انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرگذشت یونیتی  (دفعات بازدید: 4060 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : سرگذشت یونیتی
« پاسخ #15 : 16 خرداد 1396، 08:23 ق‌ظ »
به عنوان کاربر و مخالف گنوم و ویلند، مهمترین دلیلی که باعث شد همیشه عاشق اوبونتو باشم پوسته یونیتی و سرور نمایش ایکس بود! حالا که اوبونتو اونها رو گذاشته کنار تا وقتی دبیان کامپیز رو داره، احتمال داره از اوبونتو به دبیان تعویض کنم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #16 : 16 خرداد 1396، 02:11 ب‌ظ »
به عنوان کاربر و مخالف گنوم و ویلند، مهمترین دلیلی که باعث شد همیشه عاشق اوبونتو باشم پوسته یونیتی و سرور نمایش ایکس بود! حالا که اوبونتو اونها رو گذاشته کنار تا وقتی دبیان کامپیز رو داره، احتمال داره از اوبونتو به دبیان تعویض کنم.

منم دل خوشی از Wayland ندارم.
از نظر من:
GNU + X11 + i3
 ;D
یا درآینده:
GNU + X11 + Emacs
 \\:D/
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #17 : 16 خرداد 1396، 04:03 ب‌ظ »

منم دل خوشی از Wayland ندارم.
از نظر من:
GNU + X11 + i3
 ;D
یا درآینده:
GNU + X11 + Emacs
 \\:D/
اینها انتخاب ها و رفتارهای اشخاص تازه کار و نابالغ است! ;) کارهایی که اشخاص نسبتا مبتدی و نابالغ در زمینه سیستم عامل انجام میدند، کسانیکه تازه با گنو، لینوکس و سیستم های شبه-یونیکس آشنا شده اند و تحت تاثیر فلسفه یونیکس و پروپاگاندای بعضی اشخاص دچار این تصور میشند که سیستم باید بسیار سبک-وزن باشه! تا مثلا روی همه سیستم ها اجرا بشه! دیگه به این فکر نمیکنند اگر گنو/لینوکس بخواد پیشرفت کنه لازمه که یک دسکتاپ پیشرض داشته باشه که تا اینجای کار گنوم این جایگاه رو بدست آورده! این راهی که شما رفتی داداش ما خیلی وقته پیمودیم! ;D
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 16 خرداد 1396، 04:11 ب‌ظ »
اینها انتخاب ها و رفتارهای اشخاص تازه کار و نابالغ است! ;)
عجب! استالمن هم نابالغه؟ (:

دیگه به این فکر نمیکنند اگر گنو/لینوکس بخواد پیشرفت کنه لازمه که یک دسکتاپ پیشرض داشته باشه که تا اینجای کار گنوم این جایگاه رو بدست آورده!
۱. شما به چی می‌گی پیشرفت و کی گفته گنو/لینوکس می‌خواد به اون برسه؟
۲. اثبات این که برای پیشرفت نیاز به میزکار پیش‌فرض داره چیه؟
۳. گنوم کجا به عنوان میزکار پیش‌فرض گنو/لینوکس انتخاب شده؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #19 : 16 خرداد 1396، 05:09 ب‌ظ »
اینها انتخاب ها و رفتارهای اشخاص تازه کار و نابالغ است! ;)

دیگه به این فکر نمیکنند اگر گنو/لینوکس بخواد پیشرفت کنه لازمه که یک دسکتاپ پیشرض داشته باشه که تا اینجای کار گنوم این جایگاه رو بدست آورده!
۱. شما به چی می‌گی پیشرفت و کی گفته گنو/لینوکس می‌خواد به اون برسه؟
۲. اثبات این که برای پیشرفت نیاز به میزکار پیش‌فرض داره چیه؟
۳. گنوم کجا به عنوان میزکار پیش‌فرض گنو/لینوکس انتخاب شده؟

استالمن رو با یک کاربر معمولی مقایسه نکنید :) استالمن از دهه نود داره از Emacs استفاده می‌کنه و خودش توسعه دهنده اصلیش بود، استالمن حتی از مرورگر Lynx استفاده میکنه! بدون هیچ تصویری!

