انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: رایگان برنامه نویسی رو یاد بگیریم ...  (دفعات بازدید: 3950 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehrdad Dolatkhah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
  • Impossible Impossible
    • غیرممکن غیرممکنه !!!
رایگان برنامه نویسی رو یاد بگیریم ...
« : 29 خرداد 1396، 08:14 ب‌ظ »
درود به همه دوستان عزیز
چی می تونه بهتر از این باشه که شما دوست دارید تا برنامه نویسی رو یاد بگیرید و یکی باشه که اون رو بصورت رایگان و با زبان ساده آموزش بده ؟!‌  8)
خب سایت ما داره اینکار رو انجام میده و آموزش های برنامه نویسی رو بصورت رایگان در دسترس عزیزان جامعه متن باز قرار میده :) خوشحال میشم تا همه شما دوستان عزیزم به سایت ما سر بزنید و ویدیوها رو ببینید و نظر خودتون رو در اینباره بگید و ما رو در بهتر شدن این روند رایگان که برای دوستان اوپن سورسی استارت زدیم کمک کنید :)  \\:D/
آدرس سایت ما : http://mskm.ir/
http://mskm.ir/
Imagination is more important than science

آفلاین مصطفی عفافی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
  • ;)
پاسخ : رایگان برنامه نویسی رو یاد بگیریم ...
« پاسخ #1 : 30 خرداد 1396، 12:59 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز
حرکت بسیار ارزشمندیست
موفق باشید
Mostafa Efafi

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
« پاسخ #2 : 30 خرداد 1396، 03:39 ب‌ظ »
کار بسیار مفیدی است
+1

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #3 : 30 خرداد 1396، 07:06 ب‌ظ »
بسیار هم فکر خوبیه اما یه خواهش:
لطفا در انتخاب نویسنده‌هاتون دقت کنین، خیلی از دوستان تازه‌وارد هستن که تا چندتا چیز از برنامه نویسی یاد میگیرن شروع میکنن به زدن تاپیک‌های آموزشی و درواقع خودشون رو استاد میدونن، بنده جسارت به شخص خاصی ندارم واقعا اما تقریبا همه میدونیم وقتی کسی از یه چیزی خوشش میاد و شروع به یادگیریش میکنه تمایل داره به دیگران هم یاد بده در حالی‌که خودش هنوز تو مرحلهٔ یادگیریه! ذات این کار اصلا چیز بدی نیست اما گاهی باعث یادگیری اشتباه میشه و اینجور افراد معمولا وقتی به جاهای سخت میرسن دیگه ادامه نمیدن و کار نصفه و نیمه میمونه
این رو هم قبول دارم که خبره‌های این فن به رایگان معمولا نمیان آموزش بدن ولی خوب دلیل نمیشه کیفیت کار و سایت شما پایین بیاد!
با سپاس فراوان از اندیشهٔ زیباتون

