[size=14ptدرضمن wget دانلود منیجر به حساب نمی آید
من هر چقدر که فکر کردم ، نتونستم یک تعریف دقیق برای دانلود منیجر پیدا کنم و نمی تونم بگم چقدر امکانات داشته باشیم میتونیم بگیم که wget دانلود منیجر هست یا نه.
Can resume aborted downloads, using REST and RANGE
Can use filename wild cards and recursively mirror directories
NLS-based message files for many different languages
Optionally converts absolute links in downloaded documents to relative, so that downloaded documents may link to each other locally
Runs on most UNIX-like operating systems as well as Microsoft Windows
Supports HTTP proxies
Supports HTTP cookies
Supports persistent HTTP connections
Unattended / background operation
Uses local file timestamps to determine whether documents need to be re-downloaded when mirroring
اینا بخشی از امکانات wget هست که در سایت gnu اومده. (و خیلی هاشو هم ننوشتن)
همچنین در وبلاگ suse پستی پیدا شد که این عنوان رو داشت:
Use Wget as Your Linux Download Manager
wget قابلیت دانلود با چند کانکشن (که با وضعیت سرعت اینترنت ما ضروری است) را ندارد
من سرعت ام در دانلود با idm و پرسپولیس و پلاگین downthemalll و aria2 و wget هیچ فرقی ندارن و همگی اعدادی بین 420 تا 450 رو نشون میدن. همچنین قابلیت چند کانکشن ، گاهی موجب خراب شدن اون فایل دانلودی میشه و دردسر دانلود کردن مجدد رو داره ولی تا به حال با wget به چنین مشکلی بر نخوردم.
پرسپولیس که برا Aria 2 هست چه ربطی به Wget داره؟
متاسفانه ادبیات نوشتاری من با توانایی خواندن شما مطابقت نداره و متاسفانه در چند تاپیک گذشته هم ، شما متوجه گفته ی من نشدید ، این مشکل از کجاست ، نمیدونم. در این موارد من توصیه می کنم یک بار دیگه
با دقت بخونید.
۱ - اگر هم گرافیکی میخواید بهترین همون wget هست
۲ - wget از کی گرافیکی شده؟
۳ - احتمالا منظوراش پرسپولیس بوده
زیرا که wget گرافیکی نیست! و پرسپولیس گرافیکی است! و احتمال اینکه (در جمله احتمالا اومده!) کاربر برای لحظه ای دچار خطا بشه و اشتباها به جای پرسپولیس ، wget بنویسه ، هست. و هیچ جای این جمله نمیشه به ارتباط wget و پرسپولیس و نفی ارتباط aria2 و پرسپولیس پی برد!