۱. به هرحال همه ما دوست داریم گنو/لینوکس پیشرفت کنه و لازمش انتخاب های درست و معقول است.
۲. در زمینه دسکتاپ قطعا به یک میزکار پیش فرض و جامع نیاز هست.
۳. الان تمام توزیع‌های بزرگ لینوکس به جز یکی به صورت پیش فرض از گنوم استفاده میکنند:
* فدورا و مشتقات آن که شامل رد هت و مشتقات آن هم میشود.
* دبیان و اوبونتو از نسخه های بعد.
* مینت هم از میزکار سینامون بر پایه گنوم 3 استفاده میکند.
* و خیلی توزیع‌های بزرگ و کوچک دیگر مانند SteamOS و پارسیکس!

تنها openSUSE از KDE به طور پیش فرض استفاده میکند ولی جالبه بدونید SUSE Linux Enterprise نسخه ۱۲ حتی KDE را در مخازن خود ندارد! و به طور انحصاری از GNOME 3 استفاده میکند.

اینها یعنی گنوم میزکار پیش فرض و اصلی گنو/لینوکس است.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 16 خرداد 1396، 07:14 ب‌ظ »
اینها انتخاب ها و رفتارهای اشخاص تازه کار و نابالغ است! ;) کارهایی که اشخاص نسبتا مبتدی و نابالغ در زمینه سیستم عامل انجام میدند، کسانیکه تازه با گنو، لینوکس و سیستم های شبه-یونیکس آشنا شده اند و تحت تاثیر فلسفه یونیکس و پروپاگاندای بعضی اشخاص دچار این تصور میشند که سیستم باید بسیار سبک-وزن باشه! تا مثلا روی همه سیستم ها اجرا بشه! دیگه به این فکر نمیکنند اگر گنو/لینوکس بخواد پیشرفت کنه لازمه که یک دسکتاپ پیشرض داشته باشه که تا اینجای کار گنوم این جایگاه رو بدست آورده! این راهی که شما رفتی داداش ما خیلی وقته پیمودیم! ;D

اشتباه به عرضتون رسوندن. سیستم عامل قرار نیست سبک‌وزن باشه. سیستم عامل باید تحت کنترل کاربر باشه.
گنو برای پیشرفت نیازی به دسکتاپ نداره! چون اصلاً گنو یه چیز دیگه‌س. شما یه مقدار مطالعه بفرما.  :)
گنوم یکی از پروژه‌های گنو هست ولی لزوماً با گنو همراه نیست.
این راه دسکتاپی هم که شما رفتی من 10 سال پیش رفتم! به جایی نرسید. شما هم نمیرسی.  ;)
شاید بعضیا تحت تأثیر حرف‌های یه سری اشخاص بیان این سمت، ولی خوشبختانه من با تصمیم خودم و فکر کردن به این سمت اومدم. فلسفه‌ش رو هم از کسی تأثیر نگرفتم و البته این موضوع که: "نرم افزار باید مطابق با نیاز کاربر توسعه پیدا کنه و سیستم عامل باید مطابق با نیاز کاربر شکل بگیره"
طبق تجربه‌ی چندین ساله‌ی من، اتفاقاً کسایی تازه‌کار و نابالغ هستند که شبانه‌روز خودشون رو وقف کانفیگ میزکارشون می‌کنن و صبح و شب با ماوس و تق تق کردن ور میرن و روزشون رو شب می‌کنن. چرا؟ چون تحت تأثیر اشخاص دیگه که احتمالاً اون‌ها این نیازهارو داشتن، قرار گرفتن. وقتی طرف حتی ندونه نیاز خودش چیه و نیاز یکی دیگه رو به نیاز خودش ترجیح بده، از نظر من نابالغه. یه چندسالی گنو استفاده کنه، می‌فهمه چی به چیه.  :)

نقل‌قول
۳. الان تمام توزیع‌های بزرگ لینوکس به جز یکی به صورت پیش فرض از گنوم استفاده میکنند:
لینوکس مگه توزیع داره؟  :o

نقل‌قول
* دبیان و اوبونتو از نسخه های بعد.
دبیان همیشه پیشفرضش گنوم بوده. نه از نسخه‌های بعد

نقل‌قول
و به طور انحصاری از GNOME 3 استفاده میکند
متأسفم براش. که نرم افزار آزاد رو انحصاری استفاده می‌کنه.

نقل‌قول
اینها یعنی گنوم میزکار پیش فرض و اصلی گنو/لینوکس است.
نه برای کسی که چند سال گنو رو بدون میزکار داشته!
وقتی سیستم عامل گنو اجرا میشه، می‌خوام بدونم از کجا تشخیص میده میزکار اصلیش چیه!
الآن شما یه گنو نصب کن. (مثلا Debootstrap) ببینم اون‌وقت چجوری میزکار پیش‌فرض گنو و لینوکس  ??? رو نصب می‌کنه.

