apt-get install 0ad
جالبته توی مخازن وجود داره D:
تاحالا برنامه با این حجمم رو توی apt ندیده بودم D: 550 مگ هست D:
من از اونجاییکه از معتاد شدن می ترسم دانلودش نمی کنم خخخ D:
من چندساله بازیش میکنم. البته مواقعی که واقعاً حوصلهم سر میره.
توی مخازن موجوده هیچی، حتی نسخههای آلفا و ... توی مخازن موجوده.
اون 550 مگ هم پکیج دیتاش هست که جدای از بستهی اصلیه و مشکلش اینه با هر بار آپدیت باید 550 مگ دوباره دانلود کنی
(میشه گفت تفاوت Snap با apt اینجا مشخص میشه)
نترس. این بازی اعتیاد نمیاره. شاید با هر بار بازی کردن، وقت زیادی براش بذاری، ولی اینجوری نیست که بخوای دم به دقیقه بازیش کنی. مثلا من نصب میکنم. یه روز کلا میشینم پاش. باهاش حال میکنم. بعد دیگه میره تا چندماه بعد!
خلاف میل که نمی خواستم بازی کنم خخخ ولی دانلود کردم و واقعا بازی عالییه
یه سبکیه بین جنگ های صلیبی 3 و وار کرافت با یه سری اپشن هایی که واقعا خلاقیت تیم سازنده رو می رسونه D:
شما می تونید هم از کارگر هاتون در کنار سرباز هاتون کار بکشید
این یعنی سرباز فقط برای این ساخته نشده که بجنگه حتی می تونه کشاورزی هم بکنه D:
و یه چیز خیلی خیلی قشنگ تر اهنگاشه که اصلا جذب اهنگ متن هاش شدم می تونید با حجم 80 مگ از سایتش دانلود کنید ولی در جریان بازی واقعا این اهنگ ها می چسبه !
نکته دیگه اینکه قابلیت مولتی پلی داره ولی هنوز نتونستم راهی پیدا کنم آنلاین بازی کنم
اگه انلاینش بتونم بکنم دیگه کار رو می زارم کناز یه سرور راه می ندازم خخخخ
واقعا پیشنهاد می کنم اگه خسته شدید بازی رو نصب کنید می برتتون رو ابرا D:
خیلی ممنون علی عزیز عاشقتم خخخخ
من + یه جمع ۳ نفره رو معتاد کردی D:
مهمترین ویژگیش واقعی بودن بازیه! یعنی مثلاً یه ساختمون میسازی، سربازا و کارگرا میرن و آجر آجر میارنش بالا. مثل سری Stronghold نیست که تا دیوار رو گذاشتی، فرتی ظاهر بشه و پولت کم بشه. بعد اقتصادت هم باهاش خوب میشه
برای اینکه یه دیوار بسازی باید یه عالمه چوپ و سنگ و ... داشته باشی که هر کدوم بخوان توی انبارت ذخیره بشن کلی آدم باید بره کار کنه.
آهنگهاش که واقعا محشرن. مخصوصا آهنگهای شرقیش که تو دستگاههای ایرانیه! من همیشه گوش میدم حتی توی ماشین!
فقط بازیش یه باگ داره! وقتی مثلا به یکی میگی بره گوسفندها رو ذبح کنه، تا آخرین گوسفند رو میره ذبح میکنه نه فقط اونی که با راست کلیک مشخص کردی! و این یعنی اگه حواست به اون آدمی که بهش دستور دادی نباشه، قتل عام راه میافته توی مملکتت
و اینکه آخرش نفهمیدم اون شتره برای معاملات بین قبیلهای، دقیقا چه کار میکنه! کلا تو دیواره.