوشت پخته‌ی آماده‌ی هضم!
بعضیا پخت گوشت رو ترجیح میدن(مثل رسول) و البته مهارت و حوصله و وقتش رو هم دارن، بعضیا هم گوشت آماده رو ترجیح میدن و خودشون فقط میخوان بخورن، ولی خب اندکی آشپزی هم بلد باشیم خوبه :)
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #27 : 30 امرداد 1396، 03:50 ق‌ظ »
داشتم پست های گذشته خودم رو نگاه می کردم. یهو رسیدم به این پست،دیدم هم خودم هم بقیه کاربرها اصلا فراموشش کردیم.

داشتیم پلاگین های ATom رو می گفتیم .

خوب من خودم که الان دارم از vim استفاده میکنم ولی دوستان اگه پلاگین خوبی میشناسید بگید بقیه هم استفاده کنن.

مثلا من برای این ویرایشگر پلاگینی برای اجرای کد ها پیدا نکردم اگه شما میشناسید معرفی کنید.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #28 : 30 امرداد 1396، 06:36 ق‌ظ »
من فقط نگران این قسمتش هستم.

https://en.wikipedia.org/wiki/Atom_(text_editor)#Privacy

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #29 : 30 امرداد 1396، 12:23 ب‌ظ »
من فقط نگران این قسمتش هستم.

https://en.wikipedia.org/wiki/Atom_(text_editor)#Privacy
خوب شما این رو. می دونید و با این حال فال Deb یا rpm رو دانلود می کنید؟
پیشنهاد من دانلود سورس نرم افزار و اصلاح و بعد از اون نصب هست اوه مشکل دارید و باز هم این ویرایشگر رو دوست دارید.
در غیر این صورت ویرایشگرهای دگری هستند که به شما کمک کنند.
در مورد یک نرم افزار آزاد نمیشه این طوری تصمیم گرفت.
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1396، 03:36 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).