انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرگذشت یونیتی  (دفعات بازدید: 4052 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • When you get online,My fingers are stuttering
سرگذشت یونیتی
« : 11 خرداد 1396، 09:30 ق‌ظ »
سلام

میخواستم بدونم سرگذشت یونیتی چی میشه؟ :( :(
من واقعا یونیتی رو دوست دارم...

با unity / gnome-shell / xfce کار کردم
ولی بیشتر با یونیتی کار کردم و به نظرم از بقیه بهتره :P

۱-همه جا گفته میشه تو lts بعدی یونیتی پیشفرض نیست. اما نمیگن ماها که یونیتی نصب داریم چی میشه!!!
مثلا من که یونیتی استفاده میکنم اگر آپدیت کنم گنوم هم نصب میشه کنار یونیتی؟ یا باید از اول ubuntu gnome نصب کنم؟

۲-به نظرتون بهتره پای چیزی که باهاش راحتیم بمونیم یا از سیاست های کنونیکال پیروی کنیم و بریم به سمت گنوم؟

۳- و در آخر باید بپرسم به نظرتون از همین الآن اوبونتو گنوم نصب کنم؟ یا تا اومدن ۱۸٫۰۴ صبر کنم؟

ّ«از همه عذر میخوام که ممکنه جای درستی مطرح نکرده باشم...» :oops: :oops:
چون یجور درخواست راهنمایی بود و صحبت در مورد خود دسکتاپ ها نیست اینجا مطرح کردم.
When you get online,My fingers are stuttering
گروه کاربران لینوکس تهران" title="گروه کاربران لینوکس تهران

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : سرگذشت یونیتی
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1396، 05:23 ب‌ظ »
۱. اگه با یونیتی راحتی، می‌تونی از اوبونتو ۱۶.۰۴ استفاده کنی. این نسخه از یونیتی تا تاریخ ۲۰۲۱ توسط کنونیکال پشتیبانی میشه. تا چهار سال دیگه، ببین چه اتفاقی براش میوفته.

۲. ازهرچی که دوست داری استفاده کن. گنو/لینوکس برای این ایجاد شده که کاربر کنترل رو *در صورت نیاز* بتونه به دست بگیره و نه اینکه پیرو شرکت‌ها باشه.

۳. من از گنوم خیلی راضی هستم و کار باهاش برام خیلی راحت هست.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #2 : 11 خرداد 1396، 07:40 ب‌ظ »
میشه یکم به فکر ما تازه کارها هم باشید؟ :)

گنوم چیه؟ یونیتی چیه؟ اصلا چه ارتبباطی به اوبونتو دارند

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1396، 09:14 ب‌ظ »
سرگذشت یونیتی که مشخصه ...
سرنوشتش هم که گفتن چی میشه.

اینم
برای وضوح بیشتر.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 11 خرداد 1396، 10:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
میخواستم بدونم سرگذشت یونیتی چی میشه؟ :( :(
یونیتی از همون اولش هم یه شل گرافیکی برای گنوم بود.
میزکار گنوم 3 دو شل معروف داره. گنوم‌شل و یونیتی
شما وقتی یونیتی داری، انگار همون گنوم رو داری. با تمام قابلیت های گنوم. فقط پوسته‌ی گرافیکی‌ای که باهاش کار می کردی، اسمش یونیتی بوده که فقط از لحاظ ظاهری با پوسته‌ی رسمی گنوم (گنوم‌شل) فرق می‌کرده.

یکی از دلایلی که من کلا محیط گرافیکی پر زرق و برق و ... رو کنار گذاشتم، اینه که دوست ندارم وابسته بشم به چیزی که یه مدت دیگه ممکنه از بین بره. خودم رو جوری با گنو وفق می‌دم که با هرچیزی که نیازم رو برطرف کنه، کار کنم. فلان نرم افزار نشد، یه نرم افزار دیگه. به همین سادگی  :)

نقل‌قول
من واقعا یونیتی رو دوست دارم...

با unity / gnome-shell / xfce کار کردم
ولی بیشتر با یونیتی کار کردم و به نظرم از بقیه بهتره :P
من تقریبا تمام میزکارها و مدیرپنجره‌ها و ... رو تجربه کردم.
روی سیستم خودم، گنوم سریع‌تر از یونیتی بوده. با اومدن گنوم به اوبونتو به صورت پیش‌فرض، باعث میشه طیف بیشتری از سخت‌افزارها بتونن اوبونتو رو با تمام امکانات داشته باشن. هرچند گنوم‌شل هم در هر صورت سنگین و کُند هست ولی خب نسبت به یونیتی بهتره.

