انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: میز کار در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1195 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
میز کار در اوبونتو
« : 19 خرداد 1396، 09:48 ب‌ظ »
سلام دوستان

من تا به اینجا یه اطلاعات ناقصی دارم که ممنون میشم بهم کمک کنید که این اطاعات رو کمی تکمیل کنم....

میدونم که میز کارپیش فرض اوبونتو یونیتی هست....
میدونم که امکان تغییر میزکار با نصب بسته ها و.. وجود داره.

حالا سوال من این هست که آیا تغییر میز کار، منطقی هست و مشکل خاصی رو ایجاد نمی کنه؟
تنها تفاوت میز کار ها، شیوه نمایش پنچره ها و ... هست؟ یا اینکه تفاوت های دیگه ای هم دارن؟
و اینکه اگر امکان دار چندین میزکار محبوب رو بهم معرفی کنید.

پیشاپیش از دوستانم ممنونم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : میز کار در اوبونتو
« پاسخ #1 : 19 خرداد 1396، 10:31 ب‌ظ »
سلام
این مطلب به شما کمک خواهد کرد

http://amirsamimi.ir/linux_desktop_environments/

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 19 خرداد 1396، 10:33 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1396، 07:54 ق‌ظ »
....
....
حالا سوال من این هست که آیا تغییر میز کار، منطقی هست و مشکل خاصی رو ایجاد نمی کنه؟
تنها تفاوت میز کار ها، شیوه نمایش پنچره ها و ... هست؟ یا اینکه تفاوت های دیگه ای هم دارن؟

...
نخیر، میزکار اوبونتو گنوم است ولی به جای پوسته گنوم شل از پوسته یونیتی استفاده میکنه، البته به تازگی توسعه یونیتی متوقف شده و از نسخه بعد به طور کامل از گنوم استفاده میکنه.

تفاوت میزکارها بسیار زیاد است:

* زبان برنامه نویسی
* ابزار ویجت
* کیفیت کد (پایداری و امنیت)
* طراحی واسط کاربر

میزکار گنوم تقریبا به عنوان میزکار اصلی گنو/لینوکس پذیرفته شده و اکثر توزیع‌های بزرگ همگی از این میزکار استفاده میکنند، البته برای تازه کاران گنوم یکم عجیبه، چون لازمه یک طراحی متفاوت رو درک کنند، برای درکش مستندات پروژه گنوم را از وب سایتش بخوانید تا متوجه بشید چرا این میزکار اینگونه طراحی شده:

اگر چنانچه نتونستید با گنوم کنار بیاید از توزیع مینت استفاده کنید که میزکار سینامون را ارائه میده که مبتنی بر گنوم 3 است ولی با طراحی سنتی.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #3 : 20 خرداد 1396، 09:54 ق‌ظ »
من توصیه می کنم یه سری تمام میز کار ها رو امتحان کنید یعنی مجبوری هر میزکار رو یه هفته نگاه داری و باهاش کار کنی تا ببینی با کدوم راحت تری ، اکثرا هم ، همه تو این انجمن یه تجربه ی این چنینی داشتن و بعد تست کردن انتخاب کردن که با کدوم میز کار راحت تر اند

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
« پاسخ #4 : 20 خرداد 1396، 10:09 ق‌ظ »
....
....

...
نخیر، میزکار اوبونتو گنوم است ولی به جای پوسته گنوم شل از پوسته یونیتی استفاده میکنه، البته به تازگی توسعه یونیتی متوقف شده و از نسخه بعد به طور کامل از گنوم استفاده میکنه.

تفاوت میزکارها بسیار زیاد است:

* زبان برنامه نویسی
* ابزار ویجت
* کیفیت کد (پایداری و امنیت)
* طراحی واسط کاربر

میزکار گنوم تقریبا به عنوان میزکار اصلی گنو/لینوکس پذیرفته شده و اکثر توزیع‌های بزرگ همگی از این میزکار استفاده میکنند، البته برای تازه کاران گنوم یکم عجیبه، چون لازمه یک طراحی متفاوت رو درک کنند، برای درکش مستندات پروژه گنوم را از وب سایتش بخوانید تا متوجه بشید چرا این میزکار اینگونه طراحی شده:

اگر چنانچه نتونستید با گنوم کنار بیاید از توزیع مینت استفاده کنید که میزکار سینامون را ارائه میده که مبتنی بر گنوم 3 است ولی با طراحی سنتی.
یونیتی متوقف نشده! فکر کنم به ubport واگذار شده و نسخه lts کماکان ساپورت میشه.

