انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نمی دونم چرا همیشه دلم مخواد توزیع های نوپارو نصب کنم.  (دفعات بازدید: 1211 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
دوستان سلام
چطوریت
مخواستم ببینم فقط من این طوریم یا شمام این حسارو داشتین یا دارین
دوستان توزیع همیشه مورد استفاده من openSuse هستش ولی مثل خیلیاتون یه سیستم عاملم بغلش نصب می کنم گاهی ویندوز گاهی هم بقیه ولی ۹۰ درصد اوقات بیشتر چند روز نمی مونه هی تغییرش میدم.
الانم داشتم سرج می کردم اینو دیدم
SLG Os
چقدرم که حرف امنیتش رو زده مگه فرقش چیه یه ابگرید بودن رو که توزیع های با ابدیت گردان هم دارن:
داره ادای حرفیی هارو درمیاره یا واقعا خوبه
بیاید بحث کنیم.
خخخخ نزنید البته گناه دارم(شوخی)
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
دوستان سلام
چطوریت
دوستان توزیع همیشه مورد استفاده من openSuse هستش ولی مثل خیلیاتون یه سیستم عاملم بغلش نصب می کنم گاهی ویندوز گاهی هم بقیه ولی ۹۰ درصد اوقات بیشتر چند روز نمی مونه هی تغییرش میدم.
SLG Os
چقدرم که حرف امنیتش رو زده مگه فرقش چیه یه ابگرید بودن رو که توزیع های با ابدیت گردان هم دارن:
بیاید بحث کنیم.

من اینجور نیستم و کلا یک توزیع نصب هستش. اما افراد زیادی هستند که مثل شما علاقه مند هستند توزیع های مختلف رو تست کنند. کلا من اوبونتو رو هر دو سال یک بار زمانیکه نسخه ی LTS میده بیرون، چند روزی تست میکنم و پاک میکنم بعدش. توزیع های محدودی رو تست کردم و با توزیع های معروفی مثل manjaro و یا slackware آشنایی ندارم و قصد تستشون رو هم ندارم چون واسم جذاب نیستند. میزکارها که معمولا یکی هستند، توزیع های جدید هم معمولا بیس توزیع های معروف تر هستند، نهایتش بخوام با یک توزیع آشنا شم میرم عکساشو از تو سایتش میبینم همین

پی نوشت: اگر اینترنت خیلی از کاربران حجمی نبود، الان خیلی از افراد شبیه به خودتون رو پیدا میکردین
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1396، 12:19 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
بنظر من کاملا طبیعی هست! اگه خواستی اینترنت رو بگردی، این کلمه رو جست‌وجو کن: distrohopper مثلا من به این مقاله رسیدم:

http://jimlynch.com/linux-articles/the-psychology-of-a-distrohopper

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
بنظر من کاملا طبیعی هست! اگه خواستی اینترنت رو بگردی، این کلمه رو جست‌وجو کن: distrohopper مثلا من به این مقاله رسیدم:

http://jimlynch.com/linux-articles/the-psychology-of-a-distrohopper
مورد عنایت قرار گرفته  ;D
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.
متاسفانه سایت رسمی SLG Os برای من بالا نمیاد ولی در کل ابزار ها و نرم افزار های زیادی رو روش نصب کردن که برای کسی که به همه شون نیاز داشته باشه مفیده ، ولی من زیاد مایل به تست اش نیستم و بیشتر دوست دارم خودم انتخاب کنم که چه نرم افزار هایی باشه رو سیستم. در مورد امنیت هم ، فرقی برای من نمیکنه چون خود اوبونتو امن هست.

