انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

از کدام‌ ویرایشگر رضایت بیشتری دارید؟

ATOM
21 (18.6%)
MS Visual Studio Cod
23 (20.4%)
Sublime text 3
12 (10.6%)
Brackets
3 (2.7%)
Vim
33 (29.2%)
gedit
10 (8.8%)
emacs
5 (4.4%)
هیچ کدام از نرم افزار دگری استفاده می کنم که در نظرات دلایلم را گفته‌ام.
4 (3.5%)
Light Table
0 (0%)
Kate
2 (1.8%)

مجموع آرای اعضا: 113

نویسنده موضوع: نظر سنجی برای انتخاب بهترین ویرایشگر متن ، وب نویسی و کدنویسی آزاد.  (دفعات بازدید: 18628 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
به نام خدا
سلام دوستان بازهم من علی کاربر تازه وارد و دوست دار یاد گیری هستم با یه پست و نظر سنجیه دیگه.
دوستان لطفا در نظر سنجی شرکت کنید .
*نکته
معیار های انتخاب:
1-قدرت در سرعت بخشیدن به کد نویسی و اجرا و دیباگ.
2-پشتیبانی از زبان شیرین فارسی.
3-راحتی در افزودن پلاگین و تم و انعطاف پزیری.
4 - آزاد و متن باز بودن.
5- چند سکویی بودن.

دوستان در نظر داشته باشید من تمام IDE ها رو‌ نمیشناسم اگر فکر می کنید جای نرم افزاری خالیه بگید تا به نظر سنجی اضافش کنم.
ممنون از همه.
« آخرین ویرایش: 03 خرداد 1396، 11:55 ب‌ظ توسط ALi.pAkrohk »
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
من به سابلایم رای دادم سرعت کدنویسی رو افزایش میده
دیباگ کردن به نظر من اصلا نباید معیار باشه برای انتخاب. دیگه وقتی کد رو بزنی می تونی نتیجه شوببینی دیگه! بارها شده من میدونم فلان کد کاملا درسته ولی دیباگر ارور میده!

پشتیبانی از زبان فارسی بازم مهم نیس البته بگم هیچ کدوم از نرم افزار های بالا پشتبانی ندارن بلکه صرفا میتونن خوب نمایش بدن! مثلا اگه ببینی املای یه کلمه رو غلط نوشتی دردسر برای عوض کردن اون کاراکتر شروع میشه چون از چپ به راست ویرایش میشه کرد ولی در سابلایم درسته برعکس مینویسه اما اگه چشمت عادت کنه فرقی نمیکنه واست. یکی هم اینکه تا جایی که من دیدم اصلا از زبان فارسی استفاده نمیشه بلکه بخش هایی فقط فارسی می نویسیم که زیاد مهم نیستن

همشون راحتی در مورد افزودن تم و ... دارن ولی تاجایی که میدونم تعداد پلاگین های سابلایم از بقیه بیشتره

سابلایمی که گفتم اوپن سورس نیست.

در کل انتخاب ادیتور بستگی به راحتی شما داره و نمیشه به نظر دیگران امید بست. مثلا من خیلی از برنامه نویس های بزرگ رو میشناسم از سابلایم استفاده می کنن ولی خیلی ها هم از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنن. اتم هم کار کردم اونم خوبه. براکتس هم کار کردم بد نیست سرعت کد نویسی منو میاره پایین و مشکلاتی هم داره.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
من به خاطر اینکه پشتیبانی از زبان فارسی در vscode خوبه، به همین خاطر به اون رأی دادم. مثلاً اگر شما یک متن فارسی رو بین کدهاتون بنویسید بعداً می‌تونید با دوبار کلیک کردن بر روی اون ویرایشش کنید. فکر کنم brackets هم همین قابلیت رو داشته باشه.
یک جایی خوندم که atom در آینده قراره از ace نسخه ۵ استفاده کنه و زمانی که از اون پشتیبانی کرد احتمالاً قابلیت ویرایش درست زبان فارسی هم به اون اضافه خواهد شد.