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #4 : 30 خرداد 1396، 10:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
وقتی کسی از یه چیزی خوشش میاد و شروع به یادگیریش میکنه تمایل داره به دیگران هم یاد بده در حالی‌که خودش هنوز تو مرحلهٔ یادگیریه!
این کار از دو جهت خوبه! اول اینکه اونی که تازه خودش یاد گرفته میاد خودشو محک میزنه و مطمئنا با یاد دادن به دیگران ، تجربه کسب میکنه ، دوم اینکه به اونایی که قراره تازه شروع کنن کمک میکنه تا استارت بزنن.
نقل‌قول
اینجور افراد معمولا وقتی به جاهای سخت میرسن دیگه ادامه نمیدن و کار نصفه و نیمه میمونه
قرار نیست یکی تا ته برنامه نویسی رو به ما آموزش بده ، بلکه باید حداکثر باید اون جرقه و استارت رو بزنه و بقیه اش با ماست ، مثلا من خیلی میخواستم لاراول یاد بگیرم ولی هر چقدر داکیومنت ها و فیلم های لاراکست رو میدیدم سر در نمی آوردم ، تا اینکه ویدیو های یکی از همین دوستان مبتدی رو که انگلیسی هم بود و لحظه ی وحشتناکی هم داشت که نمی شد سر در آورد چی میگه رو دیدم و وقتی با ساختار آشنا شدم و به قول خودم جرقه زده شد ، تونستم برم سورس پورژهها رو بخونم برم ویدیو های آموزشی به صورت پروژه رو ببینم و امتحان کنم و تجربه کسب کنم تا بتونم این فریمورک رو یاد بگیرم ، در کل استارت مهمه ، البته این نظر من بود.
نقل‌قول
این رو هم قبول دارم که خبره‌های این فن به رایگان معمولا نمیان آموزش بدن
اصلا نمی خواستم در مورد نظرات شما پاسخی بدم ولی این خط در اصل باعث شد دیگه پاسخ بدم :) چون واقعا بی انصافیه! شما ببین چقدر آموزش رایگان و فارسی از افراد ماهر و با تجربه ضبط شده ! همشون هم میان میگن این آموزش رایگانه ، دوست من منظورم از این جمله تنها شما نیستید ولی متاسفانه یه دیدی هست که میگن هر چیزی ارزونه یا مفته حتما ، حتما یه مشکلی داره! در حالی که این طوری نیست. در کل به نظرم این دوستمون تصمیم خوبی گرفته و بهتره ما هم انگیزه اش رو زیاد تر بکنیم ، البته شما هم حرف بدی نزدید در کل خواستم این موضوع رو از دید خودم شفاف سازیش کنم.

نقل‌قول
با سپاس فراوان از اندیشهٔ زیباتون
+1

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
« پاسخ #5 : 30 خرداد 1396، 11:18 ب‌ظ »
بیاین با دوستمون کاری نداشته باشیم  کارش خیلی خوب ولی اگه من یه همچین کاری انجام میدادم اول میزاشتم
یکم بازدید کندگان و مطالب سایتم به اندازه ای باشه مطالبی که تا اکنون من از سایت بازدید کردم و دیدم چند تا زبان بیشتر نبود
برای این که بیشتر کارتون به چشم بیاد سعی کنین اموزش های برنامه نویسی رو بزارین که مردم بیشتر به دنبال اون (پایتون،سی،php)
منظورم این نیست که درمورد این اموزش ها نزاشتین کار بسیاری نکردین کارش ما خیلی خوب :D
اما اگر همینجوری پیش بره نشه مثل سایت فرانش
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1396، 11:25 ب‌ظ توسط thrall »
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین علیرضا احسانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • گنو/لینوکس به خاطر آزادی. نه بخاطر قیمت
    • لینوکس و من
« پاسخ #6 : 31 خرداد 1396، 12:15 ق‌ظ »
بیاین با دوستمون کاری نداشته باشیم  کارش خیلی خوب ولی اگه من یه همچین کاری انجام میدادم اول میزاشتم
یکم بازدید کندگان و مطالب سایتم به اندازه ای باشه مطالبی که تا اکنون من از سایت بازدید کردم و دیدم چند تا زبان بیشتر نبود
برای این که بیشتر کارتون به چشم بیاد سعی کنین اموزش های برنامه نویسی رو بزارین که مردم بیشتر به دنبال اون (پایتون،سی،php)
منظورم این نیست که درمورد این اموزش ها نزاشتین کار بسیاری نکردین کارش ما خیلی خوب :D
دقیقا.
به نظرم بهتره به جای اینکه بیشتر زبان های برنامه نویسی رو آموزش بدین. تمرکز کنین رو اونایی که الان خواهان بیشتری داره مثل پایتون و گو و ... و یه آموزش پرو پیمون و کامل براش تهیه کنین  :)
اینجوری شما متمایز میشید نسبت به  سایت هایی که برای همه زبان های برنامه نویسی پکیج آموزشی دارن اما نصفه نیمه و ناقص.
لینوکس و من حاصل تجربه هامون از  سرو کله زدن با گنو/لینوکس و نرم افزار های آزاد:)