نقل‌قول
۱-همه جا گفته میشه تو lts بعدی یونیتی پیشفرض نیست. اما نمیگن ماها که یونیتی نصب داریم چی میشه!!!
دیگه apt خودش درستش می‌کنه. اگه یونیتی رو از مخازن بردارن، موقع آپگرید، یونیتی شما پاک میشه و جاش گنوم نصب میشه. ولی چون تنظیمات GTK و ... یکسانه، عملا فقط شلِ گرافیکی محیطت تغییرمیکنه نه نرم افزارهات.

نقل‌قول
مثلا من که یونیتی استفاده میکنم اگر آپدیت کنم گنوم هم نصب میشه کنار یونیتی؟ یا باید از اول ubuntu gnome نصب کنم؟
فکر نکنم دیگه با اومدن اوبونتو 18.04، اوبونتو گنوم به توسعه‌ش ادامه بده. احتمالاً Merge میشن و میشه همون اوبونتو

نقل‌قول
۲-به نظرتون بهتره پای چیزی که باهاش راحتیم بمونیم یا از سیاست های کنونیکال پیروی کنیم و بریم به سمت گنوم؟
فکر نکنم این تصمیم کنونیکال باشه. تصمیم تیم توسعه‌دهنده‌ی اوبونتو هست. درکل من با برخی سیاست های‌ تیم توسعه دهنده‌ی اوبونتو موافق نیستم ولی خب برای من که فرقی نمی‌کنه! چون من اصلاً میزکار ندارم.  :)

نقل‌قول
۳- و در آخر باید بپرسم به نظرتون از همین الآن اوبونتو گنوم نصب کنم؟ یا تا اومدن ۱۸٫۰۴ صبر کنم؟
قراره از 17.10 گنوم پیش‌فرض باشه. پس اگه Devel نصب کنی یا نسخه‌ی Daily Build رو نصب کنی، گنوم رو داری پیش‌فرض.
اوبونتو گنوم طبق تجربه‌ی من، خیلی جذاب نیست. چون تیم متقاوتی دارن. گنومی که تیم اوبونتو داره توسعه میده واقعا خوب شده و کیلومترها با نسخه‌ی اوبونتو گنوم فاصله داره. پیشنهاد میکنم گنومی که تیم اوبونتو داره توسعه میده رو نصب کن.

نقل‌قول
گنوم یه میزکاره. متشکل از یه سری ابزار و نرم افزار، پوسته‌ی گرافیکی، مدیرپنجره، فریم‌ورک GTK و ...
یونیتی یه پوسته‌ی گرافیکی برای میزکار گنوم هست.
اوبونتو به صورت پیشفرض یونیتی داره چون تیم اوبونتو مسئول توسعه‌ی این پوسته برای گنوم هست. از سال 2011
تا قبل از 2011 که هنوز گنوم 2 بود، اوبونتو از گنوم2 استفاده می کرد. بعد که گنوم 3 اومد، خیلیا از گنوم شل خوششون نیومد. برای همین تیم اوبونتو اومد یه شل گرافیکی مخصوص اوبونتو به اسم یونیتی توسعه داد و خب محبوبیت یونیتی هم خیلی بیشتر از گنوم‌شل شد.
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1396، 10:10 ب‌ظ توسط RAS00L »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 11 خرداد 1396، 11:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
یکی از دلایلی که من کلا محیط گرافیکی پر زرق و برق و ... رو کنار گذاشتم، اینه که دوست ندارم وابسته بشم به چیزی که یه مدت دیگه ممکنه از بین بره. خودم رو جوری با گنو وفق می‌دم که با هرچیزی که نیازم رو برطرف کنه، کار کنم. فلان نرم افزار نشد، یه نرم افزار دیگه.به همین سادگی  :)
من با گنوم شل مشکلی ندارم :( فقط یونیتی رو بیشتر دوست دارم

نقل‌قول
اوبونتو رو با تمام امکانات داشته باشن. هرچند گنوم‌شل هم در هر صورت سنگین و کُند هست ولی خب نسبت به یونیتی بهتره.
یعنی باعث میشه طرفدارای اوبونتو بیشتر بشن؟ :o

نقل‌قول
اگه یونیتی رو از مخازن بردارن، موقع آپگرید، یونیتی شما پاک میشه و جاش گنوم نصب میشه.
تا جایی که اطلاع دارم از مخارن بر نمیدارن. فقط پیشفرض نیست و آپدیت نمیشه