آزمایش پشتیبانی از ویرایش زبان فارسی در visual studio code:

نکته: فعلاً یک باگ در زمانی که از علامت <> یا >< استفاده می‌کنید داره و آن هم این هستش که آخرین کلمه (از نوع زبان‌های راست به چپ) از متن مورد نظر شما رو در <> یا >< درست انتخاب می‌کنه اما انتخابگر رو اشتباه نشان میده.
« آخرین ویرایش: 04 خرداد 1396، 03:58 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
دیباگ کردن به نظر من اصلا نباید معیار باشه برای انتخاب. دیگه وقتی کد رو بزنی می تونی نتیجه شوببینی دیگه! بارها شده من میدونم فلان کد کاملا درسته ولی دیباگر ارور میده!

پشتیبانی از زبان فارسی بازم مهم نیس البته بگم هیچ کدوم از نرم افزار های بالا پشتبانی ندارن بلکه صرفا میتونن خوب نمایش بدن! مثلا اگه ببینی املای یه کلمه رو غلط نوشتی دردسر برای عوض کردن اون کاراکتر شروع میشه چون از چپ به راست ویرایش میشه کرد ولی در سابلایم درسته برعکس مینویسه اما اگه چشمت عادت کنه فرقی نمیکنه واست. یکی هم اینکه تا جایی که من دیدم اصلا از زبان فارسی استفاده نمیشه بلکه بخش هایی فقط فارسی می نویسیم که زیاد مهم نیستن

همشون راحتی در مورد افزودن تم و ... دارن ولی تاجایی که میدونم تعداد پلاگین های سابلایم از بقیه بیشتره

در کل انتخاب ادیتور بستگی به راحتی شما داره و نمیشه به نظر دیگران امید بست. مثلا من خیلی از برنامه نویس های بزرگ رو میشناسم از سابلایم استفاده می کنن ولی خیلی ها هم از یه نرم افزار دیگه استفاده می کنن. اتم هم کار کردم اونم خوبه. براکتس هم کار کردم بد نیست سرعت کد نویسی منو میاره پایین و مشکلاتی هم داره.
Brackets
نه تنها پشتیبانی کامل از زبان فارسی رو داره بلکه حتی افزونه های فارسی و منوی فارسی رو هم داره.
تاجای که من میدونم اتم هم همین طوره و زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه فقط منو فارسی نداره افزونه هاشم 80 درصد همون افزونه های سابلایم و آزاد و اپن سورس هم هست.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
دوستان رای وایم هم زیاده قابلیت ها و معیار انتخابتون رو بگید خوب
نکته : این پست برای انتخاب یک ide نیست این پست صرفا یه علاقه شخصی برای دانستن محبوب ترین از نگاه کاربران است من خودم از ATOM و sublime text استفاده می کنم.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
به نظر من gedit رو هم اضافه کن.چون هم قدرتمنده,هم فارسی رو پشتیبانی میکنه,هم قابلیت نصب پلاگین داره و هم متن بازه :)

لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce

Brackets
نه تنها پشتیبانی کامل از زبان فارسی رو داره بلکه حتی افزونه های فارسی و منوی فارسی رو هم داره.
تاجای که من میدونم اتم هم همین طوره و زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه فقط منو فارسی نداره افزونه هاشم 80 درصد همون افزونه های سابلایم و آزاد و اپن سورس هم هست.
پشتیبانی فارسی به معنی منو ی فارسی یا نمایش نیست بالا هم گفتم میتونن خوب نمایش بدن و در ویرایش مشکل دارن. من با ویژوال کار نکردم ولی اون گیف که دوستمون ارسال کرد فکر کنم نشون میده که ویژوال پشتیبانی فارسی داره. برای سابلایم سه هم قرار بود پشتیبانی فارسی بیاد ولی نیومد شاید در ورژن های جدید تر بیاد
در ادامه هم گفتم که پشتیبانی فارسی برای خود من معنای خاصی نداره چون بجز بخش هایی که ویرایش نخواهند شد و جز برنامه نویسی نیستند و تنها در ظاهر نشون داده میشن دیگه کاربردی نداره حتی اگه بخوایی یه برنامه ی درست و حسابی بنویسی میان اونو به انگلیسی می نویسن و یه فایل ترجمه براش میسازن تا اگه خواست یکی نرم افزار رو ترجمه کنه نیاد کل سورس رو چک کنه ببینه چیزی از قلم افتاده یا نه میاد اون فایل ترجمه رو عوضش میکنه پس اصولی اینکه در سورس نرم افزار ما فارسی ننویسیم پس نمیشه گفت پشتیبانی فارسی مزیته.
در مورد براکتس هم گفتم سرعت کد نویسی رو پایین میاره و به سبکی سابلایم نیس.
در مورد متن باز بودن هم خودم گفتم سابلایم پولیه و باید سریال بخری و به نظرم یه نرم افزار به خوبی سابلایم ارزشش رو داره و این تنها بدیشه. اما خوبی سابلایم هم اینکه میتونی شخصی سازیش کنی و امکانات اضافه ای که نیاز نداری رو بهت تحمیل نمیکنه
 اتم هم کلا بد نیس یه تجربه ی تازه اس در میحیطی تازه.
انتخاب ادیتور یه تصمیم شخصیه و نمیشه گفت فلان چیز بده میشه گفت من فلان چیز رو دوست ندارم چون سلیقه ها فرق میکنه و نیاز ها هم که به کل فرق دارن من بخوام پایتون بنویسم بازم با سابلایم راحت ترم ولی ممکنه یکی بگه نه pycharm بهتره من بخوام جاوا کار کنم بازم سابلایم رو انتخاب می کنم ولی میدونم این مورد دیگه pycharm به درد نمیخوره و شاید یکی بگه netbeans خوبه.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS

Brackets
پشتیبانی فارسی به معنی منو ی فارسی یا نمایش نیست بالا هم گفتم میتونن خوب نمایش بدن و در ویرایش مشکل دارن. من با ویژوال کار نکردم ولی اون گیف که دوستمون ارسال کرد فکر کنم نشون میده که ویژوال پشتیبانی فارسی داره. برای سابلایم سه هم قرار بود پشتیبانی فارسی بیاد ولی نیومد شاید در ورژن های جدید تر بیاد
در ادامه هم گفتم که پشتیبانی فارسی برای خود من معنای خاصی نداره چون بجز بخش هایی که ویرایش نخواهند شد و جز برنامه نویسی نیستند و تنها در ظاهر نشون داده میشن دیگه کاربردی نداره حتی اگه بخوایی یه برنامه ی درست و حسابی بنویسی میان اونو به انگلیسی می نویسن و یه فایل ترجمه براش میسازن تا اگه خواست یکی نرم افزار رو ترجمه کنه نیاد کل سورس رو چک کنه ببینه چیزی از قلم افتاده یا نه میاد اون فایل ترجمه رو عوضش میکنه پس اصولی اینکه در سورس نرم افزار ما فارسی ننویسیم پس نمیشه گفت پشتیبانی فارسی مزیته.
در مورد براکتس هم گفتم سرعت کد نویسی رو پایین میاره و به سبکی سابلایم نیس.
در مورد متن باز بودن هم خودم گفتم سابلایم پولیه و باید سریال بخری و به نظرم یه نرم افزار به خوبی سابلایم ارزشش رو داره و این تنها بدیشه. اما خوبی سابلایم هم اینکه میتونی شخصی سازیش کنی و امکانات اضافه ای که نیاز نداری رو بهت تحمیل نمیکنه
 اتم هم کلا بد نیس یه تجربه ی تازه اس در میحیطی تازه.
انتخاب ادیتور یه تصمیم شخصیه و نمیشه گفت فلان چیز بده میشه گفت من فلان چیز رو دوست ندارم چون سلیقه ها فرق میکنه و نیاز ها هم که به کل فرق دارن من بخوام پایتون بنویسم بازم با سابلایم راحت ترم ولی ممکنه یکی بگه نه pycharm بهتره من بخوام جاوا کار کنم بازم سابلایم رو انتخاب می کنم ولی میدونم این مورد دیگه pycharm به درد نمیخوره و شاید یکی بگه netbeans خوبه.
دوست عزیز ممنون از نظرت بعله منم نوشتم حدف این نیست که بهترین انتخاب بشه حدف اینه بدونیم جامعه ما از جی بیشتر خوشش میاد که تا الان بیشتر به vim و بعد از اون ATom رای دادن در مورد براکتس هم بگم بیشتر برای وب نویسی مناسبه بعله حرف شما درسته
ولی افزونه برا همین وقتاست.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
سلام
من به خاطر اینکه پشتیبانی از زبان فارسی در vscode خوبه، به همین خاطر به اون رأی دادم. مثلاً اگر شما یک متن فارسی رو بین کدهاتون بنویسید بعداً می‌تونید با دوبار کلیک کردن بر روی اون ویرایشش کنید. فکر کنم brackets هم همین قابلیت رو داشته باشه.
البته یک جایی خوندم که atom در آینده قراره از ace نسخه ۵ استفاده کنه و زمانی که از اون پشتیبانی کرد احتمالاً قابلیت ویرایش درست زبان فارسی هم به اون اضافه خواهد شد.