نقل‌قول
تقریبا همه به غیر از ایشون نابالغ هستند.  :)

نقل‌قول
استالمن از دهه نود داره از Emacs استفاده می‌کنه و خودش توسعه دهنده اصلیش بود، استالمن حتی از مرورگر Lynx استفاده میکنه! بدون هیچ تصویری!
لابد اونم تحت تأثیر یه سری اشخاص به این نتیجه رسیده.  ;D

نقل‌قول
۲. در زمینه دسکتاپ قطعا به یک میزکار پیش فرض و جامع نیاز هست.
قطعاً؟ الآن من که میزکار ندارم، یعنی کارهای دسکتاپم رو نمی‌تونم انجام بدم؟ اینکه شما نتونی بدون میزکار با سیستم عامل گنو کار کنی، دلیل نمیشه که بقیه نتونن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #21 : 16 خرداد 1396، 07:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
لینوکس مگه توزیع داره؟  :o
منظور همون گنو/لینوکس بود.
نقل‌قول
دبیان همیشه پیشفرضش گنوم بوده. نه از نسخه‌های بعد
اوبونتو رو گفتم از نسخه های بعد، نه دبیان، البته همین الان هم میزکارش گنومه ولی با پوسته یونیتی و کلی وصله های ناجور، در نسخه بعد یا 18.04 کاملا گنوم میشه.
نقل‌قول
متأسفم براش. که نرم افزار آزاد رو انحصاری استفاده می‌کنه.
میزکار KDE به دلیل کیفیت پایین کد و داشتن باگ های زیاد براشون صرف نمی کرد که نگه داری و بسته بندیش کنند.
نقل‌قول
نه برای کسی که چند سال گنو رو بدون میزکار داشته!
وقتی سیستم عامل گنو اجرا میشه، می‌خوام بدونم از کجا تشخیص میده میزکار اصلیش چیه!
الآن شما یه گنو نصب کن. (مثلا Debootstrap) ببینم اون‌وقت چجوری میزکار پیش‌فرض گنو و لینوکس  ??? رو نصب می‌کنه.
واژه "پیش فرض" یکم اشتباست، منظور متداول بود.
نقل‌قول
لابد اونم تحت تأثیر یه سری اشخاص به این نتیجه رسیده.  ;D
منظور این بود که ایشون دلایل منطقی برای اونجور استفاده کردن از سیستم داره، ولی شما که چند سال قبل کاربر این سیستم شدید چه دلیلی داره وقت خودتون رو پای اینجور کارها تلف کنید؟ میزکار گنوم کم ترین حد پیکربندی را داراست و تنها 5 دقیقه پیکربندی کل این میزکار طول می کشه، در حالیکه آماده سازی اون چیزهایی که شما گفتید خیلی بیشتر از اینها زمان می بره.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 16 خرداد 1396، 11:48 ب‌ظ »
منظور این بود که ایشون دلایل منطقی برای اونجور استفاده کردن از سیستم داره، ولی شما که چند سال قبل کاربر این سیستم شدید چه دلیلی داره وقت خودتون رو پای اینجور کارها تلف کنید؟ میزکار گنوم کم ترین حد پیکربندی را داراست و تنها 5 دقیقه پیکربندی کل این میزکار طول می کشه، در حالیکه آماده سازی اون چیزهایی که شما گفتید خیلی بیشتر از اینها زمان می بره.

مطمئنم یه کاربر مثل من هم دلایل منطقی برای اینجور استفاده کردن داره! وقتی سه سال کار با گنو رو گرافیکی گذرونده باشی و دو سال رو به صورت غیرگرافیکی، طبیعتا یه دلیلی وجود داره. نه؟  :)
الآن یعنی اینجور کارها وقت تلف کردنه؟ با چه منطقی؟ کاربر یه نیاز داره، دنبال تأمینش می‌گرده. و بهش هم میرسه. چه وقت تلف کردنی؟
شاید یکی نیازش میزکار گنوم نباشه. شاید گفت تنها ابزاری که من از گنوم استفاده می‌کنم، GTK هست. الآن میزکار گنوم 1000 تا ابزار داره. کدومش روی سیستم عامل من نصبه؟ هیچ‌کدوم. چرا؟ چون باید یه دلیلی برای نصبش داشته باشم یا نه؟ من برای هر نیاز، از ابزار متنی استفاده می‌کنم چون:
1) همه جا قابل استفاده‌س (حتی زمانی که محیط گرافیکی به دلیل مشکلات اجرا نمیشه)
2) یادگیریش خیلی مهمه چون ممکنه بخوای به صورت متنی به جایی وصل بشی و کاری رو انجام بدی که اگه بلد نباشی، واقعاً تأسف‌ آوره که آدم اسمش هم بذاره کاربر گنو!
3) کنترل کامل‌تر و بهتری برای مدیریت اون ابزار به من میده
4) دارای کمترین کتابخونه‌های اشتراکی و در نتیجه، کمترین احتمال برای ناپایدار شدن، آلوده شدن به بدافزار یا مشکلات نرم افزاری و باگ و ...
5) هماهنگی کامل با سیستم عامل و همچنین ترکیب کردن ابزارها با هم برای نیازهای پیچیده و پیشرفته!
6) سرعت بخشیدن به کارها و بازدهی بالاتر چه نرم افزاری و چه سخت افزاری

