0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: eMan در 05 امرداد 1389، 02:00 بظعلی جان (AliRezaiMi) شرمنده بابت اف تاپیک ولی به نظر من عنوان تاپیک رو عوض کن بگذار world of goo منظورتون از ؛اف تاپیک؛ چیه؟؟
علی جان (AliRezaiMi) شرمنده بابت اف تاپیک ولی به نظر من عنوان تاپیک رو عوض کن بگذار world of goo
بالاخره بین این همه پاسخ مسخره و بیخود دوستان عزیز یه پاسخ مربوط به موضوع داده شد.
سلام . ببخشید از این تاپیک خیلی گذشته !!!!من تووی نصب sabayon 5.4 مشکل داشتم ( سر پارتیشن بندی ) میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟
نقلقول از: idin_shafei_nia در 18 آذر 1389، 12:09 قظسلام . ببخشید از این تاپیک خیلی گذشته !!!!من تووی نصب sabayon 5.4 مشکل داشتم ( سر پارتیشن بندی ) میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟یکم واضح تر بگید کجای نصب در پارتیشن بندی مشکل دارید؟
نقلقول از: AliRezaiMi در 18 آذر 1389، 11:17 قظنقلقول از: idin_shafei_nia در 18 آذر 1389، 12:09 قظسلام . ببخشید از این تاپیک خیلی گذشته !!!!من تووی نصب sabayon 5.4 مشکل داشتم ( سر پارتیشن بندی ) میشه منو راهنمایی کنید ؟؟؟؟یکم واضح تر بگید کجای نصب در پارتیشن بندی مشکل دارید؟به صورت اتوماتیک خودش پارتیشن بندی کنه چه دستی باز failed میزد . من پارتیشن های / . /boot . home/ و swap درست میکنم و وقتی next را میزنم همش failed مینویسه