انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات بدون پاسخ این سایت  (دفعات بازدید: 1217 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
سوالات بدون پاسخ این سایت
« : 05 امرداد 1389، 08:19 ب‌ظ »
سلام بچه ها!

نمی دونم شما هم به این موضوع پی بردید یا نه؟
گاهی اوقات یکسری سوالات مشابه توی فروم بیان می شه که نقطه اشتراکشون اینه که آخر نداره یعنی انگار اون کسی که سوال کرده قید مشکلش رو زده!! جالب اینجاست که اگه تو لیست ارسالی ها نگاه کنیم فقط 10% از تاپیک ها بجواب رسیدند!!
من خودم بشخصه زیاد رو لینوکس تسلط ندارم ولی سوالات بچه ها رو میرم تو اینترنت سرچ میکنم و آخر سر وقتی اون طرف بجواب رسید جواب رو تو دفترم وارد میکنم. وظیفه من نیست که بجای اون فرد برم دنبال جواب بگردم (البته منت نمی ذارم) ولی هدفم اینه که با دادن اون پاسخ: سوال رو ببندم - به بار علمی خودم اضافه کنم - با اینکارم واسه کسایی که انگلیسی شون خوب نیست (خارج از اعضا سایت) کمکی کرده باشم - بالا بردن کیفیت سایت
که البته یقین دارم هدف بچه هایی که یکسری سوالات رو بلدن(واسشون پیش پا افتادهست) و لطف می کنن جواب می دن ، همینی که گفتم باشه.
پیشنهاد:
1. اون چیزی که واضحه هر سوالی یه جوابی داره، پس لطفا کسی که تاپیک می فرسته از وظایف خودش بدونه که تا وقتی اون تاپیک بجواب نرسیده، تاپیک رو ول نکنه، اگرم کسی پیدا نشد که جواب سوال رو بدونه، خودش دنبال جواب بگرده. (تاپیک فرستادن بدون ته، هنر نیست)
2. واسه سایت پیشنهاد می کنم بالای هر تاپیک یک header قرار بگیره و در اون موضوع - نام سوال کننده - نام فرد پاسخ نهایی دهنده + شماره پست پاسخ، ذکر بشه. که تو هر تاپیک فرد سوال کننده موظف باشه کسی که جواب درست رو می ده را اعلام کنه. و در مشخصات هر فرد علاوه بر تعداد ارسال، تعداد پاسخ های درستش هم درج بشه. توی پنل هر کاربر هم می تونه قسمتی باشه که لیست تاپیک های بدون جواب اون فرد نشان داده بشه. امیدوارم کسانی که طراحی سایت رو بر عهده دارند منظور حرف من شده باشند چون در جهت بالا بردن کیفیت سایت خیلی کارسازه!

نظرتون چیه؟
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1389، 04:17 ب‌ظ توسط Samane »
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین hishki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • آزادی و آزادی و بس
پاسخ به: سوالات بدون پاسخ این سایت
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1389، 08:54 ب‌ظ »
موافقم ولي منم خودم تازه كارم!‌ سعيمو مي كنم از اين به بعد اول تو گوگل سرچ كنم بعد تو انجمن و بعد تاپيك بزنم . البته فكر نم يه كم كم لطفيه دوستان هم باشه چون باز بالاخره اونا كه حرفه اين دست كم مي تونند يه ذره راهنمايي كنن ولي بعضي وقت ها هم وقتي آدم شونصد تا روش رو امتحان مي كنه و مشكلش حل نميشه ترجيح مي ده يا سيستم عاملو دوباره نصب كنه يا قيد مشكلشو بزنه يا قيد سيستم عاملو!
همیشه برای خراب کردن چیزی نیاز نیست که به آن حمله کنی ; کافیه از اون بد دفاع کنی!

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1389، 07:38 ب‌ظ »
موافقم ولي منم خودم تازه كارم!‌ سعيمو مي كنم از اين به بعد اول تو گوگل سرچ كنم بعد تو انجمن و بعد تاپيك بزنم . البته فكر نم يه كم كم لطفيه دوستان هم باشه چون باز بالاخره اونا كه حرفه اين دست كم مي تونند يه ذره راهنمايي كنن
ببین دوست عزیز. شما اول باید تو ویکی دنبال جوابت بگردی بعد تو انجمن اگه تو انجمن مطرح نشده بود تاپیک می زنی و اگر کسی جواب نداد تو گوگل سرچ می کنی!  ;)
دست گلت درد نکنه بخاطر توجه ات!

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 امرداد 1389، 07:45 ب‌ظ »
ولي بعضي وقت ها هم وقتي آدم شونصد تا روش رو امتحان مي كنه و مشكلش حل نميشه ترجيح مي ده يا سيستم عاملو دوباره نصب كنه يا قيد مشكلشو بزنه يا قيد سيستم عاملو!
من هم نمی دونم چرا بعضی اوقات لینوکسی ها سر یه نصب ساده تو لینوکس گیر می کنند و با کلی سرچ کردن به جواب نمی رسن. و فکر می کنم این مشکل شفاف لینوکسه و انگار همه لینوکسیها چشمماشون رو بستن و نمی خوان واقعیت رو قبول کنند.
ولی با این وجود بنظر من جوینده یابنده ست و امکان نداره که واسه سوالات جوابی وجود نداشته باشه!

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
« پاسخ #4 : 06 امرداد 1389، 08:20 ب‌ظ »
خوبه
موافقم
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #5 : 07 امرداد 1389، 12:08 ق‌ظ »
سیستم فوروم همینه. یعنی خیلی ها هستن که من بهشون میگم تک پُسته! . اینا براشون هیچکدوم از حرفهای شما مهم نیست. یه سوال دارن، میپرسن و گاهی وقتها حتی برنمیگردن سوال خودشونو ببینن. یا اینکه خیلی ساده سوال میپرسن و فردا سر میزنن جواب نبود میرن ..
به نظر من بهتره که مسایلی که حل میشه یکی یکی بره تو ویکی.
یا اینکه جمع شه به صورت کتابچه قابل دانلود دربیاد.