طرف میره یه اوبونتو با میزکار گنوم با 2000 بسته نصب میکنه، موقع بوت plot بوتش رو به اشتراک میذاره و میگه چرا بوتِ من کُنده! وقتی ابزارهایی داشته باشی که نیاز نداشته باشی (به دلیل اینکه از وجودشون بی اطلاعی) و بعد برات دردسر درست کنن و وقت کافی هم برای دیباگ و کنترلشون نداشته باشی، پس وقت تلف کردنه نصب کردن یه همچین چیزی! مگه اینکه فلسفه‌ی "نرم افزار باید توسط کاربر کنترل بشه" رو قبول نداشته باشی! که خب بحث دقیقا در اینجا تموم میشه!
من با تفکر در فلسفه‌ی گنو، با این سیستم عامل کار میکنم. بنابراین هدفم کنترل کردن نرم افزار هست. نیازهایی دارم که باید تأمین کنم برای خودم که اگه وجود داشته باشن، استفاده می‌کنم و اگه نداشته باشن، می‌نویسم و آزادانه به اشتراک میذارم.
نرم افزار آزاد، سیستم عامل گنو، کرنلِ لینوکس و ... همگی ابزارن و هدف برطرف کردن نیاز هست و همچنین کنترل کردن ماشین توسط انسان و نه بالعکس. پس وقتی میگم:
GNU + X11 + i3
یا
GNU + X11 + Emacs
پس می‌فهمم چی دارم میگم.  :)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #23 : 17 خرداد 1396، 12:27 ق‌ظ »
این راه دسکتاپی هم که شما رفتی من 10 سال پیش رفتم! به جایی نرسید. شما هم نمیرسی.  ;)
شاید بعضیا تحت تأثیر حرف‌های یه سری اشخاص بیان این سمت، ولی خوشبختانه من با تصمیم خودم و فکر کردن به این سمت اومدم. فلسفه‌ش رو هم از کسی تأثیر نگرفتم و البته این موضوع که: "نرم افزار باید مطابق با نیاز کاربر توسعه پیدا کنه و سیستم عامل باید مطابق با نیاز کاربر شکل بگیره"
طبق تجربه‌ی چندین ساله‌ی من، اتفاقاً کسایی تازه‌کار و نابالغ هستند که شبانه‌روز خودشون رو وقف کانفیگ میزکارشون می‌کنن و صبح و شب با ماوس و تق تق کردن ور میرن و روزشون رو شب می‌کنن. چرا؟ چون تحت تأثیر اشخاص دیگه که احتمالاً اون‌ها این نیازهارو داشتن، قرار گرفتن. وقتی طرف حتی ندونه نیاز خودش چیه و نیاز یکی دیگه رو به نیاز خودش ترجیح بده، از نظر من نابالغه. یه چندسالی گنو استفاده کنه، می‌فهمه چی به چیه.  :)
...
نقل‌قول
تقریبا همه به غیر از ایشون نابالغ هستند.  :)
چی می‌زنی؟
« آخرین ویرایش: 17 خرداد 1396، 12:40 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #24 : 17 خرداد 1396، 12:41 ق‌ظ »