در مورد تست توضیع ها هم که گفتی ، کاملا طبیعیه! چون دنبال چیزای تازه هستی و ناشناخته های گنو لینوکس فراوانه. البته به خصوصیت های افراد هم بستگی داره. من از زوبونتو استفاده می کنم ، چون به طور کامل تمام نیاز های منو پوشش میده (اوبونتو ی سبک و سریع) و هیچ کم و کاستی نمی بینم که منو مشتاق کنه برم سایر توضیع ها رو تست کنم (با توجه به استفاده ی من برای برنامه نویسی یا عقیده ی من مبنی بر آزاد بودن نرم افزار البته به استثنای سابلایم ;D ، بین فدورا و اوبونتو و ... برای من فرقی وجود نداره) ، از نظر ظاهری هم ، kde یه توضیع با بقیه فرق چندانی نداره! در کل یه مدت قبل مایل بودم که میزکار ها رو تست کنم که آخر سر به xfce رسیدم.

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.
متاسفانه سایت رسمی SLG Os برای من بالا نمیاد ولی در کل ابزار ها و نرم افزار های زیادی رو روش نصب کردن که برای کسی که به همه شون نیاز داشته باشه مفیده ، ولی من زیاد مایل به تست اش نیستم و بیشتر دوست دارم خودم انتخاب کنم که چه نرم افزار هایی باشه رو سیستم. در مورد امنیت هم ، فرقی برای من نمیکنه چون خود اوبونتو امن هست.

در مورد تست توضیع ها هم که گفتی ، کاملا طبیعیه! چون دنبال چیزای تازه هستی و ناشناخته های گنو لینوکس فراوانه. البته به خصوصیت های افراد هم بستگی داره. من از زوبونتو استفاده می کنم ، چون به طور کامل تمام نیاز های منو پوشش میده (اوبونتو ی سبک و سریع) و هیچ کم و کاستی نمی بینم که منو مشتاق کنه برم سایر توضیع ها رو تست کنم (با توجه به استفاده ی من برای برنامه نویسی یا عقیده ی من مبنی بر آزاد بودن نرم افزار البته به استثنای سابلایم ;D ، بین فدورا و اوبونتو و ... برای من فرقی وجود نداره) ، از نظر ظاهری هم ، kde یه توضیع با بقیه فرق چندانی نداره! در کل یه مدت قبل مایل بودم که میزکار ها رو تست کنم که آخر سر به xfce رسیدم.
بعله منم قبلا ۶ ماه با xfce کار کردم و خیلی خوب و عالی بود ولی خوب با KDE راحت ترم انتخاب این چیزا فقط سلیقست از نظر من خوب همه میز کارها برنامه هایی تغریبا مشابه رو اجرا می کنن فقط این ظاهره که متفاوته.
الان SLG Os رو نصب کردم واقعا گنوم شله زیبایی براش کانفیگ شده دس خوش کلا هرچی از گنم یادم میومد خخخ یه طور دیگه شد ولی خووب تغریبا یک سالی بود درست حسابی گنوم کار نکرده بودم و شخصی سازی البته.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.

بله من هم همینجوری هستم منتها اندکی گسترده‌تر، یعنی تمام سیستم عامل ها. راسته یه نگاه به TinyCore بنداز این هم جالبه.
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
توزیع هایی که تا الان نصب کردم و زیبایی خاص خودشون رو داشتن و بایه کانفیگ ساده بهترین ui رو میشد به دست اورد و گاهی اصلا کانفیگم نمی خواست اینان
زبونتو که خودش پیداست
Evolve Os
SLG Os
مانجارو
و اوپن سوزه بوده
البته بیشتر توزیع ها پیشفرض گنوم شل دارن ولی خوب کانفیگی که دارن باهم فرق داره.
من با KDE حال میکنم.
ولی تجربه بقیرو هم دوس دارم گاهی KDE کمی خوشکه ولی انعتافش رو از تح دل میشه فهمید و حس کرد (نظر منه )
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • When you get online,My fingers are stuttering
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.

