0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بنظر میرسه که یه باگ توی گلدندیکت باشه. برو توی https://github.com/goldendict/goldendict بخش Issues گزارش بده، ببین توسعه دهنده اصلی چی میگه.
با روت باز کردم مشکل نداره! تعجبم چرا همون اول کار این کارو نکردم!!!!!
نقلقول از: kiarash_mardani در 13 خرداد 1396، 01:12 قظبا روت باز کردم مشکل نداره! تعجبم چرا همون اول کار این کارو نکردم!!!!!نباید با روت برنامههای گرافیکی رو اجرا کنی، از لحاظ امنیتی کار درستی نیست. در ضمن برنامه گلدندیکت چرا باید دسترسی ریشه نیاز داشته باشه. ببین مشکل از چی بوده و مشکل رو حل کن.
برنامه goldendict رو چجوری نصب کردی؟ از طریق مخزنهای خود اوبونتو نصب کردی؟
نقلقول از: سلمان م. در 13 خرداد 1396، 04:47 بظبرنامه goldendict رو چجوری نصب کردی؟ از طریق مخزنهای خود اوبونتو نصب کردی؟آره از مخزن نصب کردم. البته یه بار قبلش از Ubuntu Software دانلود کرده بودم. حذف کردم از مخزن نصب کردم...
نقلقول از: kiarash_mardani در 13 خرداد 1396، 06:00 بظنقلقول از: سلمان م. در 13 خرداد 1396، 04:47 بظبرنامه goldendict رو چجوری نصب کردی؟ از طریق مخزنهای خود اوبونتو نصب کردی؟آره از مخزن نصب کردم. البته یه بار قبلش از Ubuntu Software دانلود کرده بودم. حذف کردم از مخزن نصب کردم...اون دیکشنری که بهش معرفی کردی، کجا هست؟ بدون دیکشنریها بازهم مشکل داره؟