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #25 : 17 خرداد 1396، 10:12 ق‌ظ »
اوه اوه چه دعوایی کردین سر میز کار هااااا
رفقا اینا همش سلیقه هستاااا
چرا مخوان همو متقاعد کنید خووب بی خیال خخخخخ
راستی اون دوستمون که گفت اخر یونیتی چی میشه
هیچی قبلا ابونتو فقط داشتش حالا فرگ میشه برا هرکی دوسش داره
کافیه توی گوگل سرج کنی. همین
یه سریم به ubport بزن اخرین بار که من رفتم سه روز پیش بود
یه ویدیو تبلیغاتی صفحه اول سایتشون بود.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #26 : 17 خرداد 1396، 12:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
من با تفکر در فلسفه‌ی گنو، با این سیستم عامل کار میکنم. بنابراین هدفم کنترل کردن نرم افزار هست. نیازهایی دارم که باید تأمین کنم برای خودم که اگه وجود داشته باشن، استفاده می‌کنم و اگه نداشته باشن، می‌نویسم و آزادانه به اشتراک میذارم.
آورین کارت درسته

ولی این بحث یه مشکل داره هرکی باید نگاه کنه به نیاز هاش ، مثلا من هم مثل داداش رسول امون سرعت و سبک بودن اولویتمه و زیبایی و ... برام مهم نیس ولی یکی از دوستان همین امروز تاپیک زده میگه محیط کارم زشته و کپک زده اس! خب این فرد باید ساعت ها وقت صرف کانفیگ کردن و بزک سیستم عاملش بکنه ، در مورد اینکه بگیم گنو لینوکس برای پیشرفت نیاز داره که یه میز کار پیشفرض داشته باشه به نظرم بی معنی هست چون اساس گنو لینوکس بر آزادی هست و اگر قرار باشه کاربران رو مجبور کنه که از گنوم استفاده کنن ، داره فلسفه ی خودشو رو میزاره زیر پا ، مثلا من شخصا از گنوم خوشم نمیاد ، خلی هم سنگینه برای من و وقتی بخوام یکم پردازش سخت بکنم ، کلا داون میشه سیستمم.

یه مسئله هماینکه فکر می کنم ، قطعی نیست این حرف ، فکر می کنم در ورژن های آینده ubuntu میشه ubuntu Gnome و مثل زوبونتو و کوبونتو و ... ، یه توضیع اوبونتو هم با میز کار یونیتی بدن بیرون ، تا هر کس دوست داشت اونو استفاده کنه ، ولی بدونه دیگه یونیتی توسعه پیدا نمیکنه. شاید افراد دیگه شروع به توسعه ی یونیتی کردن!

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #27 : 17 خرداد 1396، 01:02 ب‌ظ »
به عنوان نکته ی اول اینکه اولا به سلیقه ی افراد احترام بزاریم. اینکه فلان کاربر X یا Y رو میپسنده نشانه ی نابالغی نیست. به نظر من اینکه نمیتونیم درک کنیم سلیقه ی افراد چیه، و همچنین پشت سر هم اطلاعات غلط تحویل میدیم، بیشتر نشانه ی نابالغی هستش...

نقل‌قول
تنها openSUSE از KDE به طور پیش فرض استفاده میکند ولی جالبه بدونید SUSE Linux Enterprise نسخه ۱۲ حتی KDE را در مخازن خود ندارد! و به طور انحصاری از GNOME 3 استفاده میکند.

در SLE 12 نسخه ی KDE Plasma 4 موجود هستش و نسخه ی 5 پلاسمای KDE در مخازن community ی SLE (پکیج هاب). تو منبع اطلاعاتتون یه تجدید نظری کنین.
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #28 : 17 خرداد 1396، 02:26 ب‌ظ »
....

نقل‌قول

در SLE 12 نسخه ی KDE Plasma 4 موجود هستش و نسخه ی 5 پلاسمای KDE در مخازن community ی SLE (پکیج هاب). تو منبع اطلاعاتتون یه تجدید نظری کنین.

نخیر KDE4 موجود نیست، به جز فقط چند تا کتابخونش که برای رفع وابستگی نگه داشتند، KDE5 هم توسط مخزن شخص ثالث ارائه میشه و پشتیبانی از طرف SUSE نداره:

نقل‌قول
Package Hub contains packages built by the openSUSE community for SLE12 using OBS so you should be warned that they’re not supported by SUSE.