نقل‌قول
گنومی که تیم اوبونتو داره توسعه میده واقعا خوب شده و کیلومترها با نسخه‌ی اوبونتو گنوم فاصله داره. پیشنهاد میکنم گنومی که تیم اوبونتو داره توسعه میده رو نصب کن.
پس نسبت به اوبونتو گنوم خیلی تغییر میکنه \\:D/ \\:D/

نقل‌قول

https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D9%85%DB%8C%D8%B2%DA%A9%D8%A7%D8%B1

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 11 خرداد 1396، 11:31 ب‌ظ »

ubuntu-meta (1.384) artful; urgency=medium

* Refreshed dependencies
  * Added gnome-control-center to desktop
  * Added gnome-settings-daemon to desktop
  * Added gnome-shell to desktop

-- Didier Roche <didrocks@ubuntu.com>  Thu, 01 Jun 2017 18:41:16 +0200

ubuntu-meta (1.383) artful; urgency=medium

* Remove Unity & associated component to remplace it with Gnome Shell
    (LP: #1694991).
  * Refreshed dependencies
  * Removed notify-osd from desktop
  * Removed overlay-scrollbar-gtk2 from desktop-recommends
  * Removed unity from desktop [amd64 arm64 armhf i386 ppc64el]
  * Removed unity-control-center from desktop [amd64 arm64 armhf i386
    ppc64el]
  * Removed unity-settings-daemon from desktop
  Bye bye Unity, it has been a long and fun ride: from the Unity0 in
  vala+mutter for Ubuntu Netbook Edition, to Unity1 becoming Unity7
  with the compiz C++ rewrite and Nux additions. We had our load of fun,
  joy, sadness, crazyness… without forgetting crashes as well!
  Remember those shaders, those overlay scrollbars, those window stack issues,
  those 5am releases? And synchronizing you with the Unity2D team!
  Thanks to everyone involved, all those still here, those who left.

-- Didier Roche <didrocks@ubuntu.com>  Thu, 01 Jun 2017 15:43:44 +0200

خب! خط سوم تا ششم رو بخون! همون‌طور که گفتم، پیش‌نیازها اتوماتیک درست میشن و سیستم با آپگرید شدن، یونیتی رو حذف می‌کنه و گنوم‌شل جایگزین میشه.
امروز بسته‌ی ubuntu-mininal دوتا آپدیت مهم گرفته. اولیش در ساعت 15:43 (حالا به وقت ما یا به وقت UTC نمیدونم!) که کلا یونیتی رو کن فیکون کرد! البته من اوبونتو 17.10 دارم که این آپدیت هارو گرفته. نسخه‌‌ی 16.04 یا 17.04، این آپدیت رو نمیگیرن فعلا. (نسخه‌ی artful که میشه 17.10، این آپدیت رو برای بسته‌ی ubuntu-mininal گرفته). دومیش هم در ساعت 18:41 (که خب من ساعت 11 که سیستم آپدیت شد، پیامش رو گرفتم - چون سیستمم ساعتی یک بار مخازن رو آپدیت می‌کنه و تا ساعت 10 چنین آپدیتی نبود - دیگه احتمالا بین ساعت 10 و 11 این آپدیت اومده - برای همین گفتم احتمالا ساعتی که میگه براساس Tehran نباشه) که بسته‌های گنوم رو اضافه کرده.  :)

نقل‌قول
یعنی باعث میشه طرفدارای اوبونتو بیشتر بشن؟ :o
قطعاً!
یونیتی همون‌طور که یه سری طرفدار پر و پاقرص داره. یه سری هم هستن که کلا متنفرن از یونیتی. با گنوم‌شل، این دو گروه متحد میشن و به نفع جامعه‌س.

نقل‌قول
تا جایی که اطلاع دارم از مخارن بر نمیدارن. فقط پیشفرض نیست و آپدیت نمیشه
خروجی‌ای که توی تگ کد گذاشتم رو بخون. بسته‌های یونیتی کم کم دارن حذف میشن.

نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 خرداد 1396، 11:37 ب‌ظ »

ubuntu-meta (1.384) artful; urgency=medium

* Refreshed dependencies
  * Added gnome-control-center to desktop
  * Added gnome-settings-daemon to desktop
  * Added gnome-shell to desktop

-- Didier Roche <didrocks@ubuntu.com>  Thu, 01 Jun 2017 18:41:16 +0200

ubuntu-meta (1.383) artful; urgency=medium

* Remove Unity & associated component to remplace it with Gnome Shell
    (LP: #1694991).
  * Refreshed dependencies
  * Removed notify-osd from desktop
  * Removed overlay-scrollbar-gtk2 from desktop-recommends
  * Removed unity from desktop [amd64 arm64 armhf i386 ppc64el]
  * Removed unity-control-center from desktop [amd64 arm64 armhf i386
    ppc64el]
  * Removed unity-settings-daemon from desktop
  Bye bye Unity, it has been a long and fun ride: from the Unity0 in
  vala+mutter for Ubuntu Netbook Edition, to Unity1 becoming Unity7
  with the compiz C++ rewrite and Nux additions. We had our load of fun,
  joy, sadness, crazyness… without forgetting crashes as well!
  Remember those shaders, those overlay scrollbars, those window stack issues,
  those 5am releases? And synchronizing you with the Unity2D team!
  Thanks to everyone involved, all those still here, those who left.

