انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال درمورد نحوه بک آپ گیری از نرم افزار های نصب شده  (دفعات بازدید: 487 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mzeus98

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
سلام دوستان، دنبال راه و روشی میگردم که از برنامه هایی که نصب کردم بک آپ بگیرم
و مثلا فایل رو برای دوستم آپلود کنم..
و این دوستم هم بتونه بعد از دانلودش ازشون استفاده بکنه
یا مثلا بعدا اگه خودم نسخه ای بالاتر از نسخه الان خودم ( نسخه اوبونتو الانم = 16.04 ) بتونم فایلمو دانلود کنم و همه برنامه ها به راحتی برام اضافه بشن و قابلیت استفاده ازشون رو داشته باشم..
یا حتی بتونم آپدیت شون بکنم..

یه سوال دیگه هم : من ابزار برنامه نویسیم رو در داخل دایرکتوری /opt قرار دادم.. از اونها هم میشه بک آپ گرفت یا نه؟
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1396، 04:12 ب‌ظ توسط mzeus98 »

آفلاین سعيد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
توزیع الان شما ۱۶.۰۴ نیست
اوبونتو ۱۶.۰۴ عه
شما نمی تونی این کاری که برنامه ها رو از یه نسخه به نسخه متفاوت ببری چون بحث نیازمندی ها پیش میاد و هزار مشکل دیگه

آفلاین has99

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
با systemback میتونی از اوبونتوی نصب شدت با تمام برنامه هاش فایل ایزوی لایو با قابلیت نصب بگیری.البته زیر 4 گیگ باید بشه ایزو.

https://launchpad.net/~nemh/+archive/ubuntu/systemback

آفلاین mzeus98

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
توزیع الان شما ۱۶.۰۴ نیست
اوبونتو ۱۶.۰۴ عه
شما نمی تونی این کاری که برنامه ها رو از یه نسخه به نسخه متفاوت ببری چون بحث نیازمندی ها پیش میاد و هزار مشکل دیگه

یعنی حتی راهی ندارم که همین برنامه هارو به همین نسخه ببرم؟

آفلاین aet

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 85
سلام دوستان، دنبال راه و روشی میگردم که از برنامه هایی که نصب کردم بک آپ بگیرم
و مثلا فایل رو برای دوستم آپلود کنم..
و این دوستم هم بتونه بعد از دانلودش ازشون استفاده بکنه
یا مثلا بعدا اگه خودم نسخه ای بالاتر از نسخه الان خودم ( نسخه اوبونتو الانم = 16.04 ) بتونم فایلمو دانلود کنم و همه برنامه ها به راحتی برام اضافه بشن و قابلیت استفاده ازشون رو داشته باشم..
یا حتی بتونم آپدیت شون بکنم..

یه سوال دیگه هم : من ابزار برنامه نویسیم رو در داخل دایرکتوری /opt قرار دادم.. از اونها هم میشه بک آپ گرفت یا نه؟

البته این یه جوابی برای سوال شما نیست.ولی راه امن تریه و احتمال خراب کردن کمتره
شما بیا با این کامند یه لیستی از بسته های نصب شده به دست بیار
zgrep -h ' install ' /var/log/dpkg.log* | sort | awk '{print $4}' | sed ':a;N;$!ba;s/\n/ /g'
بعد از /var/cache/apt/archives/ یه بک اپ بگیر.بعد اگه خواستی نصب کنی بک اپ رو بریز سرجاش و از لیست بسته ها استفاده کن

اینجوری اگه مشکلی در حین نصب وجود داشته باشه(مثلا متفاوت بودن معماری ها) به جای خراب شدن سیستم apt نصب رو متوقف میکنه.
و همچنین اخرین اپدیت هارو هم خواهی داشت به علاوه اینکه apt هم حساب بسته های نصب شده رو داره و کنترلشون میکنه