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #7 : 31 خرداد 1396، 12:34 ق‌ظ »
دقیقا.
به نظرم بهتره به جای اینکه بیشتر زبان های برنامه نویسی رو آموزش بدین. تمرکز کنین رو اونایی که الان خواهان بیشتری داره مثل پایتون و گو و ... و یه آموزش پرو پیمون و کامل براش تهیه کنین  :)
اینجوری شما متمایز میشید نسبت به  سایت هایی که برای همه زبان های برنامه نویسی پکیج آموزشی دارن اما نصفه نیمه و ناقص.
دقیقا مثلا الان هیچ آموزش کاملی برای django نبود من خودم مخواستم یکی ضبط کنم ولی وقتش رو ندارم.
یا Go آموزشش واقعا کم یابه.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • دبیان + xfce
« پاسخ #8 : 31 خرداد 1396، 02:22 ب‌ظ »
طبیعتا من هم موافقم که تمرکز روی یه زبون باشه تا اینکه سینتکس ۳۰ تا زبون آموزش داده بشه و بس.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #9 : 03 تیر 1396، 03:28 ق‌ظ »
درود به همه دوستان عزیز
چی می تونه بهتر از این باشه که شما دوست دارید تا برنامه نویسی رو یاد بگیرید و یکی باشه که اون رو بصورت رایگان و با زبان ساده آموزش بده ؟!‌  8)
خب سایت ما داره اینکار رو انجام میده و آموزش های برنامه نویسی رو بصورت رایگان در دسترس عزیزان جامعه متن باز قرار میده :) خوشحال میشم تا همه شما دوستان عزیزم به سایت ما سر بزنید و ویدیوها رو ببینید و نظر خودتون رو در اینباره بگید و ما رو در بهتر شدن این روند رایگان که برای دوستان اوپن سورسی استارت زدیم کمک کنید :)  \\:D/
آدرس سایت ما : http://mskm.ir/
سلام هم قبیله
قسمت سه آموزش سی قراربود دوشنبه همون هفته بیاد  ;D
حالا،
دوقسمت اول رو دیدم. عالی بود
کلا +1

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 05 تیر 1396، 11:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
این کار از دو جهت خوبه! اول اینکه اونی که تازه خودش یاد گرفته میاد خودشو محک میزنه و مطمئنا با یاد دادن به دیگران ، تجربه کسب میکنه ، دوم اینکه به اونایی که قراره تازه شروع کنن کمک میکنه تا استارت بزنن.
به شرطی که حداقل خود اون شخص از منابع درست برای یادگیری استفاده کنه وگرنه اگه قرار باشه یه تازه‌کار (واژه بدی نیست یعنی کسی که تازه یادگیری رو شروع کرد) بخواد آموزش بده و طبق اون نفر بعدی و نفرهای بعدی به همین توالی برن جلو چی پیش میاد؟ به نظرم جالب نمیشه این اتفاق!

نقل‌قول
قرار نیست یکی تا ته برنامه نویسی رو به ما آموزش بده ، بلکه باید حداکثر باید اون جرقه و استارت رو بزنه و بقیه اش با ماست ، مثلا من خیلی میخواستم لاراول یاد بگیرم ولی هر چقدر داکیومنت ها و فیلم های لاراکست رو میدیدم سر در نمی آوردم ، تا اینکه ویدیو های یکی از همین دوستان مبتدی رو که انگلیسی هم بود و لحظه ی وحشتناکی هم داشت که نمی شد سر در آورد چی میگه رو دیدم و وقتی با ساختار آشنا شدم و به قول خودم جرقه زده شد ، تونستم برم سورس پورژهها رو بخونم برم ویدیو های آموزشی به صورت پروژه رو ببینم و امتحان کنم و تجربه کسب کنم تا بتونم این فریمورک رو یاد بگیرم ، در کل استارت مهمه ، البته این نظر من بود.
قطعا همین‌طوره و قرار نیست و هم‌چنین وظیفهٔ کسی هم نیست که به رایگان به دیگران آموزش بده