-- Didier Roche <didrocks@ubuntu.com>  Thu, 01 Jun 2017 15:43:44 +0200

خب! خط سوم تا ششم رو بخون! همون‌طور که گفتم، پیش‌نیازها اتوماتیک درست میشن و سیستم با آپگرید شدن، یونیتی رو حذف می‌کنه و گنوم‌شل جایگزین میشه.
امروز بسته‌ی ubuntu-mininal دوتا آپدیت مهم گرفته. اولیش در ساعت 15:43 (حالا به وقت ما یا به وقت UTC نمیدونم!) که کلا یونیتی رو کن فیکون کرد! البته من اوبونتو 17.10 دارم که این آپدیت هارو گرفته. نسخه‌‌ی 16.04 یا 17.04، این آپدیت رو نمیگیرن فعلا. (نسخه‌ی artful که میشه 17.10، این آپدیت رو برای بسته‌ی ubuntu-mininal گرفته). دومیش هم در ساعت 18:41 (که خب من ساعت 11 که سیستم آپدیت شد، پیامش رو گرفتم - چون سیستمم ساعتی یک بار مخازن رو آپدیت می‌کنه و تا ساعت 10 چنین آپدیتی نبود - دیگه احتمالا بین ساعت 10 و 11 این آپدیت اومده - برای همین گفتم احتمالا ساعتی که میگه براساس Tehran نباشه) که بسته‌های گنوم رو اضافه کرده.  :)

خدا بیامرزش  :P پس یجورایی اجباره خفیفه!
نقل‌قول
یونیتی همون‌طور که یه سری طرفدار پر و پاقرص داره. یه سری هم هستن که کلا متنفرن از یونیتی. با گنوم‌شل، این دو گروه متحد میشن و به نفع جامعه‌س.
امیدوارم همینطور باشه و تجربه ی بهتری از اوبونتو داشته باشم ;)
سابقم به وقتی که یهو یونیتی اومد نمیخوره ولی قشنگ میتونم درک کنم که چجوری کنار اومدن ](*,) ](*,)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 خرداد 1396، 12:00 ق‌ظ »
نقل‌قول
همون‌طور که سلمان گفت، اوبونتو 16.04 که تا 5 سال (2021) ساپورت داره، دیرتر از بقیه‌ی نسخه‌ها، یونیتیش حذف میشه. نسخه‌ی 16.10 که ساپورتش تموم شده. نسخه‌ی 17.04 که تا دی امسال ساپورت داره، اونم احتمالاً این اتفاق براش نمی‌افته. ولی از 17.10 که نسخه‌ی نهاییش مهر امسال میاد، دیگه یونیتی حذف میشه.
هرچند، چیزی که زیاده توزیع! خیلیا همین اوبونتو رو نگه میدارن و از روی یونیتی میرن روی گنوم‌شل. بدون دردسر. حتی ممکنه مثل Ubport که یونیتی8 رو جدا از تیم اوبونتو توسعه میده، یکی هم بیاد یونیتی 7 رو جدا از تیم اوبونتو توسعه بده.
تنها دلیلی که من بین دبیان و اوبونتو، اوبونتو رو انتخاب کردم، اوبونتوفون بود که برای نصبش بایستی اوبونتو داشته باشی! (یکی از سیاست های تیم اوبونتو که من به شدت بهش نقد دارم!) و خب الآن هم دیگه اوبونتوفون توسعه‌ش متوقف شده و دیگه بین دبیان و اوبونتو از نظر من فرقی وجود نداره. اینجا Devel دارم، اونجا Sid دارم. عملاً هیچ فرقی نیست. تازه دبیان به صورت پیش‌فرض کرنلش آزاده ولی برای اوبونتو باید دستی لینوکس‌لیبره نصب کنی! الآن هم بعد از حذف اوبونتوفون از روی نکسوس، تنها دلیلی که باعث شده اوبونتو رو نگه‌دارم، اینه که بی‌زبون داره درست کار میکنه! چرا عوضش کنم؟  ;D
هر زمان که زدم خرابش کردم یا خواستم یه سیستم جدید بخرم و روی هارد جدید گنو نصب کنم، اون‌موقع دبیان (که انتشار نسخه‌ی 9 -Stretch- هم نزدیکه) نصب می‌کنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #9 : 12 خرداد 1396، 01:00 ق‌ظ »
میشه یکم به فکر ما تازه کارها هم باشید؟ :)