در مورد slg os

این خیلی خوبه که ایرانی ها به فکر یه توزیع جدید افتادن!  ;)

اما این توزیع یه سری مشکل ها داره

مثلا ادعا کرده امنیت و بیشتر کرده!
در صورتی که در اصل با نصب Vmware امنیت و پایین آورده! یا حتی گراب کاستومایزر!!!
در کل در مورد امنیت احساس میکنم غلو کرده! :o

یکی دیگه از مشکلاش نصب بودن خیلی از نرم افزار هایی هست که ممکنه کاربر نیاز نداشته باشه! و یا حتی نخواد!! مثلا من خودم ترجیح میدم به جای Vmwareاز VirtualBox استفاده کنم!!! :(

همونطور که قبلا دوستان گفتن
همه ی توزیع ها یه هدف مشخص داشتن و دارن(حتی کالی با اون کالی بودنش هدف داره! ;D)
هدف توزیع ها هم با شعارشون مشخصه :) مثلا هدف آرچ داشتن یه سیستم عامل کاربردی دی عین ساده و سبک بودنه و بقیه توزیع ها هم هدف دارن.

اما نمیفهمم هدف از ایجاد slg os چیه!

بله من هم همینجوری هستم منتها اندکی گسترده‌تر، یعنی تمام سیستم عامل ها. راسته یه نگاه به TinyCore بنداز این هم جالبه.
من اولین بار که tiny core رو دیدم تو یکی از درایور های ویندوز بود! :P یعنی ویندوز باعث آشنایی من باهاش شد! ;D
اگر اشتباه نکنم برای آپدیت فریم ویور هارد سیگیت بود!
بعد از run کردن برنامه سیستم restart میشد و تو حالت بوت tiny core بالا میومد و کارش و میکرد و آخرشم با یه restart دیگه دوباره ویندوز بالا میومد.
When you get online,My fingers are stuttering
گروه کاربران لینوکس تهران" title="گروه کاربران لینوکس تهران

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.

در مورد slg os

این خیلی خوبه که ایرانی ها به فکر یه توزیع جدید افتادن!  ;)

اما این توزیع یه سری مشکل ها داره

مثلا ادعا کرده امنیت و بیشتر کرده!
در صورتی که در اصل با نصب Vmware امنیت و پایین آورده! یا حتی گراب کاستومایزر!!!
در کل در مورد امنیت احساس میکنم غلو کرده! :o

یکی دیگه از مشکلاش نصب بودن خیلی از نرم افزار هایی هست که ممکنه کاربر نیاز نداشته باشه! و یا حتی نخواد!! مثلا من خودم ترجیح میدم به جای Vmwareاز VirtualBox استفاده کنم!!! :(

همونطور که قبلا دوستان گفتن
همه ی توزیع ها یه هدف مشخص داشتن و دارن(حتی کالی با اون کالی بودنش هدف داره! ;D)
هدف توزیع ها هم با شعارشون مشخصه :) مثلا هدف آرچ داشتن یه سیستم عامل کاربردی دی عین ساده و سبک بودنه و بقیه توزیع ها هم هدف دارن.

اما نمیفهمم هدف از ایجاد slg os چیه!

من اولین بار که tiny core رو دیدم تو یکی از درایور های ویندوز بود! :P یعنی ویندوز باعث آشنایی من باهاش شد! ;D
بعد از run کردن برنامه سیستم restart میشد و تو حالت بوت tiny core بالا میومد و کارش و میکرد و آخرشم با یه restart دیگه دوباره ویندوز بالا میومد.
دوست عزیز مثل که نسخه ۳ رو ندیدین
در شروع نصب خودت برنامه هارو انتخاب می کنی ب ای نصب
دیگه از ویمور استفاده نمی کنه و ویچال باکس نصبه و اونم حتی می تونی بگی نصب نباشه.
حدف از Slg اینه که کاربرای که از ویندوز تازه امدن لینوکس قبل از سروع با بقیه اینجا راه بیفتن و یه جایگذین پیدا کنن و اوایل سردرگم نباشن و بعد کمی یاد گیری خودشون انتخاب کنن مخصوصا که من دیدم گرافیکم رو بهتر از اوبونتو جواب داد حال کردم.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
    • تارنمای فاروق
همین tinycorelinux منظورتون هست؟
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1396، 03:13 ق‌ظ توسط فاروق »
کانال IRC

