این کار از دو جهت خوبه! اول اینکه اونی که تازه خودش یاد گرفته میاد خودشو محک میزنه و مطمئنا با یاد دادن به دیگران ، تجربه کسب میکنه ، دوم اینکه به اونایی که قراره تازه شروع کنن کمک میکنه تا استارت بزنن.
به شرطی که حداقل خود اون شخص از منابع درست برای یادگیری استفاده کنه وگرنه اگه قرار باشه یه تازهکار (واژه بدی نیست یعنی کسی که تازه یادگیری رو شروع کرد) بخواد آموزش بده و طبق اون نفر بعدی و نفرهای بعدی به همین توالی برن جلو چی پیش میاد؟ به نظرم جالب نمیشه این اتفاق!
قرار نیست یکی تا ته برنامه نویسی رو به ما آموزش بده ، بلکه باید حداکثر باید اون جرقه و استارت رو بزنه و بقیه اش با ماست ، مثلا من خیلی میخواستم لاراول یاد بگیرم ولی هر چقدر داکیومنت ها و فیلم های لاراکست رو میدیدم سر در نمی آوردم ، تا اینکه ویدیو های یکی از همین دوستان مبتدی رو که انگلیسی هم بود و لحظه ی وحشتناکی هم داشت که نمی شد سر در آورد چی میگه رو دیدم و وقتی با ساختار آشنا شدم و به قول خودم جرقه زده شد ، تونستم برم سورس پورژهها رو بخونم برم ویدیو های آموزشی به صورت پروژه رو ببینم و امتحان کنم و تجربه کسب کنم تا بتونم این فریمورک رو یاد بگیرم ، در کل استارت مهمه ، البته این نظر من بود.
قطعا همینطوره و قرار نیست و همچنین وظیفهٔ کسی هم نیست که به رایگان به دیگران آموزش بده
اصلا نمی خواستم در مورد نظرات شما پاسخی بدم ولی این خط در اصل باعث شد دیگه پاسخ بدم چون واقعا بی انصافیه! شما ببین چقدر آموزش رایگان و فارسی از افراد ماهر و با تجربه ضبط شده ! همشون هم میان میگن این آموزش رایگانه ، دوست من منظورم از این جمله تنها شما نیستید ولی متاسفانه یه دیدی هست که میگن هر چیزی ارزونه یا مفته حتما ، حتما یه مشکلی داره! در حالی که این طوری نیست. در کل به نظرم این دوستمون تصمیم خوبی گرفته و بهتره ما هم انگیزه اش رو زیاد تر بکنیم ، البته شما هم حرف بدی نزدید در کل خواستم این موضوع رو از دید خودم شفاف سازیش کنم.
بله شخصی مثل جادی یا دانیال بهزادی کارهای بسیار نیکی کردن تو زمینهٔ آموزش اما چرا به همین چند نفر انگشتشمار محدود میشه؟ تقصیر مردم نیست اقتضای جامعه اینه تا کسی از پس زندگی خودش برنیاد و هشتش گرو نهش باشه نمیتونه بیاد نیکوکاری کنه (اگرهم بکنه واقعا بزرگمنشه)
در نهایت میخوام بگم من ازین رویدادها خیلی هم حمایت میکنم فقط همونطور که همه میدونیم تا حالا صدها گروه و وبلاگ و چی و چی تاسیس شده برای مثلا آموزش سی، نظراتی که دادم بخاطر این بود که این دوستمون که شروع کرده اینکارو قبلیهارم در نظر بگیره تا دیرتر از ادامه کار دلسرد بشه!
یاعلی