http://amirsamimi.ir/linux_desktop_environments
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1396، 03:23 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
« پاسخ #10 : 12 خرداد 1396، 09:36 ق‌ظ »
اصلا نگرانی نداره.
شما میتونی گنومو با افزونه ها و تم دقیقا شبیه یونیتی کنید.
مثلا افزونه dash to dock مثل لانچر یونیتیه.
https://extensions.gnome.org/extension/307/dash-to-dock

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #11 : 12 خرداد 1396، 12:03 ب‌ظ »
اصلا نگرانی نداره.
از اوبونتو ۱۷.۰۴ به بعد این اکستشنش توی مخازن اوبونتو هست:
$ sudo apt install gnome-shell-extension-dashtodock

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 12 خرداد 1396، 05:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
همون‌طور که سلمان گفت، اوبونتو 16.04 که تا 5 سال (2021) ساپورت داره، دیرتر از بقیه‌ی نسخه‌ها، یونیتیش حذف میشه. نسخه‌ی 16.10 که ساپورتش تموم شده. نسخه‌ی 17.04 که تا دی امسال ساپورت داره، اونم احتمالاً این اتفاق براش نمی‌افته. ولی از 17.10 که نسخه‌ی نهاییش مهر امسال میاد، دیگه یونیتی حذف میشه.
هرچند، چیزی که زیاده توزیع! خیلیا همین اوبونتو رو نگه میدارن و از روی یونیتی میرن روی گنوم‌شل. بدون دردسر. حتی ممکنه مثل Ubport که یونیتی8 رو جدا از تیم اوبونتو توسعه میده، یکی هم بیاد یونیتی 7 رو جدا از تیم اوبونتو توسعه بده.
تنها دلیلی که من بین دبیان و اوبونتو، اوبونتو رو انتخاب کردم، اوبونتوفون بود که برای نصبش بایستی اوبونتو داشته باشی! (یکی از سیاست های تیم اوبونتو که من به شدت بهش نقد دارم!) و خب الآن هم دیگه اوبونتوفون توسعه‌ش متوقف شده و دیگه بین دبیان و اوبونتو از نظر من فرقی وجود نداره. اینجا Devel دارم، اونجا Sid دارم. عملاً هیچ فرقی نیست. تازه دبیان به صورت پیش‌فرض کرنلش آزاده ولی برای اوبونتو باید دستی لینوکس‌لیبره نصب کنی! الآن هم بعد از حذف اوبونتوفون از روی نکسوس، تنها دلیلی که باعث شده اوبونتو رو نگه‌دارم، اینه که بی‌زبون داره درست کار میکنه! چرا عوضش کنم؟  ;D
هر زمان که زدم خرابش کردم یا خواستم یه سیستم جدید بخرم و روی هارد جدید گنو نصب کنم، اون‌موقع دبیان (که انتشار نسخه‌ی 9 -Stretch- هم نزدیکه) نصب می‌کنم.

اتفاقا منتظرشم شاید منم دبیان نصب کنم ::)

اصلا نگرانی نداره.
ممنون ولی بازم هیچی خودش نمیشه ;)
  ;D
راستش یکم تمایل دارم یه مدت دوباره برم سمت xfce

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #13 : 14 خرداد 1396، 04:08 ب‌ظ »
به عنوان کاربر و طرفدار گنوم و ویلند، مهمترین دلیلی که باعث شد همیشه از اوبونتو متنفر باشم پوسته یونیتی و سرور نمایش میر بود! حالا که اوبونتو اونها رو گذاشته کنار هر وقت با گنوم و ویلند منتشر شد احتمال داره از دبیان به اوبونتو تعویض کنم.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #14 : 14 خرداد 1396، 05:52 ب‌ظ »
به عنوان کاربر و طرفدار گنوم و ویلند، مهمترین دلیلی که باعث شد همیشه از اوبونتو متنفر باشم پوسته یونیتی و سرور نمایش میر بود! حالا که اوبونتو اونها رو گذاشته کنار هر وقت با گنوم و ویلند منتشر شد احتمال داره از دبیان به اوبونتو تعویض کنم.
بعد از اومدن نسخه بعدی اوبونتو، تفاوت دبیان و اوبونتو خیلی کم میشه. 8)