فکر نمیکنم ویم انقدر خوب از زبان فارسی پشتیبانی بکنه، اما سرعت ویژوال استودیو کد به اندازه‌ی ویم هست؟
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
سلام
البته یک جایی خوندم که atom در آینده قراره از ace نسخه ۵ استفاده کنه و زمانی که از اون پشتیبانی کرد احتمالاً قابلیت ویرایش درست زبان فارسی هم به اون اضافه خواهد شد.

فکر نمیکنم ویم انقدر خوب از زبان فارسی پشتیبانی بکنه، اما سرعت ویژوال استودیو کد به اندازه‌ی ویم هست؟
vim کاملا بازه و تقریبا خودت همه چیشو کنار هم میزاری و یه ide می سازی طبق چیزی که لازم داری ولی vs cod این شکلی نیست و هر زبانی رو که استفاده کنی خودش چنتا پلاکین بت معرفی می کنه.
البته میشه پلاگین نصب کرد ولی هیچ وقت توی شخصی سازی vim نمیشه.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین احمد حقیقی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 229
  • MrRolling
دوستان رای وایم هم زیاده قابلیت ها و معیار انتخابتون رو بگید خوب
نکته : این پست برای انتخاب یک ide نیست این پست صرفا یه علاقه شخصی برای دانستن محبوب ترین از نگاه کاربران است من خودم از ATOM و sublime text استفاده می کنم.

آزادی (در مقایسه با ساب لایم که فرمودید)
شخصی‌سازی عالی و بیشماری پلاگین‌ها
سرعت اجرا و کار (مخصوصا تو کار با فایل‌های بزرگ)
من خیلی اوقات رو سرور‌ها کار می‌کنم، لذا تحت ترمینال بودن ویرایشگر برام خیلی همه
اما دلیلی که بین emacs و vim اومدم سراغ vim، دلیل فنی خاصی ندارم، فقط فقط عادت (و وجود vi روی تقریبا تمامی توزیع‌های رایج)
“Open source is a development methodology; free software is a social movement”

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
همهٔ این معیارهایی که گفتی، در بهترین شکلش توی vim هست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
بعد از 5 سال تایپ کردن در سیستم عامل گنو (چه برای کُد، چه متن و ...) می‌تونم بگم فقط Vim.  :)

خیلی از ادیتورها و IDE هارو تست کردم. ولی هیچ‌کدوم اندازه‌ی Vim، قدرت، سرعت، انعطاف پذیری، آزادی و ... رو نداره. Emacs هم به عنوان یه چالش خوب بعد از Vim، گزینه‌ی خوبیه.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
با اینکه از مایکروسافت متنفرم، ولی به نظر من VSCode مناسبه. هم برای کارای وب ازش استفاده میکنم، هم برای ++C، و عالی جواب میده. البته میتونید راه مازوخیستی هم پیش برید و از Vim یا Emacs استفاده کنید، ولی خب یه روز از وقتتون رو باید بذارید کنار تا کانفیگ کنید اینارو. برای Vim باید VimL یاد بگیرید، برا Emacs هم Emacs Lisp، ولی کی حوصله این دردسرارو داره.  :D
..::Borderliner::..