من به سابلایم رای دادم سرعت کدنویسی رو افزایش میده
دیباگ کردن به نظر من اصلا نباید معیار باشه برای انتخاب. دیگه وقتی کد رو بزنی می تونی نتیجه شوببینی دیگه! بارها شده من میدونم فلان کد کاملا درسته ولی دیباگر ارور میده!
پشتیبانی از زبان فارسی بازم مهم نیس البته بگم هیچ کدوم از نرم افزار های بالا پشتبانی ندارن بلکه صرفا میتونن خوب نمایش بدن! مثلا اگه ببینی املای یه کلمه رو غلط نوشتی دردسر برای عوض کردن اون کاراکتر شروع میشه چون از چپ به راست ویرایش میشه کرد ولی در سابلایم درسته برعکس مینویسه اما اگه چشمت عادت کنه فرقی نمیکنه واست. یکی هم اینکه تا جایی که من دیدم اصلا از زبان فارسی استفاده نمیشه بلکه بخش هایی فقط فارسی می نویسیم که زیاد مهم نیستن
همشون راحتی در مورد افزودن تم و ... دارن ولی تاجایی که میدونم تعداد پلاگین های سابلایم از بقیه بیشتره
سابلایمی که گفتم اوپن سورس نیست.
در کل انتخاب ادیتور بستگی به راحتی شما داره و نمیشه به نظر دیگران امید بست. مثلا من خیلی از برنامه نویس های بزرگ رو میشناسم از سابلایم استفاده می کنن ولی خیلی ها هم از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنن. اتم هم کار کردم اونم خوبه. براکتس هم کار کردم بد نیست سرعت کد نویسی منو میاره پایین و مشکلاتی هم داره.
Brackets
نه تنها پشتیبانی کامل از زبان فارسی رو داره بلکه حتی افزونه های فارسی و منوی فارسی رو هم داره.
تاجای که من میدونم اتم هم همین طوره و زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه فقط منو فارسی نداره افزونه هاشم 80 درصد همون افزونه های سابلایم و آزاد و اپن سورس هم هست.
پشتیبانی فارسی به معنی منو ی فارسی یا نمایش نیست بالا هم گفتم میتونن خوب نمایش بدن و در ویرایش مشکل دارن. من با ویژوال کار نکردم ولی اون گیف که دوستمون ارسال کرد فکر کنم نشون میده که ویژوال پشتیبانی فارسی داره. برای سابلایم سه هم قرار بود پشتیبانی فارسی بیاد ولی نیومد شاید در ورژن های جدید تر بیاد
در ادامه هم گفتم که پشتیبانی فارسی برای خود من معنای خاصی نداره چون بجز بخش هایی که ویرایش نخواهند شد و جز برنامه نویسی نیستند و تنها در ظاهر نشون داده میشن دیگه کاربردی نداره حتی اگه بخوایی یه برنامه ی درست و حسابی بنویسی میان اونو به انگلیسی می نویسن و یه فایل ترجمه براش میسازن تا اگه خواست یکی نرم افزار رو ترجمه کنه نیاد کل سورس رو چک کنه ببینه چیزی از قلم افتاده یا نه میاد اون فایل ترجمه رو عوضش میکنه پس اصولی اینکه در سورس نرم افزار ما فارسی ننویسیم پس نمیشه گفت پشتیبانی فارسی مزیته.
در مورد براکتس هم گفتم سرعت کد نویسی رو پایین میاره و به سبکی سابلایم نیس.
در مورد متن باز بودن هم خودم گفتم سابلایم پولیه و باید سریال بخری و به نظرم یه نرم افزار به خوبی سابلایم ارزشش رو داره و این تنها بدیشه. اما خوبی سابلایم هم اینکه میتونی شخصی سازیش کنی و امکانات اضافه ای که نیاز نداری رو بهت تحمیل نمیکنه
اتم هم کلا بد نیس یه تجربه ی تازه اس در میحیطی تازه.
انتخاب ادیتور یه تصمیم شخصیه و نمیشه گفت فلان چیز بده میشه گفت من فلان چیز رو دوست ندارم چون سلیقه ها فرق میکنه و نیاز ها هم که به کل فرق دارن من بخوام پایتون بنویسم بازم با سابلایم راحت ترم ولی ممکنه یکی بگه نه pycharm بهتره من بخوام جاوا کار کنم بازم سابلایم رو انتخاب می کنم ولی میدونم این مورد دیگه pycharm به درد نمیخوره و شاید یکی بگه netbeans خوبه.