نقل‌قول
اصلا نمی خواستم در مورد نظرات شما پاسخی بدم ولی این خط در اصل باعث شد دیگه پاسخ بدم :) چون واقعا بی انصافیه! شما ببین چقدر آموزش رایگان و فارسی از افراد ماهر و با تجربه ضبط شده ! همشون هم میان میگن این آموزش رایگانه ، دوست من منظورم از این جمله تنها شما نیستید ولی متاسفانه یه دیدی هست که میگن هر چیزی ارزونه یا مفته حتما ، حتما یه مشکلی داره! در حالی که این طوری نیست. در کل به نظرم این دوستمون تصمیم خوبی گرفته و بهتره ما هم انگیزه اش رو زیاد تر بکنیم ، البته شما هم حرف بدی نزدید در کل خواستم این موضوع رو از دید خودم شفاف سازیش کنم.

بله شخصی مثل جادی یا دانیال بهزادی کارهای بسیار نیکی کردن تو زمینهٔ آموزش اما چرا به همین چند نفر انگشت‌شمار محدود میشه؟ تقصیر مردم نیست اقتضای جامعه اینه تا کسی از پس زندگی خودش برنیاد و هشتش گرو نهش باشه نمیتونه بیاد نیکوکاری کنه (اگرهم بکنه واقعا بزرگ‌منشه)

در نهایت می‌خوام بگم من ازین رویداد‌ها خیلی هم حمایت می‌کنم فقط همون‌طور که همه میدونیم تا حالا صدها گروه و وبلاگ و چی و چی تاسیس شده برای مثلا آموزش سی، نظراتی که دادم بخاطر این بود که این دوستمون که شروع کرده این‌کارو قبلی‌هارم در نظر بگیره تا دیرتر از ادامه کار دل‌سرد بشه!
یاعلی ;)

آفلاین harand

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
« پاسخ #11 : 05 تیر 1396، 11:51 ب‌ظ »
نقل‌قول

بله شخصی مثل جادی یا دانیال بهزادی کارهای بسیار نیکی کردن تو زمینهٔ آموزش
اموزش های اقای بهزادی کجا منتشر میشه؟:)

آفلاین Al!R3Za

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
  • Arch + KDE
« پاسخ #12 : 06 تیر 1396، 05:33 ق‌ظ »
نقل‌قول
دقیقا مثلا الان هیچ آموزش کاملی برای django نبود من خودم مخواستم یکی ضبط کنم ولی وقتش رو ندارم.

سلام از این وب سایت استفاده کنید : www.parsclick.net
 ;) :D
اگر مشکلتون حل شده , [حل شد] رو به عنوان تاپیک اضافه کنید , اینطوری به کاربرای دیگه که مشکل شما رو دارن کمک میکنین ...

آفلاین ALi.pAkrohk

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1109
  • KDE Plasma 5 + Gnu OS
« پاسخ #13 : 08 تیر 1396، 03:36 ق‌ظ »
نقل‌قول

سلام از این وب سایت استفاده کنید : www.parsclick.net
 ;) :D
بعله این اموزش هارو قبلا برای جانگو دیدم ولی اصلا در حد نمونه های خارجی نبوده و واقعا این قسمت جای کار داره.
کافیه یک بار اموزش هایی که برای ASP و PHP به زبان فارسی آماده شدند رو ببینید.
و کمی مقایسه کنید یا یکی از آموزش های انگلیسی رو مشاهده کنید.
20 =! 20
با هم بیاموزیم به هم نیاموزیم.
پاک روح.(آپاراک).

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 10 تیر 1396، 08:55 ب‌ظ »
نقل‌قول

بله شخصی مثل جادی یا دانیال بهزادی کارهای بسیار نیکی کردن تو زمینهٔ آموزش
اموزش های اقای بهزادی کجا منتشر میشه؟:)

https://archive.org/details/shlearning01