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #5 : 20 خرداد 1396، 10:43 ق‌ظ »
من توصیه می کنم یه سری تمام میز کار ها رو امتحان کنید یعنی مجبوری هر میزکار رو یه هفته نگاه داری و باهاش کار کنی تا ببینی با کدوم راحت تری ، اکثرا هم ، همه تو این انجمن یه تجربه ی این چنینی داشتن و بعد تست کردن انتخاب کردن که با کدوم میز کار راحت تر اند

نه یه هفته اصلا تجربه خوبی از میزکار نمی ده !
مخصوصا مدیر پنجره ها که خودشون یه دنیا میزکارن D:
کلا تا میزکاری رو یه مدت باهاش سرو کله نزنید کانفیگش نکنید به دلخواه خودتون به دلت نمی شینه !
حالا می خواد یه till خیلی ساده باشه یا یه KDE به شدت سنگین  D:

ولی من خودم زیبا ترین تجربه کاری رو با KDE | سبک ترین و راحت ترین رو با مدیر پنجره ها ( الان I3 ) و یه میز کار معقول هم گنوم با پوسته یونیتی !
از بقیه خوشم نیومد !‌ D:
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #6 : 20 خرداد 1396، 11:11 ق‌ظ »

فکر میکنم عبارت ((به شدت سنگین)) که فرمودید مناسب نباشه. این اسکرین شات سیستم من هست که از میزکار KDE Plasma 5.10 استفاده میکنم . همونطور که میبینید فقط ۴۷۸ مگ رم گرفته که مقدار زیادی محسوب نمیشه.

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #7 : 20 خرداد 1396، 11:55 ق‌ظ »
نقل‌قول
یونیتی متوقف نشده! فکر کنم به ubport واگذار شده و نسخه lts کماکان ساپورت میشه.
متوقف شدن به معنای نیست و نابود شدن نیست! بله در اوبونتو 16.04 که تا چند سال پشتیبانی میشه هنوز هست، ولی کلن نه تنها توسعش توسط اوبونتو متوقف بلکه بسته هاش هم در مخازن این توزیع در حال حذف شدن هست، یونیتی آینده ای نداره.
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 20 خرداد 1396، 12:15 ب‌ظ »
بله در اوبونتو 16.04 که تا چند سال پشتیبانی میشه هنوز هست، ولی کلن نه تنها توسعش توسط اوبونتو متوقف بلکه بسته هاش هم در مخازن این توزیع در حال حذف شدن هست، یونیتی آینده ای نداره.
منبع؟
تا جایی که من می‌دونم نه تنها قرار نیست یونیتی رو از مخازن حذف کنیم، بلکه در قسمت main مخازن قرار داره و به صورت مداوم از تیم اوبونتو به‌روز رسانی‌ها رو خواد گرفت.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #9 : 20 خرداد 1396، 12:45 ب‌ظ »

فکر میکنم عبارت ((به شدت سنگین)) که فرمودید مناسب نباشه. این اسکرین شات سیستم من هست که از میزکار KDE Plasma 5.10 استفاده میکنم . همونطور که میبینید فقط ۴۷۸ مگ رم گرفته که مقدار زیادی محسوب نمیشه.

مال من پلاسما 1.500 مصرف رم داشت D:
برنامه های استارت اپشم خیلی می بستم D:

حالا منظورم از  بشدت سنگین در مقایسه با میزکار های دیگس خب قبول دارید که بقیه میزکار ها خیلی کمتر از kde مصرف رم و سی پی یو دارن ؟ :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #10 : 20 خرداد 1396، 01:39 ب‌ظ »

مال من پلاسما 1.500 مصرف رم داشت D:
برنامه های استارت اپشم خیلی می بستم D:

حالا منظورم از  بشدت سنگین در مقایسه با میزکار های دیگس خب قبول دارید که بقیه میزکار ها خیلی کمتر از kde مصرف رم و سی پی یو دارن ؟ :)
تفاوت دارند ولی نه اینقدر ها که فکر میکنید. امروزه سیستم ها کانفیگ های خوبی دارند و به طور معمول کاربر لنگ صد مگ و دویست مگ رم کمتر و بیشتر نیست. اگر کسی سیستمش قدیمیه خب باید سراغ lxde و ... بره. سخت افزار هر روز داره پیشرفت میکنه و در پروژه های بروزی مثل گنوم و کی دی ای پلاسما کیفیت میزکار و نرم‌افزار و گرافیک و ... در حال پیشرفت هست. حالا دیگه اگر کسی سیستمش قدرت متوسط سیستم های امروزی رو نداره یا هنوز دوست داره مثل پانزده سال پیش با سیستمش کار کنه و نیازاش و سلیقش در همون حد پانزده سال پیش هست یا حتی اصلا دیدش در همون حد  پآنزده سال پیش هست ، مقصر کی دی ای و گنوم نیستند. اون شخص باید بره سراغ انتخاب های دیگه ;)

همونطوری که میبینید برای من یک گیگ کمتر از شما رم میگیره ، پس باید ببینید مشکل سیستون چیه؟ سرویس های سیستم دی و .. رو چک کنید و ...
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1396، 04:05 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
« پاسخ #11 : 20 خرداد 1396، 05:06 ب‌ظ »
منبع؟
تا جایی که من می‌دونم نه تنها قرار نیست یونیتی رو از مخازن حذف کنیم، بلکه در قسمت main مخازن قرار داره و به صورت مداوم از تیم اوبونتو به‌روز رسانی‌ها رو خواد گرفت.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,146032.msg1142930.html#msg1142930

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 20 خرداد 1396، 05:36 ب‌ظ »
منبع؟
این منبعه؟ D:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #13 : 20 خرداد 1396، 07:47 ب‌ظ »
منبع؟
این منبعه؟ D:
:) خخخخخخخخ (:
ولی من هم شنیدم یک توضیعی هم احتمالا برای هواداران پوسته ی یونیتی بزارن