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.
منم اینجوری بودم تا وقتی که توزیع خودم رو ساختم.و درک کردم که توزیع ها هیچ فرقی باهم ندارن به جز package manager و پکیج ها و config های پیشفرض
درمورد این توزیع : فکر نکنم هیچ کسی بیاد امنیت رو واگذار کنه به توزیع! یا باید خودت متخصص باشی ویا این مساله رو واگذار کنی به یه متخصص. و حتی دراین مورد من یکی سعی میکنم Qubes os یا FreeBSD استفاده کنم. و اینکه درمورد اپدیت ها به یک جامعه کاربری قوی نیاز هست تا اپدیت ها به موقع عرضع و تست بشن که qubes os و FreeBSD همین طوری هستن :)

پس کل وجود این توزیع کاملا بی معنیه.بدون هیچ گونه شک و تردیدی‌ :)

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
دوستان سلام
چطوریت
SLG Os
بیاید بحث کنیم.
منم اینجوری بودم تا وقتی که توزیع خودم رو ساختم.و درک کردم که توزیع ها هیچ فرقی باهم ندارن به جز package manager و پکیج ها و config های پیشفرض
درمورد این توزیع : فکر نکنم هیچ کسی بیاد امنیت رو واگذار کنه به توزیع! یا باید خودت متخصص باشی ویا این مساله رو واگذار کنی به یه متخصص. و حتی دراین مورد من یکی سعی میکنم Qubes os یا FreeBSD استفاده کنم. و اینکه درمورد اپدیت ها به یک جامعه کاربری قوی نیاز هست تا اپدیت ها به موقع عرضع و تست بشن که qubes os و FreeBSD همین طوری هستن :)

پس کل وجود این توزیع کاملا بی معنیه.بدون هیچ گونه شک و تردیدی‌ :)
بعله منم تو پست خودم تو اولین پست نوشتم امنیتش ادعا و بی معنیه.
20 =! 20
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین P.G

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • When you get online,My fingers are stuttering
دوست عزیز مثل که نسخه ۳ رو ندیدین
در شروع نصب خودت برنامه هارو انتخاب می کنی ب ای نصب
دیگه از ویمور استفاده نمی کنه و ویچال باکس نصبه و اونم حتی می تونی بگی نصب نباشه.
حدف از Slg اینه که کاربرای که از ویندوز تازه امدن لینوکس قبل از سروع با بقیه اینجا راه بیفتن و یه جایگذین پیدا کنن و اوایل سردرگم نباشن و بعد کمی یاد گیری خودشون انتخاب کنن مخصوصا که من دیدم گرافیکم رو بهتر از اوبونتو جواب داد حال کردم.

نه نسخه سه رو ندیدم ولی فکر نمیکنم از نسخه قبلی خیلی بهتر باشه... درکل وقتی در مورد این نسخه اطلاعاتی ندارم پس در موردش حرف نمیزنم ;)
همین tinycorelinux منظورتون هست؟
بله...خودشه ;)
When you get online,My fingers are stuttering
گروه کاربران لینوکس تهران" title="گروه کاربران لینوکس تهران

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
توزیع هایی که تا الان نصب کردم و زیبایی خاص خودشون رو داشتن و بایه کانفیگ ساده بهترین ui رو میشد به دست اورد و گاهی اصلا کانفیگم نمی خواست اینان
زبونتو که خودش پیداست
Evolve Os
SLG Os
مانجارو
و اوپن سوزه بوده
البته بیشتر توزیع ها پیشفرض گنوم شل دارن ولی خوب کانفیگی که دارن باهم فرق داره.
من با KDE حال میکنم.
ولی تجربه بقیرو هم دوس دارم گاهی KDE کمی خوشکه ولی انعتافش رو از تح دل میشه فهمید و حس کرد (نظر منه )
من تو سیستم عامل هام ۲ تا دارم که یکیش غلتانه (ارچ یا اوبونتو دول)و اپن یکیش خیلی قدیمیه (سنت اواس ۶.۹ یا دبیان ویزی)