مخازن شخص ثالث برای خیلی از توزیع ها وجود دارند، مهم مخزن اصلی است.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 17 خرداد 1396، 02:46 ب‌ظ »
آورین کارت درسته

ولی این بحث یه مشکل داره هرکی باید نگاه کنه به نیاز هاش ، مثلا من هم مثل داداش رسول امون سرعت و سبک بودن اولویتمه و زیبایی و ... برام مهم نیس ولی یکی از دوستان همین امروز تاپیک زده میگه محیط کارم زشته و کپک زده اس! خب این فرد باید ساعت ها وقت صرف کانفیگ کردن و بزک سیستم عاملش بکنه ، در مورد اینکه بگیم گنو لینوکس برای پیشرفت نیاز داره که یه میز کار پیشفرض داشته باشه به نظرم بی معنی هست چون اساس گنو لینوکس بر آزادی هست و اگر قرار باشه کاربران رو مجبور کنه که از گنوم استفاده کنن ، داره فلسفه ی خودشو رو میزاره زیر پا ، مثلا من شخصا از گنوم خوشم نمیاد ، خلی هم سنگینه برای من و وقتی بخوام یکم پردازش سخت بکنم ، کلا داون میشه سیستمم.

1+

مهم‌ترین اصل، نیاز هست از نظر من. اگه کاربر نیاز خودش رو درک کنه و سعی کنه بهش برسه، هیچ بحثی هم بوجود نمیاد و لازم نیست یکی پیدا بشه بهت بگه نابالغ!
طرزفکر بعضی‌ها اینجوریه که اگه سعی کردی به چیزی که می‌خوای برسی، هنوز بالغ نشدی! و اگه یه چیز هردمبیل و شلم شوربا داشته باشی، بالغی!

البته برای من سبکی در اولویت نیست. چرا که اگه ابرکامپیوتر هم داشته باشم بازم توزیعم بدون میزکار هست! اولویت برای من سرعت، امنیت، پایداری و هماهنگی با دیگر ابزارها و همچنین فلسفه‌ی گنو هست. و برای انتخاب ابزار با این شرایط، هیچ تعصبی ندارم. مثلا از نظر من هیچ فرقی بین i3 و awesome و qtile و xmonad و ... نیست. هیچ تعصبی هم روی i3 ندارم. فقط یه ابزار میخواستم برای تأمین نیازهام، از بین این همه مدیرپنجره به پیشنهاد دوستان (دکتر فدوی) i3 نصب کردم و دارم استفاده می‌کنم. اگه یکی می‌گفت awesome خب اونو نصب می کردم و استفاده می‌کردم. و چون الآن مدتیه با همین دارم کار میکنم و وقت تست یه چیز دیگه رو ندارم (یعنی تست کردم و دیدم کارکردشون مشابه هست) دلیلی نمی‌بینم که الکی وقت بذارم روی یه چیز تکراری!
مثلا برای من اصلاً مهم نیست که 4 سال برای رایت از Xfburn استفاده می‌کردم. و هیچ تعصبی هم روش نداشتم. چون بعد از اینکه wodim رو تست کردم، بلافاصله اومدم روی wodim و الان چند هفته‌س که کلا Xfburn رو حذف کردم. برای من، برخلاف بعضی‌ها، Xfburn نمیشه هدف. برای من رایت کردن میشه هدف. حالا ابزار هرچی باشه، باشه. اصلاً مهم نیست. فقط ابزاری باشه که شرایطی که من می‌خوام رو داشته باشه. حالا همین‌جور بیا بالا با اهداف بزرگ‌تر و پیچیده‌تر و شناسایی ابزار مناسب. که دیگه اوجش میشه انتخاب سیستم عامل گنو که مثلا هدف میشه یادگیری سیستم عامل گنو و ابزارش میشه اوبونتو مینی یا Debootstrap چون دقیقا ابزاری برای رسیدن به هدفِ "یادگیری" هست.

نقل‌قول
یه مسئله هماینکه فکر می کنم ، قطعی نیست این حرف ، فکر می کنم در ورژن های آینده ubuntu میشه ubuntu Gnome و مثل زوبونتو و کوبونتو و ... ، یه توضیع اوبونتو هم با میز کار یونیتی بدن بیرون ، تا هر کس دوست داشت اونو استفاده کنه ، ولی بدونه دیگه یونیتی توسعه پیدا نمیکنه. شاید افراد دیگه شروع به توسعه ی یونیتی کردن!
طبق آخرین تغییرات بسته‌ی ubuntu-minial پکیج‌های یونیتی از مخازن اوبونتو حذف شدن و پکیج های گنوم‌شل به صورت دیفالت برای ubuntu-desktop اضافه شدن. به عبارتی توسعه‌ی یونیتی فقط به شرط فورک شدن اونم توسط جامعه‌ی کاربری روی توزیع‌های غیررسمی که جزو خانواده‌ی اوبونتو نیستن، ممکنه ادامه پیدا کنه. و تیم اوبونتو و خانواده‌ش، دیگه چیزی به اسم Unity ندارن!