انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هر کاری میکنم نمی تونم به عنوان روت وارد بشم؟  (دفعات بازدید: 1971 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kamyardal

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام لطفا راهنمایی کنیید

sudo su - رو میزنم پسوردمم میزنمم ولی پیغام

incorect pasword میده مطمئنم درسته چه کنم؟

لطفا راهنمایی کنین...

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
نوشتن چنین دستوری کار درستی نیست. شما تنها دستوری که لازمه (که مثلا شامل نرم‌افزارهای گرافیکی نمیشه) رو بعد از sudo می‌نویسید.

آفلاین kamyardal

• Newbie
  • *
این کارم میکنم نمیشه ولی میخوام به دایرکتوری proc برم اخه  در هر صورت کلا نمیشه اونجوری مکه میزنم یه ارور دیگه میده

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
خب پس کاربرتون دسترسی sudo برای کاربر root رو نداره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
برون‌داد این چیه؟
$ cd /proc
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
به جای - sudo su و برای سویچ کامل به root بهتر هست که از sudo -i استفاده کنید. البته ربطی به مشکلی که دارید نداره.

میتونید خروجی sudo -l رو بزارید تا ببینیم مشکل از کجا می‌تونه باشه. خروجی دانیال هم قرار بدید.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 943
  • گنو با گنوم
آیا می‌دانستید در توزیع‌های لینوکس غیر از اوبونتو می‌توان مثل آدم با استفاده از فرمان su به کاربر روت تعویض نمود؟!  O:)
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* از دی ۱۳۹۸ دیگر فعالیت پیوسته و دائم ندارم
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آیا می‌دانستید در توزیع‌های لینوکس غیر از اوبونتو می‌توان مثل آدم با استفاده از فرمان su به کاربر روت تعویض نمود؟!  O:)
آیا می‌دانستید همین یک دلیل، برای توصیه نکردن هرچیزی غیر از اوبونتو به کاربران کافی است؟ :)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
آیا می‌دانستید همین یک دلیل، برای توصیه نکردن هرچیزی غیر از اوبونتو به کاربران کافی است؟ :)
مشکلش چیه؟
* نام کاربری حساب من Fedora-Red Hat است ولی نام نمایهٔ (پروفایل) من، نام حقیقی + سال تولد من است
* نظرات و ارسال‌های من فقط در زمان ارسال خود معتبر بودند و نشان‌دهنده طرز فکر و سطح دانش فعلی من نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مشکلش چیه؟
هرگز نباید با کاربر ریشه وارد شد یا کاری انجام داد. کارها باید با کاربران عادی و با دسترسی کاربر ریشه انجام بشن

آفلاین Farhaad 1992

• Hero Member
  • *
  • گنو با گنوم
مشکلش چیه؟
هرگز نباید با کاربر ریشه وارد شد یا کاری انجام داد. کارها باید با کاربران عادی و با دسترسی کاربر ریشه انجام بشن
در محیط گرافیکی این توصیه مفیده، ولی اگر در سیستم کنسول یکراست با روت وارد محیط متنی بشیم چطور؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • masoft قدیم
در محیط گرافیکی این توصیه مفیده، ولی اگر در سیستم کنسول یکراست با روت وارد محیط متنی بشیم چطور؟
اونجا هم برای کاهش خطاهای انسانی و همچنین عدم اجرای دستورات عادی با root، پیشنهاد میشه که تنها از sudo استفاده بشه.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
یک جستجو کن Linux accidentally removed ...

- - -

اینکه پیشنهاد میشه مستقیما با root کارنکنید صرفا محیط گرافیکی مورد نظر نیست چون درصد احتمال بالایی وجود داره یک دستور رو اشتباه اجرا کنید و بدون هیچ سوالی اجرا بشه.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین kamyardal

• Newbie
  • *
خب پس کاربرتون دسترسی sudo برای کاربر root رو نداره.

خب باید چه کار کنم کاربر دسترسی داشنه باشه؟

آفلاین kamyardal

• Newbie
  • *
به جای - sudo su و برای سویچ کامل به root بهتر هست که از sudo -i استفاده کنید. البته ربطی به مشکلی که دارید نداره.

میتونید خروجی sudo -l رو بزارید تا ببینیم مشکل از کجا می‌تونه باشه. خروجی دانیال هم قرار بدید.
ببخشید میشه فرقشو بگین من مبتدیم!
ممنون میشم.